maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Marta! Aris też jest bez rodowodu, jego tata miał, ale mama nie. Szkoda... chociaż teraz bym go nie zamieniła na innego psa, za bardzo go kocham :loveu: Jak po niego pojechaliśmy, to chyba z godzinę moi rodzice z tym człowiekiem rozmawiali, ja byłam zajęta Arisem (którego od razu wypatrzyłam), a moje rodzeństwo innymi szczeniakami :lol: Ja Tofiska tez odrazu wypatrzylam, taka mordka sweeeet.... :loveu: nic tylko brac i kochac :D Strasznie sie nie moge doczekac :D A to ze niestety nie ma rodowodu to nic.. i tak Go kocham :loveu: [quote name='niunia32']hihihi ale zdjęcie!!! aż bać się strach :) kochany maluszek :loveu: już coraz bliżej, by był u Ciebie... :) pozdrawiamy Tajfunek & niunia hihi lekka metamorfoza zdjatka :D no i na szczescie blizej :D :multi: pozdraaawiam:lol: Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a my zaglądamy i życzymy słodkich snow pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cześć Martuś:loveu: widzę, że jesteś co tam słychać??? :cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):cześć Martuś:loveu: widzę, że jesteś co tam słychać??? :cool3: Dopiero jestem :D Forum właczone ale na Kilera sie zagapialm :D Matko jaki ti idiotyczny film haha :cool1: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Co by nie bylo ale nie ma Tofczika to zazpoznam was z moimi Rybkami :D Akwarium u brata w pokoju i drugie U rodzicow, takie troszke wieksze, marzenie taty wbudowane pod oknem :D No to sie pochwalem :P (torszke brudne ale trzeba wybaczyc :evil_lol:) To jest akwarium z marzen taty, czyli te u rodzico w pokoju, sobie tam jakies skalary, gurami i cos tam pływa :D dwa dni temu nam dwie rybki zdechly a to u mojego Brata :D oczywiscie nic tu nie robi, osttanio tu natomiast urodzily sie glonojady, ok 25 :multi: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']Co by nie bylo ale nie ma Tofczika to zazpoznam was z moimi Rybkami :D Akwarium u brata w pokoju i drugie U rodzicow, takie troszke wieksze, marzenie taty wbudowane pod oknem :D No to sie pochwalem :P (torszke brudne ale trzeba wybaczyc :evil_lol:) To jest akwarium z marzen taty, czyli te u rodzico w pokoju, sobie tam jakies skalary, gurami i cos tam pływa :D dwa dni temu nam dwie rybki zdechly a to u mojego Brata :D oczywiscie nic tu nie robi, osttanio tu natomiast urodzily sie glonojady, ok 25 :multi: CUDO :lying: JAK ŁADNIE I KOLOROWO I ROŚLINKI SĄ :crazyeye: nie to co u mnie jedna złota rybka w szklanej kuli ze sztuczną roślinką :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):CUDO :lying: JAK ŁADNIE I KOLOROWO I ROŚLINKI SĄ :crazyeye: nie to co u mnie jedna złota rybka w szklanej kuli ze sztuczną roślinką :evil_lol: Tak czuje ze beda kusiły Toffisia :D bo one prawie przy ziemi sa :D szczegolnie te tatusiowate :D Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Moj blogasek czuje sie dzis zanidbany...:mad: a teraz Doobraaaanoccc :loveu: (pchły na noc, karaluchy pod poduchy) :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha'] a teraz Doobraaaanoccc :loveu: (pchły na noc, karaluchy pod poduchy) :D Dooobranoc słodkich snów z Toficzkiem w roli głównej :loveu: Quote
Gandzia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 akwaria są poprostu cudne, niestety za dużo roboty przy nich jest:D Jedna welonka mi wystarczy:lol: Ale u kogoś strasznie mi się to podobaa.. A coo do psiaka to oczywiście też jest cudny, aż mi się Lenka taka malutka przypomniała:) Jak nocami się nie spało bo kruszynka w łóżku była i żeby jej nie przygnieść... Cudne czasy, tyle tylko, że się wyspać nie mogłam:( życze Ci dużo szczęścia i żeby Ci się maluszek rozwijał zdrowo:) Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć Marta! Akwaria śliczne :loveu: Ja to miałam tylko kulę, a w niej na początku welonkę, potem bojownika. Teraz rybek nie hoduje, za to mam chomika :eviltong: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='nane']Dooobranoc słodkich snów z Toficzkiem w roli głównej :loveu: [quote name='Gandzia']akwaria są poprostu cudne, niestety za dużo roboty przy nich jest:D Jedna welonka mi wystarczy:lol: Ale u kogoś strasznie mi się to podobaa.. A coo do psiaka to oczywiście też jest cudny, aż mi się Lenka taka malutka przypomniała:) Jak nocami się nie spało bo kruszynka w łóżku była i żeby jej nie przygnieść... Cudne czasy, tyle tylko, że się wyspać nie mogłam:( życze Ci dużo szczęścia i żeby Ci się maluszek rozwijał zdrowo:) hihi dziekujemy :D No a ze roboty to fakt, ale kazdy ma jakiegos bzika :evil_lol: Ja - Toficzek, tata - akwarium :D No i pozniej dojdzie: tata, mama, brat i cala reszta mojej rodzinki - Tofficzek, oczko w głowie. Juz tylko 10 dni i bedzie z nami :multi: :multi: [quote name='Yorkie']Cześć Marta! Akwaria śliczne :loveu: Ja to miałam tylko kulę, a w niej na początku welonkę, potem bojownika. Teraz rybek nie hoduje, za to mam chomika :eviltong: a