maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Aga76']To był dzień pełen emocji Oj był był :lol: troszkę miałam tremę ale chyba niepotrzebnie :D I zarazzz ziulu paciulu :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 a jak Tofiś się czuje w nowym wydaniu? Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a jak Tofiś się czuje w nowym wydaniu? Elegancik :D dumny chodzi :D a jak poszliśmy na spacerek to wariował że hej:D Chyba poczuł się taki lekki bez tej masy kudełków :D Bo nie ukrywam że wlosa ma straaaaszznie gęstego (po Ojcu), wiec wyglądał jak przejedzony York :D a Teraz poczuł chyba nawet że może latać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 W takim razie na pewno jest szczęśliwy i będzie chciał chodzić do salonu regularnie :cool1: Quote
Helga&Ares Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 uważaj, żeby Ci on nie odleciał gdzieś:D:D Marta a może jakiś filmik wstawisz?? tak jak to ja zrobiłąm :D Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Aga76']W takim razie na pewno jest szczęśliwy i będzie chciał chodzić do salonu regularnie :cool1: Na panią fryzjerkę wyszedł pogniewany :evil_lol: ale cale szczęście pamiętliwy nie jest :D ale czul sie chyba fantastycznie jak ta robiła z niego przystojniaczka :D Taki dumny teraz chodzi :D [quote name='Helga_psiaki']uważaj, żeby Ci on nie odleciał gdzieś:D:D Marta a może jakiś filmik wstawisz?? tak jak to ja zrobiłąm :D nie odleci :D miłość Moja Go trzyma:P A Filmik? :) hmmm ok :) ale to już nie dziś :) Jutro wieczór jak wrócę z nad morza :D Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 buahahaha no nie mogę :D Gif nazwany "koteczek" Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 PositiveThought napisał(a):kici kici, ha ha... a co do filmików to mile widziane :loveu: kici kici :evil_lol: Dobranoc :* Filmikami jutro też was nakarmię :D <już dawno mnie tu nie ma i śpie> :D Quote
maartucha Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [CENTER]Witamy :* właśnie wróciliśmy od weta, bo po malutku zaczynają rosnąć podwójne kły, więc dla świętego spokoju pojechaliśmy spytać, ale lekarka powiedziała ze jeszcze śmiało poczekamy. Jamniczka usypiali :( [*] rodzina cała zapłakana wychodziła :( az się łezka zakęcila :-( Miłego dnia :* [/CENTER] Quote
maartucha Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć, co tam u Tofficzka? ['] a lulua sobie smacznie :) Wielce szczęśliwy jest w nowym wydaniu :D chodzi dumny :D jejQ jak duszno na dworze :shake: Quote
Helga&Ares Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 witamy Nowych Toficzkowych :loveu: tak strasznie duszno...... Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hej Kochani! Całkiem inny chłopak z Toffika:loveu: Kolor i pyszczek :loveu: Jeszcze wakacjujecie? Quote
Kasia_zg Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witaj Martusiu :) Obejrzałam wszystkie foteczki i jestem zaurczona nową fryzurką Tofficzka wyglada przeslicznie bardzo podoba mi sie w tej fryzurce...sliczny chłopaczek z niego...:loveu: :loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Marta, nie obijaj się tylko fotki wstawiaj elegancika:loveu: a gdzie Wy się podzialiście???? Quote
nane Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :loveu: dzień dobry :loveu: Martuś a gdzie wy się podziewacie :placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cze Marta:p widze nowe wcielenie Tofika elegancik:loveu: miłego popołudnia:p Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Marta Marta Marta :scream_3: :scream_3: :scream_3: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hej! Wakacje już sie kończą, wiesz? Magłabyś wpaść na chwilę wstawić zdjęcia przystojniaka:loveu: Quote
maartucha Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 ~~~~~~~~~~~~~ [SIZE=3][SIZE=2]Ale sie za wami stęęęęskniłam :D No to teraz wszystko po kolei :D A więc przerwa za nami. Ostatnimi czasy po prostu nie miałam zbytnio czasu na siadanie na internet, a jeśli już siadałam to w pośpiechu i naprawdę w ważnej sprawie. Nie miałam czasu, do tego kłopoty każdego rodzaju łącznie ze zdrowotnymi, a to jakieś wyjazdy i tak mi to zleciało. Nareszcie już sie wszystko w miarę możliwości unormowało i jest Ok :) A co u Toffcia? A Toffiś zdążył przez ten czas zjeść kilka kupek na spacerach, wypadło kilka ząbków, wymiotowało sie, sikanie ze szczęścia niejednokrotnie i tak płynie życie :) Dziś jesteśmy po zabiegu w Lecznicy, pojechaliśmy na wyrwanie kiełków (trzech) które usilnie chciały się na stałe zagnieźdżić w małym, cudownych i radosnym pyszczku. Ale jednak Pani doktor przeszkodziła marzeniom. Ząbki zostały usunięte pod narkozą w przeciągu chwili. Pojechaliśmy, kolejka była, Toffik oczywiście gnał na dwór bo mnóstwo piesków no ale przyszła kolej i na Niego. Dostał jakiś lek, po którym mieliśmy iśc do poczekali i po 10 minutach powrócić z naszych szczęściem. Dostał narkozę która Go zabolała, ale zanim zasnął zdążył pokrzyczeć jaki to on poszkodowany.... walczył ze sobą i walczył ale wygrały z nim kropelki płynu... i Śnił.... a Pani doktor zajmowała sie ząbkami. Po 20 minutach nas zawołano i miałam już Mojego szkraba na rączkach z otwartymi oczkami. Oszołomiony i stęskniony... Teraz sobie śpi... ZzZzzZ... a niech Sobie dzieciaczek odpoczywa :) Zdjątek niestety za wiele nie mamy, o ile w ogóle jakieś mamy :) <nie bijcie :shake:> Ehhh no i nie wiem Co tu jeszcze pobazgrolić :D Emmm.. Miłego dnia i takie tam tere fere robaczkI :* No to zmykam do waszych galerii :D [SIZE=1]Pogoda u nas ze tak powiem do d....(upy) Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mizianko dla naszego małego, słodkiego pacjenta! Niech nabiera sił:loveu: Dzielny Tofficzek :loveu: :loveu: :loveu: Znowu się wcięła. Byłam pierwsza!!! Quote
maartucha Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Aga76 napisał(a):Dzielny Tofficzek :loveu: :loveu: :loveu: moje maleństwo :) Ale to chyba normalne teraz po narkozie że chodzi taki osłabiony nie?:( Magda_Miki napisał(a):Mizianko dla naszego małego, słodkiego pacjenta! Niech nabiera sił:loveu: Dziękujemy Madziuś :* Miziu Miziu dla Mikusia :D Quote
Recommended Posts