Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dobry Wieczór Martusiu:multi: Wstawiaj fotkę obróżki:eviltong: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dobry Wieczór Martusiu:multi: Wstawiaj fotkę obróżki:eviltong: aaaa zapomnialam zrobic :loveu: zaraz zrobie albo z lenistwa znajde gdzies na necie :eviltong: <zmeczona :-(> Quote
Alka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='maartucha'] A to caaałe zakupki w legowiskQ, które dokladniej pokaze jak bedzie Toffiś juz sobie w nim lulkal no ,no widzę ,że jesteś przygotowana na przybycie małego szkraba:loveu::multi: super zakupy:loveu: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 o cos takiego :D I czerwona i material inny, taki milutki :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :crazyeye: Mamy podobną, tylko różową i bez tego czarnego:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Śliczne obróżki :loveu: Aris ma taką jedną materiałową czerwoną, skórzaną, która jest dla niego za ciężka, czerwoną bandankę, czerwone i niebieskie szelki. W szelkach chodzimy najczęściej, a obróżkę w zimę do golfika. Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a)::crazyeye: Mamy podobną, tylko różową i bez tego czarnego:lol: My tez bez tego czarnego :D Jesssyem ciekawa czy Toffiskow przypadnie do gustu tak jak mi :roll: :loveu: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Yorkie']Śliczne obróżki :loveu: Aris ma taką jedną materiałową czerwoną, skórzaną, która jest dla niego za ciężka, czerwoną bandankę, czerwone i niebieskie szelki. W szelkach chodzimy najczęściej, a obróżkę w zimę do golfika. hoho szalona :loveu: Ja tez widzialam dzis takie czerwone bombastyczne szeleczkie, taki Ajjjj blyszczace :multi: hihi (matko jaka ja sroka :eviltong:) i chyba je kupimy, ale pojedziemy z Toffisiem i przymierzymy :D Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 maartucha napisał(a):My tez bez tego czarnego :D Jesssyem ciekawa czy Toffiskow przypadnie do gustu tak jak mi :roll: :loveu: Przypadnie:loveu: Quote
Gandzia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 My jednak mamy szelki, ale też czerwone:cool3: Szelki jednka wydają się nam bardziej bezpieczne:) Ja osobiście propnuje na spacery zakładać je psu.. Rubiemu udało się uciec z obroży i wpadł pod samochód - była to sekunda...Zginął na miejscu...:placz: od tej pory Lenka nosi szeleczki... Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Gandzia napisał(a):My jednak mamy szelki, ale też czerwone:cool3: Szelki jednka wydają się nam bardziej bezpieczne:) Ja osobiście propnuje na spacery zakładać je psu.. Rubiemu udało się uciec z obroży i wpadł pod samochód - była to sekunda...Zginął na miejscu...:placz: od tej pory Lenka nosi szeleczki... tak tak, my tez bedziemy kupowac szeleczki, obrozke kupialm po prostu zeby sobie w niej w domku latal, ale spacery obowiazkowo beda w szeleczkach :loveu: i psykro nam z powodu Rubiego :-( własnie rybka nam kipła :( aaaaaa I Skalary ikre złożyły jupi :D beda male rybki... beda male rybki :D Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pati i Daisy']My już idziemy i mówimy DOBRANOC;) Ja tez uciekam wiec tez slodkich snooww zycze :loveu: (a od soboty bedziemy ZYCZYC :multi: :multi: :multi: ) Dobraanocc... Ciiii :loveu: Quote
Kincia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Oh jaki sliczny bedzie juz niedlugo przy tobie Toffik :D:D Quote
maartucha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 No i po szkole.....do przyjazdu Toffiska zostaly juz tylko dwa dni :multi: Tak strasznie sie doczekac nie moge :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 maartucha napisał(a):No i po szkole.....do przyjazdu Toffiska zostaly juz tylko dwa dni :multi: Tak strasznie sie doczekac nie moge :multi: :loveu: :loveu: :loveu: My też sie nie możemy doczekać kiedy Toffiś będzie z Tobą no i będą zdjecia małego kochanego psiuńka:loveu: Quote
maartucha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ehh... i w koncu koniec edukacji, troszke czasu dla Siebie :) Juz po jutrze Bedzie Toffiśśś :multi: i jedna wielka sesja :D a jak by inaczej... hmm. tak w sumie, to zaraz jutro.. a jak bedzie jutro tzn. ze jutro bedzie Tofficzek :multi: a ze jutro jutra za niedlugo to Chwila i TOfficzek bedzie ze mna :multi::multi: hahaha ale napisalam :evil_lol::evil_lol: "Dzien swira":D:evil_lol: Quote
Kincia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ale super <jupi> Ja tez sie niemoge doczekac kiedy bede miec yorka :) Ale bede miec moze po wakacjach a moze za rok ;/? ;( Pzdr:* Quote
maartucha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ale super <jupi> Ja tez sie niemoge doczekac kiedy bede miec yorka :) Ale bede miec moze po wakacjach a moze za rok ;/? ;( Pzdr:* Ja Na swojego małego urwiska czekałam latami, aż w koncu rodzice stwierdzili ze dorosłam do tej decyzji, ze to obowiazek a nie tylko zabawka :lol: a teraz doslownie jak nane gdzies napisala chyba zaczne odliczac godziny :lol: nie moge sie doczekac soboty, godz 8.00 jak bede wyjezdzala z domku :lol: :multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 maartucha napisał(a):tak w sumie, to zaraz jutro.. a jak bedzie jutro tzn. ze jutro bedzie Tofficzek :multi: a ze jutro jutra za niedlugo to Chwila i TOfficzek bedzie ze mna :multi::multi: Już jutro będzie Tofficzek:multi: :multi: :multi: wspaniale:multi: :loveu: Quote
maartucha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Już jutro będzie Tofficzek:multi: :multi: :multi: wspaniale:multi: :loveu: haha tak nakrecilam ze mozna sie zakrecic :D Tzn. napisze tak :D w sobote po urwiskaaaa jedziemy :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobranoc Już tylko w zasadzie chwilka i malutki będzie z tobą W sobotę wieczorkiem już się będzie tulił...:multi: Będzie miał najpiekniejszy kolor języczka na Świecie, najpiekniejsze oczy(takie boskie węgielki), najsłodsze buziaki:oops: bedzie caluśki najpiekniejszy ,najmądrzejszy,najkochańszy,najzabawniejszy a przede wszystkim Twój mały Toficzek ... :loveu: Quote
Recommended Posts