Kasia_zg Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Oh jejciu Toffiś staje sie scerbolkiem...A potem bedzie miał takie piekne zebolki Mówimy dzień dobry życzymy miłego dzionka zostawiamy tulaski i po cichutku sie oddalamy Quote
maartucha Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [CENTER]Dzień Dobry, a prawie Dobry wieczór Moje kochane :* Właśnie wróciliśmy ze spacerku, a właściwie poszłam z mama i Toffciem do sklepu :D Wracając Tof trzymał wafelka "Grześka" :D O jejQ a jak ludzie zaczepiali "Baton większy od pieska, ale śliczzzzznyy" hahah :D Mój wielkolud :evil_lol: Oczywiście zdjęcia ze zdobyczą są :D Póżniej zgram z telefonu to wrzucę jak w drodze do domu, jak Go niósł :D I rybki dziś mialy sesję nawet :D Więc otwieram fotosik, ładuje 20 zdjęć i wrzucam :D Ehhh dziś przyszła moja jedna z dwóch paczuszek z paruzkowymi zakupkami :loveu: No to na tile :P Busssssiuulkaaa dla Was :* [/CENTER] Quote
maartucha Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Mój aniołeczek :loveu: A tu mądra Pani oczywiście już zaczęła szeleścić papierkiem od wafelka :D No i co teraz? teraz będzie.... ATAAAK Mniaaam.. "szkoda, że tylko mogłem polizać :placz:..." "ale teraz za to mogłem się OBlizać... :multi:" Quote
maartucha Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 "AKUKU... zostawcie coś dla mnie..." Mojemu Toffiemu się znudziło już to czekanie, to musiał troszkę poziewać "a może jednak? Taaaki maleńki kawalątek?" I nie wytrzymał i padł na łóżko... :loveu: C.D.N Quote
maartucha Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: But jest, a gdzie Towarzysz do zabawy? Czyżby w poszukiwaniu następnego "grześka"? :D Quote
maartucha Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 No to teraz czas na sesje rybek :D To to są dopiero modelki :D NO i modeLE Quote
maartucha Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 No i ostatnie zdjątka na dziś Mojego serduszka :* "No Starczy już patrzenia na mnie.. Bo się już chyba zawstydziłem :oops:.." Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 O jeje ile fotek :multi::multi: Toffis rybcie :loveu::loveu: Jakie on minki szczela ahh :loveu::loveu: Pokazuj paczuszke :cool3: Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Rety jak nasz Gdynianin się zmienił :mdleje: Śliczny chłopaczek wyrósł:) Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Rety jak nasz Gdynianin się zmienił :mdleje: Śliczny chłopaczek wyrósł:) Maaadziu :* Witaj :* Ehh ale Ciebbie u na dawno nie było :D A no Gdynianin wyrósł ze hej :D W przyszlym miesiacu, jak bedzie wystawa w GDyni to i zawitamy do Gdyni do mamy Toffika :) Pozdrawiam Quote
Helga&Ares Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ojej jakie śliczne zdjątka:loveu: Tofik widzę fan grześkowy jest:cool3: Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ojej jakie śliczne zdjątka:loveu: Tofik widzę fan grześkowy jest:cool3: Witaaamy porannie :* Ehh spać nie mogłam :( Bo się troszkę przeziębiłam :( OJjj Czego ten Mój Toffciu to nie lubi :D A dziś rodzice wyjeżdżają na wczasy :multi: Jutro brat :D:multi: A My z Toffciem i Tz-cikiem będziemy rządzić :multi: :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 o wow Tofik będzie rządził super:multi: Martuss wracaj do zdróweczka szybciutko:*:* Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Helga_psiaki napisał(a):o wow Tofik będzie rządził super:multi: Martuss wracaj do zdróweczka szybciutko:*:* Dziękuję bardzo :* Ale ja to mam szczęście, ze lato a mnie choroba łapie:shake: No nic... Ehhh własnie mi przeszła myśl, nad kupnem drugiego Yorka :loveu: Hihi ale to tylko takie tam Moje gdybanie, za jakiś rok myślę, jak Juz Toffcio będzie odchowany poważnie zastanowię się nad drugiem chyba :D Moje serce jest pełne Miłosci i obdaruje Je nastepne nawet 20 yoreczkow :loveu: Helguś jaka u Was pogoda? U nas niby słoneczko, ale ja w bluzie siedzę :( Do tego Toff leży na balkonie :angryy: Quote