dziekujemy dziekujemy :D aaa chomiczka tez mialam :multi: ale zyl tylko poltora roczku :( taki ich los Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='maartucha']hihi dziekujemy :D No a ze roboty to fakt, ale kazdy ma jakiegos bzika :evil_lol: Ja - Toficzek, tata - akwarium :D No i pozniej dojdzie: tata, mama, brat i cala reszta mojej rodzinki - Tofficzek, oczko w głowie. Juz tylko 10 dni i bedzie z nami :multi: :multi: quote] dzień dobry Marta :cool3: Jeszcze 10 dni i twoje marzenia się spełnią :loveu: później będziesz z radością wspominać jak to wyczekiwałaś na Tofficzka :evil_lol: DASZ RADĘ WIERZYMY W CIEBIE :cool1: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzieki Martuś :loveu: a dzis na zakupki :multi: Fajnie fajnie :D zleci szybciutko :multi: Dzisiaj.... pozniej szkola. dwa dni wolnego.. znowu szkola i w piatek W DROGE :multi::multi: O jej :D ale bedeee foteeeek wklejac :D hoho :evil_lol: Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Dzieki Martuś :loveu: a dzis na zakupki :multi: Fajnie fajnie :D zleci szybciutko :multi: Dzisiaj.... pozniej szkola. dwa dni wolnego.. znowu szkola i w piatek W DROGE :multi::multi: O jej :D ale bedeee foteeeek wklejac :D hoho :evil_lol: NO NARESZCIE JAKIEŚ FOTKI BĘDĄ :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nane napisał(a):NO NARESZCIE JAKIEŚ FOTKI BĘDĄ :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Bedzie Duzo Duzo :D Mam jeden Filmik z Tofficzkiem :lol: tak mysle ze zaraz gdzies wkleje :D Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Bedzie Duzo Duzo :D Mam jeden Filmik z Tofficzkiem :lol: tak mysle ze zaraz gdzies wkleje :D bardzo prosimy i czekamy z niecierpliwością :cool3: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='nane']bardzo prosimy i czekamy z niecierpliwością :cool3: sie robi ale nie wiem czy wyjdzie :D to tylko chwilke filmiku ale zawsze cos :P http://chuda001.wrzuta.pl/film/ltNkdUf8VM/mov00005 nie wiem czy zadziala :D Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='maartucha']sie robi ale nie wiem czy wyjdzie :D to tylko chwilke filmiku ale zawsze cos :P http://chuda001.wrzuta.pl/film/ltNkdUf8VM/mov00005 nie wiem czy zadziala :D a pozatym chwiillka tylko :D Marta powiem jedno mały świetny :loveu: ale chyba zdjęcia były robione zaraz po jedzeniu :cool3: - poznaję ten mokry pysiol od mleka :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nane napisał(a):Marta powiem jedno mały świetny :loveu: ale chyba zdjęcia były robione zaraz po jedzeniu :cool3: - poznaję ten mokry pysiol od mleka :evil_lol: yhy :D zreszta one co chwila jadly :D I juz Je Pani Krysia uczyla po malutku jesc normalnie i pozostalosci sa we wloskach, kasza :evil_lol: a ja tuli tuli robilam i wyjmowalam :D Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):yhy :D zreszta one co chwila jadly :D I juz Je Pani Krysia uczyla po malutku jesc normalnie i pozostalosci sa we wloskach, kasza :evil_lol: a ja tuli tuli robilam i wyjmowalam :D no proszę taki mały a pańcia już mu jeść spokojnie nie dała :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nane napisał(a):no proszę taki mały a pańcia już mu jeść spokojnie nie dała :evil_lol: :evil_lol: grrr aa własnie, powiedz Mi Martus psiaro :P Lepiej cały czas sucha Karme dawac czy tez co jakis czas gotowac hmmm..?:) Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a)::evil_lol: grrr aa własnie, powiedz Mi Martus psiaro :P Lepiej cały czas sucha Karme dawac czy tez co jakis czas gotowac hmmm..?:) Martuś to jest tak jeżeli zdecydujesz się na suchą karmę to nie gotuj, z gotowanym jedzeniem jest tak, że to dla ciebie napewno będzie spory problem ze względu na czas i ze względu na to iż nie będzie wiedziała tak naprawdę jak zbilansować jedzenie :shake: przy suchej karmie masz już to z głowy i nie musisz praktycznie dodawać żadnych witamin do jedzenia :cool3: u nas w domu wszystkie yoraski są na eukanubie i nigdy im nie gotowałyśmy :cool1: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nane napisał(a):Martuś to jest tak jeżeli zdecydujesz się na suchą karmę to nie gotuj, z gotowanym jedzeniem jest tak, że to dla ciebie napewno będzie spory problem ze względu na czas i ze względu na to iż nie będzie wiedziała tak naprawdę jak zbilansować jedzenie :shake: przy suchej karmie masz już to z głowy i nie musisz praktycznie dodawać żadnych witamin do jedzenia :cool3: u nas w domu wszystkie yoraski są na eukanubie i nigdy im nie gotowałyśmy :cool1: no to dobrze wiedziec, czyli jednak zostaniemy przy suchej :) a powiedz mi jak z karma ROYAL'a bo na ta chcemy sie zdecydowac?:) Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):no to dobrze wiedziec, czyli jednak zostaniemy przy suchej :) a powiedz mi jak z karma ROYAL'a bo na ta chcemy sie zdecydowac?:) u mnie w domu psy są uczulone na royala zaraz dostały biegunki i zaczeły wymiotować :-( ale wybór karmy zależy od ciebie :cool3: Quote
Recommended Posts