maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Aga76'] Martuś, Tofficzek [quote name='PositiveThought']słodki Toffiś atakuje :mdleje: jak ja bym ciała być taka scupła... Cmokalki w czółko lecą :D Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Aga76']sole trzeźwiące poproszę, aaach mówisz i masz :D Prześlemy kurierem:D Kurde ale mam stresa :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Będzie dobrze, będzie ślicznie - dasz radę zrobić zdjęcia przystojniaka w nowej fryzurze? Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Helga_psiaki napisał(a):będzie goooooood 8-) Aga76 napisał(a):Będzie dobrze, będzie ślicznie - dasz radę zrobić zdjęcia przystojniaka w nowej fryzurze? ależ oczywiście :D a tymczasem szykuję się i idę na miasto wydrukować wizytówki :cool1: Później do dziadzia Mojego złożyć życzonka (70te urodziny :D) troszkę odetchnę i fryzjer :crazyeye: Miłego kochane :* Ja tu jeszcze wrócę :cool1: Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='PositiveThought']musisz dać radę :p Kochaaane jesteście :* Quote
Sara_i_Aris Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć Martuś! Toffiś na pewno będzie ślicznie wyglądał w nowej fryzurce :loveu: Teraz tylko czekać do 16:00 (a to już niedługo). Ja jak pierwzy byłam z Arisem u fryzjera, to zostawiłam go i poszłam pochodzić po sklepach. Ale tam był tylko jeden 'pokój' i kanapa, więc nie mogłam zostać. Moim zdaniem najlepiej sobie gdzieś pójść, czas szybko minie, niż siedzieć i się denerwować na zapas. http://images27.fotosik.pl/57/da18a4c1f0e68418.jpg Martuś i Tofficzek :loveu: Ładna z Was parka, oby TZ nie czuł się zazdrosny :evil_lol: Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [CENTER]O M G Ale mam stresa :placz: A toffi sobie w najlepsze śpi :evil_lol: Zaraz TZ wróci z pracy i idziemy, bo to koło mnie, wiec 5 minut drogi tylko :D <STRES przez duże S> Spadam :* [/CENTER] Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Aga76']Meliska, proszę Aguś :* jesteś niezastąpiona :* Ciasteczko w kieszeń i uciekam :* trzymaj kciucki :* Quote
Aga76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja się o ciebie bardziej martwię niż o dzielnego Tofficzka, jak ty to zniesiesz??? Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [CENTER]I jesteśmy :D :multi: pięknie wygląda :D a jaka Pancia z Niego dumnaaa :cool1: Zaraz kilka foteczek oczywiście :D [/CENTER] Quote
pysiulka86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witajcie, czekamy na foteczki "odmienionego" Tofficzka z niecierpliwoscia :) Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='pysiulka86']Witajcie, czekamy na foteczki "odmienionego" Tofficzka z niecierpliwoscia :) Witam dwie Piękności :D Już zaraz będzie wielkie BUM :D UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA Tofficzek "PRZED" Tofficzek "PO" Nie wiem jak Wy, ale Ja się zakochałam w Jego nowym wydaniu :D Brakuję Juz mi troszkę tamtych kudełków, nie ma gdzie teraz paluszka wkręcić, ale odrosną :D mordeczka teraz taka słoddzziuuuchnaa :loveu: No i Toffciu był niesamowicie grzeczny, stał ładnie, ja to byłam w szoku, TZ zresztą też :D Toffciu spisał sie na medal :D Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 No i kilka foteczek już w nowym wydaniu :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pysiulka86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No rewelacja :loveu: Tofficzku wygłądasz przecudnie, Kika nie chce odejść od monitora :lol: http://images28.fotosik.pl/58/be3a6b7d8c560cc1.jpg Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='pysiulka86']No rewelacja :loveu: Tofficzku wygłądasz przecudnie, Kika nie chce odejść od monitora :lol: http://images28.fotosik.pl/58/be3a6b7d8c560cc1.jpg hihi cmokal dla Kikuni :D [quote name='PositiveThought']ślicznie Toffiś wygląda, naprawdę :loveu: ścinała na łapkach? :hmmmm: Dziękujemy :** A przycinała przycinała troszkę :) :* Spadam na film w towarzystwie moich chłopaków najukochańszych :D Quote
Aga76 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Martuś jak było? Dzielna jesteś :loveu: Słodki golasek :loveu: Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Aga76 napisał(a):Martuś jak było? Dzielna jesteś :loveu: Słodki golasek :loveu: Było świetnie :D Toffiś stał jak by nie ten pies :D Grzecznie stał i moze przez minutkę tylko powarczał Było lepiej niż myślałam, wyszłam taka dummna z Niego :loveu: PositiveThought napisał(a):miłego oglądania w równie miłym towarzystwie :loveu: No i po filmie :D A jutroo morzzeee :cool1: madziasto4 napisał(a):Ładnie, ładnie, podoba mi się :) Dziękujemy Madziulkaa :* Mi też się chyba podoba :p i to bardzo chyba :D Pinczerek-Jacky napisał(a):Slicznie :loveu::loveu::loveu::multi: Dziękujemy Kinguś :D A Teraz moje maleństwo sobie poszczkuje, bo czeka na resztę domowników, bo jestem sama z nim. Ehhh ta dusza towarzysza :D :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 jakie cudeńko:loveu: no nie mogę się napatrzeć, zaraz zjem monitor Quote
maartucha Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jakie cudeńko:loveu: no nie mogę się napatrzeć, zaraz zjem monitor hihi smacznego :D całe 17 cali :D Quote
Recommended Posts