Helga&Ares Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 u nas piękna pogoda się robi:loveu: też bym chciała drugiego psiaka i miałby być to yorasek ale to chyba też tylko moje marzenie... Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Helga_psiaki napisał(a):u nas piękna pogoda się robi:loveu: też bym chciała drugiego psiaka i miałby być to yorasek ale to chyba też tylko moje marzenie... hihi Moje też :D Ale za rok tak góra dwa, sprawię ze Toffcio będzie mial towarzysza do zabaw :D Ide Go troszkę poczesać :* Dostał marchewkę, to już nic go go tak nie interesuje jak ona :D Zimnooo :placz: Quote
Helga&Ares Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 tak marchewki kocha? ja też już lecę, moją psinkę wyczesać muszę;) Quote
Aga76 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Martuś :calus: super fotki :multi: kiedyś też miałam stado skalarów :evil_lol: a Tuffcio szczerbuś z każdym dniem robi się przystojniejszy :razz: Pozdrawiamy słonecznie :loveu: Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Helga_psiaki napisał(a):tak marchewki kocha? ja też już lecę, moją psinkę wyczesać muszę;) Hihi marcheweczka i serek to na pierwszym miejscu:D a cała reszta, wszystkiego co jadalne na drugim :D Aga76 napisał(a):Cze Martuś :calus: super fotki :multi: kiedyś też miałam stado skalarów :evil_lol: a Tuffcio szczerbuś z każdym dniem robi się przystojniejszy :razz: Pozdrawiamy słonecznie :loveu: Dzzzien Dobry Aguś :* Całe szczęście ze te stado nie Moje, tylko tatay marzenie i nim sie zajmuje :D A ja się opiekuje moim marzeniem, zajadającym marchew :D Szkoda ze nie ma aparatu narazie, bo tak GO odstroiłam ze hej :P Kokarda, spineczka :D wyczessany :D Eszzz :loveu: Miłego Dnia Agus :* Tulaski dla dziewczynek :* Quote
Kincia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hej Martuś :multi: Zdrowiej szybko :D Hoho co by sie u mnie działo jak bym sama w domu byla :evil_lol::evil_lol: No nic lece dalej Pzdr:* Quote
Kasia_zg Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dzień dobry Martusiu :loveu: Piekniusie foteczki Tofficzek z jezorkiem fantastycze :loveu: :loveu: Stadko Twojego Taty prześlicznie widać jakie wypielegnowane Mój diabełek też uwielbia marchewke nieraz to sam jak tylko może to siegnie sobie i zajada ze smaczkiem marchewkowe potworki :) Ahh szkoda że nie ma aparaciku napewno wyczesany Toffis z kokardeczką i spineczą wygląda wspaniale :) Miłego dzionka Wam życzymy i ślemy mocne tulaski a dla Toffisia mizianko :) Quote
maartucha Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Martuś :multi: Zdrowiej szybko :D Hoho co by sie u mnie działo jak bym sama w domu byla :evil_lol::evil_lol: No nic lece dalej Pzdr:* U mnie wystarczy ze Tz-cik będzie to tez będzie się działo :evil_lol: :loveu: Dziękuję :* wzięłam jakieś tableteczki i troszkę lepiej :* Miłego dnia Kinguś :* [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Martusiu :loveu: Piekniusie foteczki Tofficzek z jezorkiem fantastycze :loveu: :loveu: Stadko Twojego Taty prześlicznie widać jakie wypielegnowane Mój diabełek też uwielbia marchewke nieraz to sam jak tylko może to siegnie sobie i zajada ze smaczkiem marchewkowe potworki :) Ahh szkoda że nie ma aparaciku napewno wyczesany Toffis z kokardeczką i spineczą wygląda wspaniale :) Miłego dzionka Wam życzymy i ślemy mocne tulaski a dla Toffisia mizianko :) Kaaasieeńka :* I aparat już jest :D Tofficzek bez kokardeczki, ale jak tylko mi pazurki wyschną to znowu go uczeszę pięknie i sesyjkę maleńką zrobię :D Miłego Dnia Kasiu :* Tuulasek dla małego marchewkowego kradzieja :loveu: :* Quote
Pegaza Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Martusia:p Toffi -Grzesio chętnie by zjadł tego wafelka:lol: a Ty mu tylko liza:razz: no wiesz:razz: pozdrowionka słoneczne:p Quote
Recommended Posts