Marysia_i_gończy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='sic!']Marysiu: ja Ci pomogę, bo to moje jedyne udane zdjęcie:)) (Łukasz to Ty jak sądzę??? ):diabloti: Ooo, tak! Teraz go poznam! (o ile będzie miał tę samą czapeczkę, koszulkę, spodenki, buty i będzie leżał w tej samej pozycji :evil_lol:) [quote name='ŁukaszK']no wlasnie to dziwne ze nie wiesz kim ja jestem... :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: A co? Rozmawialiśmy może? :hmmmm: :oops: [quote name='ŁukaszK']przerwa techniczna... CDN Dobra, to idę popracować :lol: Quote
sic! Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Teraz go poznam! (o ile będzie miał tę samą czapeczkę, koszulkę, spodenki, buty i będzie leżał w tej samej pozycji :evil_lol:) Marysiu po torbie....poznasz go po torbie hehehe, albo Łukasz masz od teraz po prostu swój mundurek :) się w nim objawiaj na każdych zawodach:diabloti: Quote
Guldi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='ŁukaszK']poniewaz duzo osob prosilo mnie zebym wstawial tez mniej udane zdjecia... tym razem ulegne i bede wrzucal wszystko jak leci... :cool1: to tytulem wstepu... moje zdjecia mozna wykorzystywac na swoich stronach internetowych, stronach klubowych, galeriach na forach (w jakichkolwiek innych przypadkach potrzebna autoryzacja...) pod warunkiem nie wprowadzania w nich jakichkolwiek zmian a w szczegolnosci usowania podpisu i zmiany jakosci a takze ich wielkosci... nie wysylam zdjec w pelnym rozmiarze na maila... maksymalny rozmiar jaki przesylam to 800x533px WOOF WOOF!!!:Dog_run: No teraz to już w ogóle pełnia szczęścia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jeszcze raz wielkie D Z I Ę K I !!! Jesteście kochani !!!:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Łuuuukasz, DZIEKI OGROMNE za Bangitosa:loveu: !!! Quote
aluna&mims Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Za mojego Timka też ślicznie dziękuję:loveu: Quote
PARSONRK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ŁukaszK napisał(a):owszem... thx za fotke... :p przerwa techniczna... CDN Widzę tylko 1 i ostatnią fotkę....:placz: Quote
PATIszon Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Oj to zle z toba, ja widze jeszcze 2 krzyzyki ;) Quote
PARSONRK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 PATIszon napisał(a):Oj to zle z toba, ja widze jeszcze 2 krzyzyki ;) No dobra, a ja 4 :):cool3: Quote
OlaAB Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 PATIszon napisał(a):Oj to zle z toba, ja widze jeszcze 2 krzyzyki ;) to są dwa Blusie :lol: Quote
Ludek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): W Płocku nas nie będzie :-( A Una biega zeróweczki... Szkoda. o upomnij się na następnych zawodach :). Mokka napisał(a):I co, koniec? :roll: A gdzie są moje psy? :mad: W domu?:evil_lol: Quote
PARSONRK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 OlaAB napisał(a):to są dwa Blusie :lol: ok a kolejne dwa ?:p Quote
Mokka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Widzę, że na więcej się nie zanosi, więc dziękuję za Moniusia :loveu: . Quote
Ludek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 PATIszon napisał(a):Oj to zle z toba, ja widze jeszcze 2 krzyzyki ;) To ja jestem lepsza, bo widzę 4 :lol: Quote
OlaAB Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 PARSONRK napisał(a):ok a kolejne dwa ?:p patrząc na kolejność zawodników to pewnie Zuzia Quote
ŁukaszK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'][quote name='ŁukaszK'] no wlasnie to dziwne ze nie wiesz kim ja jestem... :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: A co? Rozmawialiśmy może? :hmmmm: :oops: nie... zartuje sobie... :eviltong: [quote name='PARSONRK']ok a kolejne dwa ?:p zuzia i funt... wstawic jeszcze raz...? [quote name='Mokka']Widzę, że na więcej się nie zanosi, zanosi sie... zanosi... :eviltong: Quote
Ajrisz Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No nie wierze... Moj pies ma tutaj mine, jakby chcial przekazac slowa... "O niee... znowu to samo... " Lukasz, dzieki za zdjecia, no i za nauczenie, a wlasciwie < bo nauczenie to zbyt mocne slowa > pokazanie kilku fajnych rzutow! :D Quote
PARSONRK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ŁukaszK napisał(a):nie... zartuje sobie... :eviltong: zuzia i funt... wstawic jeszcze raz...? No jasne :) proszę o Funta (w końcu to mój potfuurr:evil_lol: ) Quote
Polna Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Regis, Łukasz może beagle'a jeszcze poszukacie ?:cool3: Quote
Recommended Posts