Abis Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sama poznałam tą uroczą suczkę jest tak piękna,że szybko zapada w serduszko i przyznaję szczerze,ze gdyby nie to,że byłyśmy pod wrażeniem Denverka także z Ostródy to mogło się stać tak,że ta sunia pojechała by ze mną do domu...Teraz mogę się przyznać,ze wciąż o niej myślę :( żal mi jej i jej koleżanki z tego samego kojca i będę robić wszystko aby znaleźć im domki a na dzień dzisiejszy podbijam stokrotkę na samą górę Quote
Matusz Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Abis napisał(a):Sama poznałam tą uroczą suczkę jest tak piękna,że szybko zapada w serduszko i przyznaję szczerze,ze gdyby nie to,że byłyśmy pod wrażeniem Denverka także z Ostródy to mogło się stać tak,że ta sunia pojechała by ze mną do domu...Teraz mogę się przyznać,ze wciąż o niej myślę :( żal mi jej i jej koleżanki z tego samego kojca i będę robić wszystko aby znaleźć im domki a na dzień dzisiejszy podbijam stokrotkę na samą górę Abis, dziękujemy :) Samo to że juz Denverek pojechał do Hani, na pewno i dla Karusi nadejdzie szczęśliwy dzień ! Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To aż dziwne, że Karusia jeszcze w schronisku...ona przeciez jest taka urocza i sliczna :przytul: Quote
Abis Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):To aż dziwne, że Karusia jeszcze w schronisku...ona przeciez jest taka urocza i sliczna :przytul: Popieram !! i podbijam piękności Quote
Matusz Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 w górę Karusia !! pokaż się na pierwszej !! szybko Quote
cytrynka10 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 slicznotko do góry szybko i do nowego domku !!!! bo taka piekna sunia chce do domku Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 splendens czyżbyś to był Ty Czarek ???:cool3::cool3::cool3: Quote
cytrynka10 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='matusz5']splendens czyżbyś to był Ty Czarek ???:cool3::cool3::cool3: tak to pewnie on a ty jak zwykle dochodzisz :) Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 aa, byłbym zapomniał, jedna sunia jest już w nowym domku:):multi: zostały jeszcze 3 piękne psiaki Quote
cytrynka10 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 to super ze sunieczka została juz wzieta do domu jeszcze zostało 3 braci do oddania Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [SIZE=5]Na dobranoc pokaż się wszystkim na pierwszej stronie !!!:multi::multi: Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 była jedna sunia i ona już w nowym domku, zostały 3 psy, a może już mniej, dzisiaj sie dowiemy, może któreś maleństwo już poszło do nowego domku :) Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dzisiaj Karusia była na spacerze :)To taka kochana, mała sunia :) a jaka pieszczocha z niej :loveu: Został jeszcze jeden szczeniak, reszta 3 juz w nowych domkach. KARUSIA PROSI O DOMEK !! Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Komu śliczną Karusię ?? !! Pokochaj ja a ona pokocha Cię razy mocniej !! Quote
Recommended Posts