Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 http://images28.fotosik.pl/42/20f344555087b6d0.jpg Buhaha jaki usmiech :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Slodziak :loveu::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):http://images28.fotosik.pl/42/20f344555087b6d0.jpg Buhaha jaki usmiech :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Slodziak :loveu::loveu::loveu: to Jest dziecko,w ogole wielce zadowolone z życia :D Więc uśmiech u niego na porządku dziennym :D Quote
Acia_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fotki :multi: Toffcio jak zawesz słodziutki :loveu: Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Piękny :loveu: Widać, że ma już jakieś zadatki na kucorka :) U mnie też nowe fotki :) Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [CENTER]Dzień Dobry moi Kochani :* Wiec zaraz lecimy ze zdjątkami :D Z kąpieli zaledwie dwa chyba, bo jak On jest po kąpaniu to koniec, nie da rady by aparat go uchwycił, po mimo funkcji robienia zdjęć w ruchu :D Ale za to kilak cudownych, już wysoszonego i śpiącego Mojego oczka w glowie :D [/CENTER] Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Mokry Toffcio :D :loveu: :loveu: :loveu: A teraz po kąpieli czas na sen... ZzzZzzzZ Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [CENTER]NO to by było na tile :D Miłego Dnia szkraby :* [/CENTER] Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tuffcio i pan Prosiaczek :oops::roll::oops: aleee... hihihi Cześć Martuś :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Cześć Martusiu :) Cudne fotusie a mokry Toficzek przesłodziuki...Jak ten szrabik już wyrósł...tulasek dla przystojniaczka :loveu: :calus: Pozdrawiam ciepło:lol: Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Aga76']Tuffcio i pan Prosiaczek :oops::roll::oops: aleee... hihihi Cześć Martuś :loveu: Witaj Aguś :* Niestety ale teraz dopiero jestem, więc pozostaje mi życzyć miłego wieczoru i kolorowych i cudownych snów:D [quote name='Kasia_zg'] Cześć Martusiu :) Cudne fotusie a mokry Toficzek przesłodziuki...Jak ten szrabik już wyrósł...tulasek dla przystojniaczka :loveu: :calus: Pozdrawiam ciepło:lol: Kasieńka :* Ehh dziękujemy :D I mega cmokala ślemy :* [quote name='Pegaza']Pozdrowienia dla wykąpsianego Toficzka:loveu: Dziękujemy i przesyłamy również pozdrowienia, ale taaaaaaaatkie gorące ( na te "letnie" chlodne dni:() Dobry wieczór Moje Kochane i Kochani oczywiście :P Właśnie niedawno wróciliśmy ze spacerku, pogoda taka ohydna że szkoda słów:( Głowa boli, gardełko też :( Ehhh ogólnie na "nie" :( Dziś Toffciuś straciłam kolejnego ząbka i został znaleziony :D Więc nie omieszkałam Go nie sfotografować :P Zaraz zdjęcie zostanie pomniejszone i do wglądu publicznego heheh :D MIłego wieczorku:* I ewentualnie kolorowych snów :* Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 No to Toffikowy ząbek :D Jedyny narazie którego udało sie znaleźć Oczywiście zdjęcie powiększone, żeby nie było ze mam psa Giganta :D Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Aga76 napisał(a):Zębol zębol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyyyszzzzszzam Tfffojjjaaa kreffffffffff :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 maartucha napisał(a):Wyyyszzzzszzam Tfffojjjaaa kreffffffffff :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj oj oj - boję się - brrrr :diabloti: Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Aga76 napisał(a):oj oj oj - boję się - brrrr :diabloti: Wysszzszaam jak będziesz szpaaałaaaaaaaa :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 maartucha napisał(a):Wysszzszaam jak będziesz szpaaałaaaaaaaa :evil_lol: :crazyeye: ... :mdleje: i prawie zeszłam ze strachu ;) Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :crazyeye::crazyeye: Boshe jaki kiel boje sie uciekam stad :crazyeye: Quote
maartucha Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Boshe jaki kiel boje sie uciekam stad :crazyeye: Amatorkaa :cool1: To nie kieeeł :cool1: (:evil_lol:) Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 maartucha napisał(a):Amatorkaa :cool1: To nie kieeeł :cool1: (:evil_lol:) Ło jeje zab mleczny hihi :evil_lol: Quote
Recommended Posts