pajunia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Mam dla Karusi domek, tylko jeszcze raz prosze o pomoc w przewiezieniu jej do mnie, do Starogardu Gdanskiego. Domek jest w Koloni. Sprawdzony juz i dobry. Kto moze pomoc, aby do nas dojechala? To raptem okolo 100 km. ( 200 w sumie - tam i z powrotem) ale dla naszego busa - smoka, az 100 zl kosztow na paliwo, ktorych nie mamy. Ale moze ktos by mogl przywiezc innym sposobem i byloby taniej. Szkoda by bylo, aby domek sie rozplynal. Wiec prosze, pomozcie. Quote
pajunia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 hej, czy jest tu ktos, kogo interesuje los Karusi?:placz: Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 TRANSPORT DO STAROGARDU GDAŃSKIEGO PILNIE POTRZEBNY - jest szansa na domek!! Ehhh gdybym mieszkała w Ostródzie albo okolicy sama bym Karusie do Ciebie cioteczko zawiozła, choćby pociągiem... Ale niestety ja z drugiego końca Polski :placz: :shake: Quote
neverend Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A na wątku transportowym jest zamieszczone ogłoszenie??? Matusz, a Monia nasza jeździ co 2 tygodnie do Gdańska...pogadaj z nią, może coś sie uda??? Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 I co u Karusi słychać?! Bo coś tu cichutko ostatnio :shake: Jak z transportem?! Domek czeka!! :mad: Quote
Matusz Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 nie widzę ostatniego postu... :roll::roll: Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wujaszku ja też nie widzę swojego ostatniego i twojego teraz przed chwilą... :angryy: Quote
Matusz Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 z tego co wiem, to Przemek jedzie z Julkiem 26 maja pociągiem do Starogardu do pajuni, wiec pewnie mógłby i zabrać Karusie Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :hmmmm: no to 3mamy kciuki, żeby sie udało no i przede wszystkim, żeby domkowi wystarczyło cierpliwości... :roll: Quote
neverend Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Tylko,że może i Mona pojedzie, jak się też uda.... Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 z tego co wiem to Przemek zabiera też Karusię tak ?? razem z Julkiem tak ? Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Karusia dziś pojechała razem z Julkiem, najpierw z Lidką potem z Przemkiem na ranczo do pajuni, a potem juz do nowego domku :) Karusia dostała cieczki, a tutaj Julek próbował dostać się do kontenerka, niestety nici z tego:evil_lol::evil_lol: Quote
DarkAngels Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jestem już z powrotem :) A więc tak: Asia przywiozła mi piesie o 9:30 na dworzec. Potem poszliśmy na trawkę, a później na dużego waniliowego Szejka. :) Posiedzieliśmy pół godzinki na ławce. potem poszliśmy na dworzec. Lidka wsadziła mnie w pociąg i poszła na swój :) Karusia w pociągu była spokojny, a zarazem przestraszona. Wyszła na kilka sekund z transporterka, no, ale po chwili znowu tam wróciła :( Najwidoczniej tam było jej najlepiej. :) Natomiast Julek był spokojny do póki nie zaczoł bam śpiewać w przedziale "Serenady do KARUSI". Naszej dziewczynie zaczeła się cieczka :) Więc Julkowi się poszczęściło na stare lata. Nie dość, że znalazłnowy domek to w dodatku sie zakochał :)Julek jest strasznym pieszczochem (Zresztą Karusia też). Co chwila właził mi na kolana, albo przewracał się do góry kołami żeby go głaskać po brzuszku :) Pierwsze sprawdzenie biletów poszło bez najmniejszych problemów. Przy drugim było już gorzej. Konduktor przyczepił się, że mam dwa psy. Powiedział, że na jedna osobę przypada pies. Spytał się mnie czy ma mi wlepić kare w wysokości 60 złotych czy też chcem wysiaść z pociągu. Sytuacja była gdzies tak 15o kilometrów przed Starogardem ... Ale naszczęście w przedziale ze mna jechała dobra duszyczka. Powiedziała konduktorowi, że to jest jej piesek i że zapomniała kupić mu biletu na dworcu. Więc odrazu kupiła w pociagu u tego Pana. Z góry dziękuję tej wspaniałej Pani :) Potem było już z górki :) Na dworcu w Sytarogardzie czekali na nas Seba i Aneta. Podpisaliśmy papierki i wsadziliśmy piesie do samochodzu. Aneta wróciła sie na zajecia a Sebastian zawiózł pieski na ranczo :)Ciesze się, że wszystko się dobrze skończyło i ze mogłem pomóc. Kto mógłby pomóc w zebraniu pieniążków. Musze oddać Agnieszce za bilet :) Jeśli jest ktoś taki kto by chcial pomóc zapraszam jutro na priva, przesle numer konta. Każda złotówka się liczy :) Quote
DarkAngels Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wstawaim kilka fotek z Rancza Pajuni. Jeszcze tylko mały kroczek i Karusia bedzie w swoim domku :) Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Karusia śliczności malutka :):loveu::loveu: Quote
DarkAngels Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='przemas-ol']Wstawaim kilka fotek z Rancza Pajuni. Jeszcze tylko mały kroczek i Karusia bedzie w swoim domku :) Spójrzcie jaka ona piekna :) Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: świetne wieści, a Karusia piękna (jak zwykle) :lol: Dziękujemy serdecznie dobrej duszyczce z pociągu :lol: Quote
DarkAngels Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Karusia jest przepiekna i sympatyczna suczką :) Quote
Asia_M Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='matusz5']Karusia dziś pojechała razem z Julkiem, najpierw z Lidką potem z Przemkiem na ranczo do pajuni, a potem juz do nowego domku :) Karusia dostała cieczki, a tutaj Julek próbował dostać się do kontenerka, niestety nici z tego:evil_lol::evil_lol: Piękna z nich parka :lol: Quote
DarkAngels Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ale się strasze, że kolejny psiak ma swój domek. Jeszcze zaledwie kilkanascie dni i Karusia bedzie w swoim kochajacym i cieplym domku :) Quote
Recommended Posts