Marta72 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 niedoczytałam o ogłoszeniach a ich aż tyle!!!!!! Mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!! :):):) Quote
Ewelinaaa Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Dziękujemy za ogłoszenia! Musi się teraz ktoś odezwać, nie ma co! :) Odwiedzajcie Grafitka, zapraszajcie inne ciotki :) Niech psiak idzie w świat :) W sobotę bądź niedzielę znów się z nim zobaczę! :) Quote
RudziaPaula Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Ewelinaaa'] Ale cudowny pyszczek :) Quote
Ewelinaaa Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Okazało się, że Grafit świetnie zna podstawowe komendy. Siad, leżeć, daj łapę te komendy nie są mu obce. Musiał być kiedyś ich uczony, to tylko potwierdza ,że był domowym psiakiem. ;) Taki fajny,a jeszcze bez domku :( Quote
terierfanka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 dostałam na maila zapytanie o Grafita od pani ze Starachowic, ale w domu jest kot i małe dziecko. O dziecko się bym nie martwiła, jednak z kotem może być różnie. Napisałam pani, że dużo zależy od samego kota, że sprawdzenie psa to tylko połowa sukcesu. pani pytała o pomoc w transporcie do Starachowic - to jest ok 260km od Opola a jeśli kot z Grafitem się nie polubią, to co wtedy? nie chciałabym Grafitowi odbierać szansy na dom, ale wożenie go 260 km żeby nie daj Boże potem odbierać to chyba za duże ryzyko, zasugerowałam Pani, żeby napisała o swoich oczekiwaniach, może uda się jej znaleźć jakiegoś psa w jej okolicy Quote
szafranekm Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Grafit, jestem u Ciebie, dziękuję za zaproszenie. Będę zaglądac na wątek. Trwa obecnie bazarek ogłoszeniowy, właśnie niedawno ogłaszałam Szafranka, pieska z DT,podaję link: to jest link do 1 bazarku ogł. http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=showpm&pmid=7042682 a to do 2 bazarku ogł, który dziś się kończy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237417-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-dzisiaj-koniec!!! Quote
Ewelinaaa Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Kopiuję z faceboka: "Mam problem z zalogowaniem się na dogo , więc odpisuje tutaj. Cieszę się,że jednak Grafit zwraca czyjąś uwagę. Jednak to domek z kotem, i mamy wątpliwości. 260 km od Opola to bardzo daleko, jeśli Grafit się nie sprawdzi nie chcemy by wracał do schroniska, i przeżył coś takiego. To może odbić się na jego już słabej psychice i jego stan może się pogorszyć... Dobrym rozwiązaniem byłby nawet dt dla tego psiaka, wtedy na spokojnie można byłoby określić i sprawdzić czy Grafit nadaje się, by zamieszkać z kotem czy nie. Jednak nie wiemy gdzie takiego DT szukać, oczywiście karmę by się załatwiło, tylko kto by się podjął tymczasowej opieki nad nim? Grafit to bardzo grzeczny psiak, nie szczekliwy, spokojny, cierpliwy i kochający. Trzeba dać mu tylko szansę. Co do tej wiadomości, to może Pani znajdzie jakiegoś potrzebującego psiaka znacznie bliżej swojego miejsca zamieszkania. Życzymy dobrego wyboru. " Quote
Ewelinaaa Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Kochani spieszę, z taką wiadomością! [FONT=times new roman]Nasz Grafit dzisiaj jedzie do nowego domu. [/FONT] Wspaniała wiadomość, żałuję tylko że mnie przy tym nie będzie, bo dzisiaj od 11 do 14 mam tyle zaliczeń.... Poprosiłam o zdjęcia, może zrobią! :D Quote
Marta72 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 wspaniale :):):) !!!!!!!!!!!!!!! Mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
terierfanka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 suuuuper! :multi::multi::multi: ktoś go w ogłoszeniach wypatrzył czy tak przypadkowo? zdejmować ogłoszenia (te, które się da) czy schronisko będzie w stanie ew. zainteresowanym zaproponować jakiegoś psa w zamian? Quote
Ewelinaaa Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Nie, moje wydarzenie na FB zadziałało!! A w schronisku są jeszcze takie podobne terierowate więc można w razie czego zaproponować. :) Sporo tych psiaków jest. :D Trzymam kciuki , by było wszystko w jak najlepszym porządku. Bo dzisiaj grafit nie pokazał sie z dobrej str u weterynarza, i w psiej myjni. Czyżby stres i nerwy? Quote
Ewelinaaa Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [FONT=book antiqua]SZCZĘŚCIARZ[/FONT] Quote
rita60 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/150983_479943292063453_1859223794_n.jpg Ale masz piekne łoże szorsciaczku:loveu: Quote
Igam Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Super :) szczęścia w Swoim Domku Grafitku :) Quote
Recommended Posts