Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia napisał(a):
Kochani, napiszcie, ile wzrostu ma Karusia, czy z innymi psiakami sie dogaduje? Czy coa o jej charakterze wiadomo? Jak dlugo jest w schronisku? Jak tam trafila?

sunia jest bardzo łagodna i bardzo przytulaśna :) bardzo lubi być głaskana i noszona na rękach. w schronisku jest od kilku tygodni, trafiła razem ze swoimi 4 szczeniaczkami.

Posted

pajunia napisał(a):
Hm, na zdjeciach wygladala mi na mniejsza. Myslalam, ze raczej okolo 30-35 cm.

ja tak orientacyjnie, myślę że właśnie ma tak jak napisałaś...

czy mamy ją dokładnie zmierzyć ??

Posted

Nie chce zapeszac, ale moze niedlugo Karusia bedzie miala domek. Wysylam na dniach kontrole przedadopcyjna, wiec prosze, trzymajcie kciuczki, aby wszystko bylo w porzadku.

Posted

pajunia napisał(a):
Nie chce zapeszac, ale moze niedlugo Karusia bedzie miala domek. Wysylam na dniach kontrole przedadopcyjna, wiec prosze, trzymajcie kciuczki, aby wszystko bylo w porzadku.

3mam bardzo bardzo mocno !!!!! :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Sluchajcie, moglabym Karusie do nas na rancho zabrac. Troszeczke sie zluznilo i mam miejsce na malego psiaka. Jeden problem istnieje, nie mamy absolutnie kasy, aby po nia pojechac. Jesli by byla mozliwosc przywiezienia jej do mnie, lub przejecia kosztow transportu ( wtedy Sebastian by mogl pojechac) to by mogla u mnie zamieszkac. I wtedy bym jej domku bezposrednio szukala ( a moze by cos wyszlo z tego domku, ktory sie u mnie zameldowal.) Jesli Wam ta propozycja odpowiada, to by bylo fajnie.

Posted

Qrcze pajunia mam nadzieje, że jakoś uda sie załatwić ten transport do Ciebie... To byłaby na prawdę wielka szansa dla Karusi!! 3mam kciuki za powodzenie "akcji" ;) :kciuki:

Posted

Mateusz , nie do granicy, do mnie na rancho. Do Starogardu Gdanskiego. To by bylo jakies 100 km. Przemus kiedys proponowal przywiezienie psiaka pociagiem, tylko ja sie nie moge dolozyc do kosztow biletu, bo naprawde cienko u nas z kasa. Sebastian tez by mogl przyjechac, ale musimy miec na paliwo.