cytrynka10 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 piekna Karusia szuka domu i kogos kto ja przytuli Quote
Matusz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Komu śliczną Karusię ?? !! Pokochaj ja a ona pokocha Cię razy mocniej !! Quote
pajunia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Kochani, napiszcie, ile wzrostu ma Karusia, czy z innymi psiakami sie dogaduje? Czy coa o jej charakterze wiadomo? Jak dlugo jest w schronisku? Jak tam trafila? Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Karusia na dzisiejszym spacerku Kto pokocha to kochane maleństwo ?? Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 pajunia napisał(a):Kochani, napiszcie, ile wzrostu ma Karusia, czy z innymi psiakami sie dogaduje? Czy coa o jej charakterze wiadomo? Jak dlugo jest w schronisku? Jak tam trafila? sunia jest bardzo łagodna i bardzo przytulaśna :) bardzo lubi być głaskana i noszona na rękach. w schronisku jest od kilku tygodni, trafiła razem ze swoimi 4 szczeniaczkami. Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 pajunia napisał(a):A ile ma wzrostu? nie wiem, nie mierzyliśmy jej, myślę że ma gdzieś w granicach 40 cm... Quote
pajunia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hm, na zdjeciach wygladala mi na mniejsza. Myslalam, ze raczej okolo 30-35 cm. Quote
Matusz Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 pajunia napisał(a):Hm, na zdjeciach wygladala mi na mniejsza. Myslalam, ze raczej okolo 30-35 cm. ja tak orientacyjnie, myślę że właśnie ma tak jak napisałaś... czy mamy ją dokładnie zmierzyć ?? Quote
Matusz Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Filmik z Karusią, malutka kruszynka http://www.youtube.com/watch?v=Cv7uASiecq4 Quote
pajunia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nie chce zapeszac, ale moze niedlugo Karusia bedzie miala domek. Wysylam na dniach kontrole przedadopcyjna, wiec prosze, trzymajcie kciuczki, aby wszystko bylo w porzadku. Quote
Matusz Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 pajunia napisał(a):Nie chce zapeszac, ale moze niedlugo Karusia bedzie miala domek. Wysylam na dniach kontrole przedadopcyjna, wiec prosze, trzymajcie kciuczki, aby wszystko bylo w porzadku. 3mam bardzo bardzo mocno !!!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
pajunia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sluchajcie, moglabym Karusie do nas na rancho zabrac. Troszeczke sie zluznilo i mam miejsce na malego psiaka. Jeden problem istnieje, nie mamy absolutnie kasy, aby po nia pojechac. Jesli by byla mozliwosc przywiezienia jej do mnie, lub przejecia kosztow transportu ( wtedy Sebastian by mogl pojechac) to by mogla u mnie zamieszkac. I wtedy bym jej domku bezposrednio szukala ( a moze by cos wyszlo z tego domku, ktory sie u mnie zameldowal.) Jesli Wam ta propozycja odpowiada, to by bylo fajnie. Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Qrcze pajunia mam nadzieje, że jakoś uda sie załatwić ten transport do Ciebie... To byłaby na prawdę wielka szansa dla Karusi!! 3mam kciuki za powodzenie "akcji" ;) :kciuki: Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Pajunia, transportu do granicy szukamy tak??? Quote
pajunia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mateusz , nie do granicy, do mnie na rancho. Do Starogardu Gdanskiego. To by bylo jakies 100 km. Przemus kiedys proponowal przywiezienie psiaka pociagiem, tylko ja sie nie moge dolozyc do kosztow biletu, bo naprawde cienko u nas z kasa. Sebastian tez by mogl przyjechac, ale musimy miec na paliwo. Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 wrrrr...:angryy: znów znikają posty...:mad: Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 ulalala a ja widzę ze sam z sobą piszę :roll::roll::roll: posty pokażcie się proszę Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Aha, no to szukamy transportu dla Karusi !! do Starogardu Gdańskiego !! kto pomoże?????? Quote
Recommended Posts