maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nane napisał(a):u mnie w domu psy są uczulone na royala zaraz dostały biegunki i zaczeły wymiotować :-( ale wybór karmy zależy od ciebie :cool3: Własciciel zoologicznego tez ma Yoreczka i mowil ze własnie poleca royala, dlatego tez Ciebie pytam.. :D hmmm no i co ty by spytac :D a no np. kiedy pierwsza kapiel?:) Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Własciciel zoologicznego tez ma Yoreczka i mowil ze własnie poleca royala, dlatego tez Ciebie pytam.. :D hmmm no i co ty by spytac :D a no np. kiedy pierwsza kapiel?:) pierwszą kąpiel możesz wykonać już w wieku 7tygodni tylko musisz zrobić to wieczorkiem i dokładnie psiaka wysuszyć suszarką :mad: na brudnym psie włos nie rośnie dlatego jeżeli zależy ci na pięknym włosie to kąpiemy Yoreczka co tydzień :cool3: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='nane']pierwszą kąpiel możesz wykonać już w wieku 7tygodni tylko musisz zrobić to wieczorkiem i dokładnie psiaka wysuszyć suszarką :mad: na brudnym psie włos nie rośnie dlatego jeżeli zależy ci na pięknym włosie to kąpiemy Yoreczka co tydzień :cool3: Oj to to napewno :D Bziczka bede miala :D czyli jak do domku Go przywioze w piatek to np. juz w niedziele mozna mu plum plum zrobic :D aaaa własnie.. jak bede Go zabierala z domku to dobrze bybylo chyba zabrac kawaleczek jakiegos materialu z kojca co..? zeby czul zapaszek tamten hmm..? (Tak w ksiazce wyczytalam :D) edit: albo nie :) W dłuugggie wolne mu zrobie kapiel, wtedy juz napewno sie do nas przyzwyczai i nie bedzie przestraszony :D Quote
Pati i Daisy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej dziewczynki:cool3: chcialam obejrzeć filmik z Toficzkiem ale pokazało sie ze to od 18 lat:roll: :lol: Pewnie ja znowu cos pokręciłam:eviltong: Quote
Gandzia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 słodki ten Twój psiak :loveu: szkoda, że mam tylko jedno zdjęcie Lenki jak była taka malusia... Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Hej dziewczynki! :multi::multi: zakupy zrobione Ale o tym to zaraz :D jutro mieliśmy dzwonić do p. Krysi spytać jak tam nasz mały rozrabiaka, a tu wróciliśmy z miasta i telefon: pani Krysia :multi::multi: Mówi ze maluszki już mają ząbki i gryzą mamusie i potrzebne interwencja w postaci szybszego zabrania maluszków :multi: :multi: :multi: i tata z Panią się umówili na sobotę rano :loveu: mówi ze "pf pf, odpukać ale Nasz jest najcudowniejszy z całej gromadki" :multi::multi: Wiadomość dnia, zaraz sie posikam chyba ze szczęscia :multi: Zaraz pozmniejszam foteczki i wkleje nasze zakupy :loveu: :multi: Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bedzie nas więcej :laola: :laola: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 matko ale się cieszee :multi: mialam dzis sie poukać do szkoly na jutro i tak powiem: nici z nauki :D :loveu: cholerrrkaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wypijmy zdrowie TOFFIKA :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='nane']Wypijmy zdrowie TOFFIKA :drink1: :drink1: :drink1: :drink1::drink1: haha zdrowie :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: i Madziulki zddrowie :drink1: Bo jeszcze nie pilam dzis za jej zdroweczko :multi: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 No to nasze dzzisiejsze pakupki :loveu: To boskie zabaweczki :D Świnka wybrana przez Pancie i coś tam coś tam z nici dentystycznych dla szczeniaczków :roll: A tutaj karma <mniam mniam> + miareczka Gratis :multi: a w siateczce smakołyczki <mmmmmm> A w tym Pancia bedzie dokarmiac :loveu: A terazz "Chce byc piekny" - czyli pancia robi mnie na bóstwo No i pieluszki - to tak jak by nam sie zachcialo siusiu byle gdzie w domQ A to caaałe zakupki w legowiskQ, które dokladniej pokaze jak bedzie Toffiś juz sobie w nim lulkal Wiec do zakupienia nam zostal jeszcze: szamponik + odzyweczka, szeleczki, smyczka i czerwona obroza z cyrkoniami :loveu::loveu::loveu: (no i kokardeczki na imprezki) :loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witaj Marto...trafiłam do Ciebie poraz pierwszy ale napewno bede odwiedzać Cie teraz czesciej. Psiaczek jest uroczy przesliczny ma pyszczek a te słodziache oczka urocze... Fajniusio ze już odbierasz maluszka... Wiec niech maluszek sie zdrowiutko chowa życzymy tego z Matrixem całym serduszkiem...Miłego wieczorku życze Pozdrawiamy i buziolki przesyłamy.... Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='maartucha']No to nasze dzzisiejsze pakupki :loveu: To boskie zabaweczki :D Świnka wybrana przez Pancie i coś tam coś tam z nici dentystycznych dla szczeniaczków :roll: A tutaj karma <mniam mniam> + miareczka Gratis :multi: a w siateczce smakołyczki <mmmmmm> A w tym Pancia bedzie dokarmiac :loveu: A terazz "Chce byc piekny" - czyli pancia robi mnie na bóstwo No i pieluszki - to tak jak by nam sie zachcialo siusiu byle gdzie w domQ A to caaałe zakupki w legowiskQ, które dokladniej pokaze jak bedzie Toffiś juz sobie w nim lulkal Wiec do zakupienia nam zostal jeszcze: szamponik + odzyweczka, szeleczki, smyczka i czerwona obroza z cyrkoniami :loveu::loveu::loveu: (no i kokardeczki na imprezki) :loveu: :loveu: Fajneeee :multi: :multi: :multi: z czasem wyprawka i rzeczy osobiste sie powieksza nawet nie bedziesz wiedziała kiedy :roll: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witaj Marto...trafiłam do Ciebie poraz pierwszy ale napewno bede odwiedzać Cie teraz czesciej. Psiaczek jest uroczy przesliczny ma pyszczek a te słodziache oczka urocze... Fajniusio ze już odbierasz maluszka... Wiec niech maluszek sie zdrowiutko chowa życzymy tego z Matrixem całym serduszkiem...Miłego wieczorku życze Pozdrawiamy i buziolki przesyłamy.... Witamy witamy :loveu: i oczywiscie zapraszmay :D Bo od soboty tu sie zacznie jedna wielka Galeria :loveu: [quote name='nane']Fajneeee :multi: :multi: :multi: z czasem wyprawka i rzeczy osobiste sie powieksza nawet nie bedziesz wiedziała kiedy :roll: :multi: No Napewno :D ale z całych zakupow najlepsza jest swinka :D Cos czuje ze Tofficzkowi tez przypadnie do gustu :multi: aa juz sie nie moge doczekac kiedy wszyssstko zacznie sie powiekszac :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ojejku, Marta! Super wiadomość! Do soboty tylko 4 dni :loveu: [quote name='maartucha'] No i pieluszki - to tak jak by nam sie zachcialo siusiu byle gdzie w domQ :ekmm: Mam taki sam grzebień, ale jest beznadziejny. Tzn. dopóki nie będziesz robiła koczka, to dobry, ale zamiast takiej grubej rączki lepsza by była cienka. Chyba, że to taki do czesania... Moim zdaniem lepsza jest szczotka, a taki grzebień zostawić do kucyków. Ale to takie moje myśli, do niczego nie zmuszam, tym bardziej, że szczeniak jak na razie jest mały i nie ma różnicy ;) Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Yorkie']Ojejku, Marta! Super wiadomość! Do soboty tylko 4 dni :loveu: :ekmm: Mam taki sam grzebień, ale jest beznadziejny. Tzn. dopóki nie będziesz robiła koczka, to dobry, ale zamiast takiej grubej rączki lepsza by była cienka. Chyba, że to taki do czesania... Moim zdaniem lepsza jest szczotka, a taki grzebień zostawić do kucyków. Ale to takie moje myśli, do niczego nie zmuszam, tym bardziej, że szczeniak jak na razie jest mały i nie ma różnicy ;) No na szczescie tylko 4 dni :loveu: :loveu: :loveu: aa dobrze wiedziec wiec jeszcze w szczoteczke w takim razie musze sie zaopatrzyc :lol: I dziekuje, bo zawsze tak lepiej jak ktos doradzi :lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='maartucha'] Bardzo sie ciesze ze Toficzek bedzie juz w sobote z Tobą:loveu: A co do zakupów... Mamy taką samą świnkę kupiłam ją 26 marca Daisy na urodzinki i od tej pory Daisy sie z nia nie rozstaje:loveu: Ta świneczka jest super, fajnie piszczy, jest z lateksu, i jest śmieszna (zobacz gdzie ma otwór:evil_lol: ) A oto i ona: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Bardzo sie ciesze ze Toficzek bedzie juz w sobote z Tobą:loveu: A co do zakupów... Mamy taką samą świnkę kupiłam ją 26 marca Daisy na urodzinki i od tej pory Daisy sie z nia nie rozstaje:loveu: Ta świneczka jest super, fajnie piszczy, jest z lateksu, i jest śmieszna (zobacz gdzie ma otwór:evil_lol: ) A oto i ona: Buahahaha widzialam własnie :lol: ze tak powiem z tego otworu mu powietrze ulatuje :D Swinka jest najlepsza :multi: Swinki gora :multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Buahahaha widzialam własnie :lol: ze tak powiem z tego otworu mu powietrze ulatuje :D Swinka jest najlepsza :multi: Swinki gora :multi: Nie tylko powietrze ale i odgłos:D ŚWIN-KI ŚWIN-KI:cool1: zakładamy klub świnek:lol: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jestem u Was dopiero pierwszy raz, dopiero pierwszy :motz: Quote
barbara.h Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Jestem u Was dopiero pierwszy raz, dopiero pierwszy :motz: i ja też pierwszy raz, bo mi Yoreczki się bardzo podobają :lol: i cieszę się razem z tobą z takiego domownika :multi::multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień dobry świnki:evil_lol: :eviltong: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 hej ho :loveu: Dopiero ze szkoly :placz: :roll: wpadlam na chwilke, bo musze do ksiazek leciec :/ Sprawdzian jutro z polskiego bleeehh..... wieczorkiem tu wpadne na dluzej :D I po szkole w drodze na solarka sobie zaszlam do zooo zakupialm co?:D Piekna czerwona obroze :multi: foteczka wieczorkiem :multi: hihihi :loveu: Quote
Recommended Posts