Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Marta:lol:
ta fotka jest po prostu:loveu:cudna
http://images13.fotosik.pl/96/f8d6c0a0afc23843.jpg
a śpiący Tofi tak apetycznie wygląda:lol:
http://images25.fotosik.pl/84/e30bfaef12f0790b.jpg
zaczyna się ładnie wysrebrzać:p

Ten kwiatek w pyszczku to dla wszystkich wizażanek i ich małych pociech :D
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

aaaa no i zapomniałam dodać że już komplet ząbków jest :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Martuś!
To Toffiś miał rajskie życie :loveu: W takim razie czekamy na zdjęcia.

A co do siusiania... samo przyjdzie. Aris zaczął podnosić w wieku 8 miesięcy, na początku było śmieszne, bo minimalnie podnosił łapkę, ale nie mógł utrzymać równowagi i się przewracał :lol:

Cmok w pysia :buzi:

[FONT=Comic Sans MS]Saruś, a czy to tak ładnie używać czyjegoś nazwiska bez pozwolenia :evil_lol::eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cześc Marta :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie masz co się przejmować siusianiem Tofficzka, u Nas podnoszenie łapki na stałe nastąpiło ok roku, wtedy również nauczył się szczekać, do roku mieliśmy nieszczekającego pieska hihih, za to teraz nadrabia stracony czas :evil_lol:[/FONT]

Posted

Daguś, ja nawet nie wiedziałam, że masz tak na nazwisko :lol: U mnie w klasie jest dziewczyna o podobnym, tylko że Samorajska :lol:
Moje jest na D...

Daguś, Aris też pierwszy raz szczeknął ok. roku. Do tego czasu nawet nie wiedzieliśmy, że umie. Zostawiłam go na oknie i zapomniałam o nim :oops: Po pewnym czasie słyszę jakieś pomruki, a to był Aris :loveu:

Mój Romeo :loveu: On kwiatka niesie tylko dla mnie i nikomu go nie oddam :eviltong:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cześć Martusiu :calus:

Gdzie się podziewasz, czemu tak długo cię nie ma? Mam nadzieję, że z tobą i Tofficzkiem wszystko porządku, a twoją nieobecność da się wytłumaczyć dużą ilością nauki. Wracaj do nas szybciutko :glaszcze:

Buziaczki ode mnie i Ariska :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

Witaamy was kochani :*

No to na początku mówimy że żyjemy i to całkiem dobrze hihi :P zdrowie dopisuje, a to najważniejsze;)

Ja tu zaglądam i na inne galerie też ale nie mam po prostu czasu pisać, bo mam co chwile coś nowego i ważnego :) Ale czytam, wpadam, zaglądam i czytam co u was u waszych szkrabów kochanych :)

Toffcio jak by nie było 9 miesiąc, jak by nie było już pól roku u nas :multi: ale to zleciało, jeszcze nie dawno odliczałam dni. Jeszcze to nie dawno było takie malutkie, ciuchutkie, a teraz krzykacz że hej sie zrobił :D Oczko w głowie ;) Kolorki nam się ślicznie wybarwiają, tylko mamy maleńki problem, w postaci uciekającego jajeczka do brzuszka, lekarz powiedział że jeszcze nie mamy sie co przejmować bo to bardzo często spotykane i psów ras małych, że jeszcze wszystko powinno wrócić do normy. A tak poza tym to wszystko ślicznie, rozwija się ślicznie, mądry piesek rośnie, choć swój charakterek Ma :D no i co ty by jeszcze napisać, co u nas? Hmmm No to pierwszy śnieg spadł wczoraj :D Lecz Toffik nie miał okazji go zobaczyć na własne oczy, bo zanim wyszedł śnieg stopniał, Lecz jak dziś znowu padał, to ubraliśmy ciuszka i śmigneliśmy na śnieg. Moje słoneczko malutkie nie widziało co zrobić..." Halo halo.. co to za biłe obiekty latające.." Więc postanowił się z nimi bawić i je łapał :D drażniło Go chyba ze coś leci na Jego czubek głowy a on nie może go zjeść :D
A Jeszcze a propo ciuszka, Mój tatuś postanowił mieć swój debiut i uszył Tofficzkowi ciuszka, coś ala pelerynka :D Wyszło Mu calkiem ładnie :D Ortalionowe na polarku :) Nie ukrywam że jak są chłodne wieczory to Tofficiowi jest chyba w tym troszkę zimno, bo nie zakrywa mu dupeczki dobrze i przez to dostaję sie troszkę powietrza. Po mimo tego jednak zainwestuję w kombinezon, na cztery łapki i zeby wszystko ładnie przylegało :D

jej ale się rozpiałam :P milego Czytania :D zaraz Kilka foteczek wstawię Mojego kochanego sreberka :D

Meeeeeega cmokale od Mojego kawalera :D
:loveu: Pozdrawiamy Cieplutko :loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
pokazałaś się! wreszcie :multi: :multi:
a pokażesz fotki nowego ubranka? :loveu:

Własnie jestem w trakcie pomniejszania zdjęc i szukania nowych. Bo przyznam że za dużo ostatnio ich nie robilam :D

Posted

Aga76 napisał(a):
Normalnie kobieta ;) z niej się zrobiła, hihihi

Za Tofficzkiem tęsknimy!!!

No nie wątpie że juz kobieta :D widziałam :D Cud, miód i orzeszki :loveu: cudowna jest :D