kamil19201 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) Więc... dzisiaj był trzeci, albo drugi - nie pamietam:oops: spacer Chuck'a :evil_lol: psiak jest cudowny. Lekko ciągnie na smyczy. Ma krótką sierść. Za zabawkami nie lubi biegać - wydaje mi się że podoba mu się zabawa z innymi psami bo bardzo polubił się z Delmą. Z większością psów się dogaduje, raz tylko zdarzył sie incydent jak z Delmą i Shirą spotkaliśmy Panią z Huskim to Chuck chciał się na niego rzucić :mad: wydaje mi się że był zazdrosny o Delmę, bo nawet jak inny pies jest do niego agresywny ten odchodzi z podkulonym ogonem. Chuck jest troszkę przestraszony również gdy idziemy obok ruchliwej ulicy... Dzisiaj spacer był krótszy bo przyjechałem później - korki i niestety musiałem zbierać się wcześniej, więc Chuck wyszedł tylko na godzinkę. Na początku spaceru byliśmy na wybiegu (tam gdzie jest agility) i jak Magda wychodziła z wybiegu to niedobry mi zwiał :-( na szczęście poszedł w prawo a nie w ogóle wyszedł z wybiegu :P jutro zrobię opis bo dzisiaj już straciłem wenę:P a tutaj są zdjęcia ;) : Jak się okazało psiak potrafił już podawać łapę ! :lol: i drugą też :)) I zabawy z Delmą! :) Edited February 18, 2013 by kamil19201 Quote
madzia.uje93 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jestem u Charlesa "Chucka" Bassa:D i drugi spacer to był:eviltong: Quote
Romina_74 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 imię doprawdy RODOWODOWE :) jestem u Chucka! pierwsze zdjęcie z zabawy z Delmą - wyśmienite miny! ;) Quote
diabelkowa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ktos tu za duzo plotkary oglada.... ;) Quote
ewes Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 diabelkowa napisał(a):ktos tu za duzo plotkary oglada.... ;) wyjęłaś mi to z ust :diabloti: Quote
kamil19201 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 diabelkowa napisał(a):ktos tu za duzo plotkary oglada.... ;) ahahah już nie bo koniec :[ xD a imię fajne! ;) Quote
kamil19201 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 (edited) Opis psiaka: :lol::lol: Chuck to około 3 letni, duży pies. Przyjaźnie nastawiony do ludzi, sam często domaga się pieszczot. Uwielbia bawić się z innymi psami, jak jakiś pies na niego warknie ten się wycofuje. Lekko ciągnie na smyczy. Potrafi komendy "łapa" i "druga łapa". Pies jest odrobaczony i zaszczepiony. Chuck nie nadaje się do pilnowania, szuka kochającego i oddanego domu. KONTAKT: 660376112 email.: kamilczartoryski93@gmail.com Edited January 4, 2013 by kamil19201 Quote
maciaszek Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='kamil19201']Potrafi komendy "łapa" i "druga łata".:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Opis dodany na stronach, a Chuck dodany na katowicki wątek. Quote
kamil19201 Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 heh literówka :) już poprawione :) dzięki! :p Quote
madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Sobotnie zabawy Chucka z Delmą:p [video=youtube;epc0xfaa4FA]http://www.youtube.com/watch?v=epc0xfaa4FA&feature=youtu.be[/video] Quote
pralinka94 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Chuck to świetny pies, bardzo grzeczny :) Quote
kamil19201 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 no, dostałem maila od państwa od Chucka! psiak jest już wykastrowany. Psiak ma sporo energii, bardzo dużo biega i dlatego państwu nie udało się go podtuczyć, a dostaje karmy tyle ile powinien, ale mnie się wydaje, że on akurat wyglądał dobrze :D Państwo zapraszają również na wspólny spacer z naszą Delą :D a tutaj dwa zdjątka: z ulubioną kaczuszką :D Quote
ania91sc Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Fajnie, że mu się udało! :) Kaczka the best :D :D :D Quote
Recommended Posts