Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór :*

Kompletnie nie mam czasu tu zaglądać, pozostają MI ostatnio tylko wieczory, ale i One szybko się kończą.
I Reszta zdjątek czeka aż je łaskawie wstawię :evil_lol:
Ostatnio byliśmy u Weta i nasz Toffiś został pełnoprawnym obywatelem Polski, czyli został zaczipowany :)
Jest U nas w mieście akcja do końca roku, miasto opłaca, więc jest to darmowe i Obowiązkowe. Od nowego 2008 będzie konieczność płacenia podatku za każdego pieska, a jeśli straż miejska lub inna służba porządkowa przyłapie pieska który nie będzie zaczipowany, to właścicielowi nałożona kara :) Taka to historia :P
a Przy okazji (pf pf odpukać) w razie jak by się piesek kiedyś zgubił nie będzie problemu z Jego odnalezieniem :)
NO to tyle na ten temat :)

Jutro z Rana jedziemy z Tz-cikiem na 3city ;)
Nawet jeśli nie będzie pogody :)
Jak będzie to będzie spacerowanie, Jarmark, Sopot (Molo :loveu:) A Jak złapie nad deszczyk to pochodzimy po sklepikach i powydajemy pieniążki :evil_lol:

No to Dobranoc Moi Kochani :*
I na zaś: Miłej soboty życzymy
(aparat jutro oczywiście bierzemy :D)

Edit: aaaa I jeszcze chciałam dodać, że mamy w planach wybrać się do fryzjera :D TEraz Toffi jest świeżo po kapaniu więc jest mi szkoda ciąć jego Cudowne włoski :D ale chyba się nie rozmyślę i jednak pójdziemy :D

Posted

no w końcu się zjawiłaś 8-)
witam pełnoprawnego obywatela Polski oraz jego Pańcię:loveu:
Martuss ostatnio strasznie zabiegana jesteś:roll: biedny Tofik, ale jutro mu wynagrodzisz
życzę pogody i miłego wydawania kaski:lol:
buziaki dla Was:loveu:

Posted

I w domkuu :D
Miłość Moja czekała na mnie w oknie :D nie dawno dopiero wróciłam :D Odprowadził mnie Tz-cik pod dom i Toffiś nas widział i słyszeliśmy już pod klatką jak szczekał :D

Wypadzik REWELACYJNY :D
Uwielbiam wypady poza miasto z moim TZ :loveu:
(ale tak Mi było tęskno za Toffciem :( tylko że on jeszcze nie przyzwyczajony do długich spacerków i latania po sklepach - wszystko z czasem :D)
Pogoda nam jak najbardziej dopasowała :D
Do Tego się troszkę ubraliśmy (Uwielbiam zakupkiii :loveu:)
No i generalnie było cudownie, jestem baardzo zmęczona i dlatego zaraz trzeba lulu ;*

Słodkich snów Moje robaczki :*

Posted

[CENTER]Witamy Poniedziałkowo :)

No i Toffi jutro ma swój wielki dzień :P
16 fryzjer :D fiu fiu :D
Mój przystojniaczek maleńki D
Oby tylko Mi go ładnie ścięła :> grrr

No nic wpadłam tu sie pochwalić i za niedługo śmigam znowu do klientki :D
Miłego Dnia :*
[/CENTER]

Posted

Aga76 napisał(a):
To będzie wielkie wydarzenie :bigok:

Miłego pazurkowego :biggrina: dnia Martuś.
Pozdrawiamy.

Aguś Miłej nockiii :*
Kolorowyccchhh :*

Jutro wielkie dzień :-o

PositiveThought napisał(a):
Tofficzek zostanie golaskiem? :cool3: :loveu:

pozdrawiamy pazurkowo...

Nie nie :D nie chce Go na golacha, na "jeżyka" :evil_lol:
Jestem Ciekawa czy się w ogole daaa obciąć :crazyeye:

Helga_psiaki napisał(a):
o jutro będzie zmiana u Tofiśka:loveu:
na pewno ślicznie będzie wyglądać (chociaż on zawsze piękny)
więc czekamy na fotki nowego Toficzka

Uh będzie będzie :D
A foteczki bedą napewno :D fryzjer na 16 :razz:

dobraaanocc :*

Posted

Aga76 napisał(a):
:evil_lol: obyś tylko zdania ze zdenerowania nie zmieniła :wink:

:roll: Chyba nie zmienię :O
Ale ja nie wiem jak Ona sobie da radę z nim, ona powiedziała że przeważnie cięcie trwa do 40 minut, a u nas to chyba bedą dwie godziny i 40 minut :evil_lol:
ale zostać z nim lepiej nie?:) Bo mój bidulek sie przestraszy i jeszcze pomyśli że Pani Go na dobre zostawiła :shake:
Będę dzielna i będę Go trzymać za łapkę :loveu:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
O jeju co tu sie wyrabia :D Toffisia mi chca ogolic :placz:
Czekamy na fotki :diabloti::cool3:

Mi tez Go chca ogolić :D :eviltong:
zaraz wracam, ide z Diabełkiem siusiu :D (Bo zdjął smycz i przytargał ją do mnie, więc jedynie pozostaje mi sie domyslać ze Sik albo Kup na horyzoncie) :D

Posted

Aga76 napisał(a):
Ciekawe jak to będzie... w większości przypadków prosi się właściciela o wyjście, ja też zostawiałam niuńkę samą.

Ja wczoraj jak byłam zapisać to pytałam czy zostawić czy nie, a ona powiedziała że na pierwszy raz to może lepiej być z Pieskiem, ewentualnie być za ścianą. Bo Ja wiem, że pewnie będzie tak jak Ja będę przy nim to będzie chciał do mnie i będzie się wyrywał i tyle z obcinana :roll: a z Drugiej strony nie chcę Go zostawiać bo w sumie to Jego pierwszy raz. .. Sama nie wiem. Na początku może ze ścianą, a jak będzie tam koncert dawał i wył to wkroczę do Akcji :-o
(ale namotałam:D)

Z/w

Posted

To super! Pewnie, że będzie lepiej gdy będziesz czuwać blisko (za ścianą), by w razie potrzeby nieść pomoc obcinanemu. Tuffcio będzie na pewno dzielny i wszystkich zadziwi, a jak mu się spodoba, to będziesz musiała umawiać go na wizyty przynajmniej raz w miesiącu