Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dla Karusi domek, tylko jeszcze raz prosze o pomoc w przewiezieniu jej do mnie, do Starogardu Gdanskiego. Domek jest w Koloni. Sprawdzony juz i dobry. Kto moze pomoc, aby do nas dojechala? To raptem okolo 100 km. ( 200 w sumie - tam i z powrotem) ale dla naszego busa - smoka, az 100 zl kosztow na paliwo, ktorych nie mamy. Ale moze ktos by mogl przywiezc innym sposobem i byloby taniej.
Szkoda by bylo, aby domek sie rozplynal. Wiec prosze, pomozcie.

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TRANSPORT DO STAROGARDU GDAŃSKIEGO PILNIE POTRZEBNY - jest szansa na domek!!

Ehhh gdybym mieszkała w Ostródzie albo okolicy sama bym Karusie do Ciebie cioteczko zawiozła, choćby pociągiem... Ale niestety ja z drugiego końca Polski :placz: :shake:

Posted

Karusia dziś pojechała razem z Julkiem, najpierw z Lidką potem z Przemkiem na ranczo do pajuni, a potem juz do nowego domku :)

Karusia dostała cieczki, a tutaj Julek próbował dostać się do kontenerka, niestety nici z tego:evil_lol::evil_lol:

Posted

Jestem już z powrotem :) A więc tak: Asia przywiozła mi piesie o 9:30 na dworzec. Potem poszliśmy na trawkę, a później na dużego waniliowego Szejka. :) Posiedzieliśmy pół godzinki na ławce. potem poszliśmy na dworzec. Lidka wsadziła mnie w pociąg i poszła na swój :) Karusia w pociągu była spokojny, a zarazem przestraszona. Wyszła na kilka sekund z transporterka, no, ale po chwili znowu tam wróciła :( Najwidoczniej tam było jej najlepiej. :) Natomiast Julek był spokojny do póki nie zaczoł bam śpiewać w przedziale "Serenady do KARUSI". Naszej dziewczynie zaczeła się cieczka :) Więc Julkowi się poszczęściło na stare lata. Nie dość, że znalazłnowy domek to w dodatku sie zakochał :)Julek jest strasznym pieszczochem (Zresztą Karusia też). Co chwila właził mi na kolana, albo przewracał się do góry kołami żeby go głaskać po brzuszku :) Pierwsze sprawdzenie biletów poszło bez najmniejszych problemów. Przy drugim było już gorzej. Konduktor przyczepił się, że mam dwa psy. Powiedział, że na jedna osobę przypada pies. Spytał się mnie czy ma mi wlepić kare w wysokości 60 złotych czy też chcem wysiaść z pociągu. Sytuacja była gdzies tak 15o kilometrów przed Starogardem ... Ale naszczęście w przedziale ze mna jechała dobra duszyczka. Powiedziała konduktorowi, że to jest jej piesek i że zapomniała kupić mu biletu na dworcu. Więc odrazu kupiła w pociagu u tego Pana. Z góry dziękuję tej wspaniałej Pani :) Potem było już z górki :) Na dworcu w Sytarogardzie czekali na nas Seba i Aneta. Podpisaliśmy papierki i wsadziliśmy piesie do samochodzu. Aneta wróciła sie na zajecia a Sebastian zawiózł pieski na ranczo :)Ciesze się, że wszystko się dobrze skończyło i ze mogłem pomóc.

Kto mógłby pomóc w zebraniu pieniążków. Musze oddać Agnieszce za bilet :) Jeśli jest ktoś taki kto by chcial pomóc zapraszam jutro na priva, przesle numer konta. Każda złotówka się liczy :)

Posted

[quote name='matusz5']Karusia dziś pojechała razem z Julkiem, najpierw z Lidką potem z Przemkiem na ranczo do pajuni, a potem juz do nowego domku :)

Karusia dostała cieczki, a tutaj Julek próbował dostać się do kontenerka, niestety nici z tego:evil_lol::evil_lol:

Piękna z nich parka :lol: