Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dropsik, mój ukochany chihuahua, ulubieniec rodziny :-(
Został zagryziony w niedziele palmową :(
Teraz mamy nowego psiaka, labradorkę Najlę, ale ona nigdy nie zastąpi nam Dropsorka :-(

Posted (edited)

Wczoraj ok godz 12 zasnęła moja Perełka... Była ze mną przez 13 lat czyli całe moje życie. Gdy miałam 7 lat dostałam ją na imieniny była tak malutka że mieściła mi się na ręce... Była psem żywiołowym i zawsze przy mnie... Rozumiała wszystko... W jednym tygodniu śmiertelnie zachorowała... Gdybym nie podjęła tej decyzji umierałaby w bólu... Przez dwa dni była podłączona do kroplówki i dostala w sumie 10 zastrzyków i nic nie pomogło... Byłam z nią do końca i wiem że teraz już nie cierpi...
Zawsze zostaniesz w moim sercu!!! Kocham Cię Psinko!!! W linku jest jej zdjecie
http://imageshack.us/photo/my-images/835/p1050866q.jpg/

Edited by galadiera
Posted (edited)

Bolek mialm okolo 16 lat.Nie mogeg dodac fotki nie wiem czemu

Odszedł pełny stresu nie chciał tego ale szybko usnął

Edited by sanana
Posted

[quote name='sanana']Pisze przedczas ale moj pies ma wyrok na 20:00.Walczyłam on tez ale ma raka kosci nosowej pies cierpi.Egoizm zabrania mi dokonac eutanazji ale zdrowy rozsadek wrecz odwrotnie.Bede w stanie wkleje zdjecie ale pisanie tego posta boli wiec go nie dokoncze[/QUOTE]

Trzymaj się, musisz być dzielna dla Niego......

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Moja SINDUNIA odeszła 7.06.2013

• była ze mną 13 lat.DAŁAŚ MI TYLE RADOŚCI NIE ZAPOMNĘ CIĘ DO KOŃCA ŻYCIA.BYŁAŚ MOIM NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM,PAMIĘTAM JAK MIAŁAM GORSZE DNI I SOBIE NIERAZ POPŁAKAŁAM TO SIADAŁAŚ MI NA KOLANKACH I PATRZYŁAŚ Z PRZEKRZYWIONĄ GŁÓWKĄ , JAK CIĘ PRZYTULIŁAM ZACZĘŁAŚ MERDAĆ OGONKIEM.
    :placz:TAK MI CIEBIE BRAKUJE MÓJ KOCHANY SKARBIE:placz::placz::placz:
    Moja kochana psinka:placz:łzy mi się leją,nie mogę sobie poradzić:placz::placz:

• Edited by sindulka
    Posted (edited)

Mój Siluś... mój kochany Siluś... odszedł wczoraj około 22-giej... ;( okropne emocje... ;( To był wypadek... uciekał nam... tak często uciekał... pilnowaliśmy go... lecz niestety, auto go zabiło... nie miał szans... Na szczęście kierowca porządny, jechał powoli, zatrzymał się... a Siluś w ostatniej chwili wpadł pod koła... Już nic się nie dało zrobić ;( nic!! ;( Kochamy Cię Silverku i dziękujemy za przeżyte z nami te 10 lat...

Silusiu KOCHAMY CIĘ!! ;( Kiedyś się spotkamy ;(
    24.03.2003r. - 1.07.2013r.

• Edited by Maupa4
    Posted

inga.mm napisał(a):
    o Matko!!! AneQ - to straszne!
    Trzymaj się - tyle moge powiedzieć i ciepło pomyśleć o Twoim Silusiu.

Dziękuję za słowa otuchy, ale nie jest to łatwe. Współczuję wszystkim, którzy stracili swoich ukochanych pupilków. ;( Musimy jakoś z tym żyć... że to był wypadek.. Łatwiej by mi było, gdyby umarł ze starości, przetłumaczyłabym sobie to. A teraz...? Teraz nic do mnie nie dociera. Czuję pustkę. I ogromny ból. Nikomu nie życzę czegoś takiego. Ale niestety, kiedyś każdy musi się pożegnać... ;(