justine. Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mambo jest smoliscie czarnym ONkowatym duzym psiaczkiem, zostal zrzeczony przez wlascicieli w jesieni swojego zycia, ponoc nie mieli dla niego warunkow... Mambo ma 8 lat, przez 8 lat wychowywal sie u tych ludzi, a teraz tak po prostu zostawili go... pies bardzo to przezywa, jego orzechowe oczy wyrazaja taka tesknote i zal ze dawno takiej nie widzialam... najczesciej siedzi w budzie i czasem wychyli nos zeby zerknac czy moze jego pan sie rozmyslil i wrocil po niego... To piekny, dumny psiak, elegancki pan, ktory zostal tak paskudnie potraktowany przez tych ktorym tak ufal, zostal sam, posrod kilkuset innych sierotek. Czy bedzie mial jeszcze szanse? Quote
Hala Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zróbcie jakieśładniejsze foteczki Mambo...można go wystawić na allegro. I o banerki poproście. Z pewnościa ktoś dla was zrobi. Quote
*Gajowa* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Biedny Mambo... jak się musi czuć porzucony po 8 latach... Przydałyby się lepsze foty do ogłoszeń. Quote
justine. Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ciezko zrobic mu fotki jak on ciagle siedzi w budzie :( jest taki smutny.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czarnuszku smutny, wyjdz pozwól zrobic sobie ładne zdjęcia!!!!! Quote
justine. Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 takie zdjecia udalo mi sie zrobic dzisiaj Quote
maciaszek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tamten chyba troszkę za duży... Więc jeszcze taki: Quote
maciaszek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Widzę, że już Ci się udało go dodać :) Nie ma za co dziękować. Przynajmniej tyle mogę zrobić... Quote
justine. Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 podnosze Mamba- Bamba, niech ci wielkanocy kroliczek przyniesie odpowiedzialnego, kochanego pancia.;) Quote
justine. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Mambo na pierwsza strone, biegusiem, moze ktos cie dojrzy!! czy ktos wystawi go moze gdzies? allegro juz ma Quote
justine. Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 i co Mambo nikt nie zaglada :( ponawiam pytanie, jak moge zalinkowac banerek?? Quote
Inez Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :eviltong: Mambo jest pieknym psem i bardzo łagodnym, czy ktos jeszcze da mu sznasę? Quote
maciaszek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Inez, powiedz jak się linkuje? Co trzeba zrobić? Sama chciałabym wiedzieć. Quote
justine. Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 i Mambo zostal sam w boksie... jaki on smutny :( Quote
Inez Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Maciaszek, [ URL ="adres strony na dogo"][IMG ]link do baneru [/ IMG] [/ URL] (tylko bez tych spacji, zrobiłam je celowo żeby kod nie zadziałał i nie pokazywały sie jakies dziwne krzyżyki) Quote
justine. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 dobrze wiedziec :) nie znalazlby sie jakis tymczas dla mambo???:( wiem ze ma male szanse na adopcje, ale on tak prosi... i prosze razem z nim :modla: Quote
maciaszek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Inez, dzięki :) Justine., sama nie mogę go wziąć i niestety nie znam nikogo kto by mógł... :( Quote
justine. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 no trudno, pozostaje nam szukac i czekac a moze znajdzie sie ktos go obdarzy go miloscia do konca jego dni... Quote
Recommended Posts