Sara_i_Aris Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cześć Martuś! Rybki śliczne, skalary podobają mi się najbardziej :loveu: Takie dumne i arystokratyczne! Toffisiowi gratuluję pozbycia się dwóch mleczaków :multi: Teraz pozostało tylko mieć nadzieję, że wszystkich pozbędzie się w taki sposób, bez żadnych komplikacji (a Toffiś to mądry i dzielny chłopaczek, czyli na pewno się o to postara) :loveu: http://images29.fotosik.pl/44/78fa5965fc07294f.jpg Ślicznie mu w tak spiętych włoskach :loveu: Quote
maartucha Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 :loveu: Witam Piątkowo - popołudniowo moje Kochane dogomaniaczki :loveu: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Właśnie wróciłam ze spacerku z Toffim i już poszedł spać. Wczoraj rodzice wyjechali, więc miałam obawy że będzie problem by Toffik zasnął, bo w sumie to pierwszy wyjazd domowników, gdy już Toffiś jest u nas. Ale wczoraj z TZ zafundowaliśmy mu taaaki długi wieczorny spacerek, że nie miał prawa myśleć o tym, kto jest w kogo brakuje w domku. Wróciliśmy to jeszcze się z nim troszkę pobawiłam a póżniej wtulił się w podusie i tak do rana :) Za to dziś wyjeżdża brat i "tak jak by" zostaję sama :) Ale on tak uwielbia mojego TZ że przy nim i przy mnie to na pewno zaśnie z Racji ze Toff teraz śpi, to Ja teraz poświęcę czas troszkę sobie i dokończę pazurki, drugą rękę :) Przyszła druga oczekiwana paczuszka :) A Tymczasem zmykam :* Miłego Dnia wam życzę po mimo (u nas) tej pochmurnej pogody :) Wielkie cmokale i Tulaski dla Was i waszych pupili :* Quote
pumilo2 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dziękujemy za odwiedziny :) Toffik jest śliczny (to zdjęcie z avatara...:loveu:) Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 śliczny Tofiś jak się wtulił w podusię :loveu: Martusss pokaż nam pazurki swoje 8-) Quote
maartucha Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 :loveu: Witamy Ciepło, niedzielnie i w rewelacyjnym humorze ;D :loveu: Uhh jaka dziś piękna pogoda:D Dlatego jestem tu tylko na chwilkę, zabieram Moje dwie miłoście, dla jednej Piciu trzeba wziąć,aparacik i idziemy na dłuugi niedzielny spacerek :D Zdjątek na komputerze jest, dlatego wieczorem będę miała troszkę roboty :D Toffik dziś szczęśliwy i to bardzo, brat Już wrócił, a rodzice wieczorem :D Teraz się cieszył jak szalony :) a co to się będzie działo wieczorem :lol: A teraz uciekam się szykować Udanej i Słonecznej niedzieli wszystkim życzę i śle tulaski i całuski:) Quote
maartucha Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [CENTER]Witam Cieplutko :) Zdjątka będą wieczorkiem, bo teraz wychodze i niemam zbytnio czasu :* Więc do wieczora i miłego dnia:) [/CENTER] Quote
Kincia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dobry :multi: Baw sie dobrze :) Czekamy na fotki:loveu: Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [CENTER]Dzien Dobry Moje kochane (i Kochani :D) wczoraj nie bylo obiecanych foteczek bo cos mi bklad wyskakiwal :( Teraz siedze u Kubusia mego i zaraz na miasto, po poludniu klientka wiec zdjecia beda wieczorem :) Milego i Slonecznego Dnia :* [/CENTER] Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 no a błąd to chyba się każdemu pokazywał wczoraj Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [CENTER]I jestem :D dobry wieczór :* A więc zabieram sie za zdjęcia :D [/CENTER] Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 no to zaczynamy :) (. . .) Obiecana sesja Tofficzkowa :) A więc była sobota i wybieraliśmy się na wizytę z Kubusiem i Tofficzkiem do Kubusia do domku... więc zanim zaczęliśmy się szykować Toffciu smacznie sobie lulal.... ZzZZz . . . jednak nie trwało to tak długo jak powinno :) Toff odrazu zrozumiał, że znowu wpadł pod obiektyw aparatu :oops: Postanowiłam wstać, troszkę się poprzeciągać i . . . I się troszkę pobawić :) Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Zabawa nadal trwała :) ale Pancia nie mogła sie powstrzymać, złapala za spineczki, grzebyczek i zaczęło sie "czesanko":evil_lol: Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 No to jak juz zostaliśmy przyszykowani no to chyba czas na sesję przez Mojego ukochanego Kubusia :D Mój super extra prywatny fotograf (Tz-cik :loveu:) Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ale to jeszcze nie był koniec :loveu: Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 :loveu: No i przyszła niedziele i spacerek :) Byłooo taaak ślicznie, ciepło, że postanowiliśmu wybrać sie na spacerek w Moje okolice, czyli działki, górka Chrobrego i ogolnie nasz maleńki Lasek "Bażantarnia" i Okolice :) A to jak już sobie szliśmy :) Oczywiście i nie zabrakło przyrody :D (oczywiście tu też większość zdjątek autorstwa Mojego Kubusia :loveu:) Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 nawet biedna muszka ( a to jeszcze w domku) Padła ofiara Tz-ta :roll: Quote
nane Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='maartucha'] nawet biedna muszka ( a to jeszcze w domku) Padła ofiara Tz-ta :roll: Najlesa jezd MUFA Jaka wielgachna :mad: Quote
maartucha Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dobraanoc :* Jeszcze kilka-naście zostało więc reszta na jutro :D Terazz zmykaaam spaaać :* :loveu: zzzZzzZzz :loveu: Quote
Aga76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Martuś :calus: Dobrze trafiłam - tyyyle świetnych fotek :sweetCyb: Quote
Kasia_zg Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzień dobry Matusiu :) Ale fajniusio...tyle pieknych foteczek...słodki kochany Toffi:loveu: Miłego dzioneczka :lol: Quote
Recommended Posts