Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

i sobie siedze w szkole :mad: jakaaaa nuda (teraz dwie lekcje informatyki)
jejQ to juz jutrro :loveu: w nocy dzis prawie nie spalam :D dzis z moim Kubusiem wypadzik na miasto i oczywiscie do zoo po jakas zabaweczke:loveu: zeby w drodze do domku mial co robic aaa :multi: :multi: :multi:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie oczekiwanie na malucha jest chyba wspaniałe :loveu: Choć z pewnością również męczące za względu na niemiłosierne wydłużanie się czasu...;) Ja nie miałam okazji wyczekiwać Mastera, ani Torka, bo w obu przypadkach był telefon, a na drugi dzień wyjazd po maluszka :)

Posted

Hej Ho :D Wpadłam na sekundos ale pojawię się tu wieczorkiem i chyba do rana :loveu: o 8 jutro jedziemyyy :multi: hihi spać nie będę :P

A noo i z tego miejsca pragne podziekowac prze kochanej Marccii ktora jest jedyna, niesamowita i nie powtarzalna bajko-pisarka :loveu: Bajki to jej żywioł :loveu:
Kochanaa:loveu: jeszce razz cmokas cmokas :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']Eh... ja jutro o tej godzinie będę w szkole, więc wszystkiego dowiem się dopiero po powrocie. To nie fair! :placz:

ja pewnie wroce ok 14 :D foteczki pstryk pstryk beda napewno :D :multi:Ale sie doczekac strasznie nie mogeeee :loveu:

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
Ja też będę wtedy w szkole:placz:

No i jestem :lol: juz tylkooo godzzziny :multi::multi:

Spoko spoko dziewczynki :loveu: Foteczki i pierwsze wrazenia napewno was nie omina :D Jutro bedzie szal w mojej głowce i serduszko :D :loveu::loveu:

Posted

[quote name='maartucha']No i jestem :lol: juz tylkooo godzzziny :multi::multi:

Spoko spoko dziewczynki :loveu: Foteczki i pierwsze wrazenia napewno was nie omina :D Jutro bedzie szal w mojej głowce i serduszko :D :loveu::loveu:

Już niebawem nastanie piękny, wielki i ważny dzień :Rose:
Czekamy razem z Tobą.

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Marta popatrz jak to przeleciało szybko, juz jutro odbierasz Tofika:lol:
oczywiscie czekamy na fotki:eviltong:

Aj przelecialo szybciej :D bo zmiana planow :D tak to bym jeszcze Tydziien czekała.. Ajj ten Toffiś, dobrze ze juz mu zabki wyskoczyly :D I Dzieki Bogu jutro juz amku amku u siebie w domku :multi:

[quote name='Aga76']Już niebawem nastanie piękny, wielki i ważny dzień :Rose:
Czekamy razem z Tobą.

Juupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - i co napisac wiecej :D tez czekam, spac nie bede dzis chyba :P :D

[quote name='Pinczerek-Jacky']Jezu to juz jutro :) Szybko minelo :)

i caaałe szczescie :D

Posted

maartucha napisał(a):

A noo i z tego miejsca pragne podziekowac prze kochanej Marccii ktora jest jedyna, niesamowita i nie powtarzalna bajko-pisarka :loveu: Bajki to jej żywioł :loveu:
Kochanaa:loveu: jeszce razz cmokas cmokas :loveu:

dziękuję Marciu że o mnie pamiętałaś :B-fly:
już wyczekujemy Toffisia z niecierpliwością :cool3:

Posted

No no :cool3: :cool3: Jeju jak ci zazdroszcze :placz: :cool3: Ja dopiero na swojego zbieram kase :placz: :placz: bede go miec albo po wakacjach albo za rok!!!:placz: :placz: :placz: A twoj pysio jest z rodowaodem :cool3: ?

Posted

nane napisał(a):
dziękuję Marciu że o mnie pamiętałaś :B-fly:
już wyczekujemy Toffisia z niecierpliwością :cool3:

No nareszcie :loveu: taaaaaaaaki cmokas leci za bajeczke :loveu: Cudasnaaa :loveu: jejQ juz godziny :multi: a ja taka nie gotowa, paznokcie nie zrobione, rzesy nie podkrecone.. hahaha JOke :evil_lol:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
No no :cool3: :cool3: Jeju jak ci zazdroszcze :placz: :cool3: Ja dopiero na swojego zbieram kase :placz: :placz: bede go miec albo po wakacjach albo za rok!!!:placz: :placz: :placz: A twoj pysio jest z rodowaodem :cool3: ?

Warto czekac :loveu: I bedziesz jak ja odliczala dni :multi: sie juz doczekac nie moge:multi:
a Toffis niestety bez rodowodu, ale to nie ma znaczenia czy ma czy nie bo jak tylko Jechalam GO wybrac to odrazu pokochalam wiec to juz nie mialo znaczenia :)

Posted

maartucha napisał(a):
No nareszcie :loveu: taaaaaaaaki cmokas leci za bajeczke :loveu: Cudasnaaa :loveu: jejQ juz godziny :multi: a ja taka nie gotowa, paznokcie nie zrobione, rzesy nie podkrecone.. hahaha JOke :evil_lol:

no Marta bo Toffiś się jeszcze przerazi :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Haha pomysli ze jeszcze jakas wariatke Pancie bedzie mial i bedzie sukienki Toffiskow zakladac.. o nie nie :D Toffik to taaaaki facet :D (Ale kokardeczka na okazje?:D Czemu nie? :D)

A Jak Martus minal dzien?:D MAtko ja mialam dzisiaj spr. z fizyki , cala w sciagach :D nawet za stanik sobie schowalam i jakos poszlo :D :multi:

Posted

[quote name='maartucha']Haha pomysli ze jeszcze jakas wariatke Pancie bedzie mial i bedzie sukienki Toffiskow zakladac.. o nie nie :D Toffik to taaaaki facet :D (Ale kokardeczka na okazje?:D Czemu nie? :D)

A Jak Martus minal dzien?:D MAtko ja mialam dzisiaj spr. z fizyki , cala w sciagach :D nawet za stanik sobie schowalam i jakos poszlo :D :multi:
Gdzie sukienki musisz go zaopatrzyć w męskie rzeczy i męskie kokardki ;)

u nas oki przeżyłam jakoś trzy wykłady na uczelni i do domciu a potem miałam jazdę 2 godziny bo prawko robię i jeszcze na 20 byliśmy u cioci i wujka bo dzisiaj mieli rocznicę ślubu :razz: