maartucha Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Helga_psiaki napisał(a):zazdroszczę...kocham zaQpki:loveu: dzisiaj widziałam yoreczka podobnego do Toffika śliczne takie maleństwo a Jaka kobieta ich nie lubi :loveu: Zmykam prostować wloski, Tz-cik przyjdzie i śmigamy :D Ehhh nie ma takiego drugiego jak On :loveu: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A no przeczytalam ale po napisaniu posta i niechcialo mi sie juz zmieniac :D:D Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 maartucha napisał(a):a Jaka kobieta ich nie lubi :loveu: Zmykam prostować wloski, Tz-cik przyjdzie i śmigamy :D Ehhh nie ma takiego drugiego jak On :loveu: no baa, że nie ma Toffik jest jedynym w swoim rodzaju:loveu: Później się nam pochwal co upolowałaś na zaQpkach...:D Quote
Pegaza Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Cześć Marta:p spóżnione wszystkiego naj:loveu: dla Tofika a bys pare fotek wrzuciła z tej okazji:razz: Quote
maartucha Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Witamy Niedzielnie :loveu: Ehhh Jaka jestem nie wyspana :placz: ktoś śmiał mi wskoczyć do łóżka i po mnie skakać :angryy: <złoooooo> Pogoda U nas taka sobie, niby słoneczko się przebija przez chmurki, ale co z tego będzie później to nie mam pojęcia :) zaraz chyba pójdę wykąpie małego potworka :loveu: Po póżniej mam w planach iść z nim to Tz-cika, a przecież nie pójdę z małym smrodzikiem :evil_lol: :loveu: Miłego dnia życzymy :loveu: Quote
Pegaza Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Cze Marta moja wczoraj zaliczyła kąpanko:p a dziś w planie mamy grilowanie ale oby nie lało bo nic z tego grilowania nie będzie:angryy: miłego dnia:p Quote
maartucha Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Marta moja wczoraj zaliczyła kąpanko:p a dziś w planie mamy grilowanie ale oby nie lało bo nic z tego grilowania nie będzie:angryy: miłego dnia:p No to w takim razie trzymam kciuki za pogodę :* A Ja zaraz chyba się ubiorę i imieniowo idziemy z tz-cikiem na obiadek ale to się jeszcze okażę :) aaaaaaaaaaa Zapomniałam napisac: Wczoraj Tofficzek stracił swojego pierwszego ząbka Na jego miejsce już widać drugiego :multi: Quote
Kincia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Imienin :loveu: Oo brawa dla Toffisia :D:D Quote
Helga&Ares Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no baa, że nie ma Toffik jest jedynym w swoim rodzaju:loveu: Później się nam pochwal co upolowałaś na zaQpkach...:D :mad::mad: no czekamy:diabloti::diabloti: Quote
Acia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratuluje małemu mężczyznie pierwszych ząbków! :multi: :D Co tam u Toffcia i Martusi? :cool3: :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hej Martus :loveu: Jak tam imieninki minely :cool3: Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 :loveu: Witam Poniedziałkowo :loveu: No i drugi ząbek Toffcia poszedłł :) szczerbulek się robi mój kochany :loveu: Ehhh wczoraj i dziś zrobiłam zakupki pazurkowe :razz: Już się nie mogę doczekać aż przyjdą :multi: spać nie będę :D A zakupki sobotnie?:P nic ciekawego nie znalazłam :D Nasze zakupy skończyły się jedynie zakupami jedzeniowymi :eviltong: Aaa brzuuchyy rosną :evil_lol: A jak imieniny minęły? Powiem tak, nie obchodzę ich jakoś szczególnie, bo moim zdaniem ważniejsze są urodziny, więc kto wiedział i pamiętał to złożył życzenia :) I tile :eviltong: Hmmm a dziś pogoda u nas beznadziejna, więc nie mam w planach nigdzie wychodzić, siedzę w domku w dresach i robię dzień lenia. Klientki dzwonią, a Ja muszę odmawiać, bo produkty Mi się skończyły i czekam na paczuszkę, I takim oto sposobem będę się nudzić i szperać troszkę w internecie :) Moja maleńka ukochana niunia właśnie poszła lulkać, wczoraj miałam Go wykąpać, ale Mi sie nie chciało :P Dlatego dziś to zrobię:) Braciszek przyjechał i przywiózł aparat, więc myślę że jak będzie Toffcio piękny i puszysty to sesyjkę zrobimy, ale tylko sesyjkę domową, ponieważ za oknem nic ciekawego nie ma, poza chmurami i kałużami bleeeh No nic, Miłego Dnia kochani :* Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Asia&Misia napisał(a):Będą zdjecia :multi: Będą będą, ale to wieczorkiem raczej :) Quote
Aga76 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Poniedziałek - dzień dresowy :evil_lol: Cześć Martuś :loveu::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Aga76 napisał(a):Poniedziałek - dzień dresowy :evil_lol: Cześć Martuś :loveu::loveu::loveu: Witaj Aguś :D Nie inaczej :D Właśnie zjadłam pysznego kurczaczk:cool3: mniam :D nic, tylko 10 kg więcej dziś będzie :D Quote
Aga76 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A później będzie trzeba wszystko ładnie spalić... hihihi Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Aga76 napisał(a):A później będzie trzeba wszystko ładnie spalić... hihihi ehe, razem z Toffikiem za piłka będę biegać chyba :D Jedna fotka tlyko malego urwiska, bo on taki nie uczesany i brudny że aż aparat nie chce mu zdjęć robić :D Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 I to nadodatek fotki z kapieli :multi::multi::loveu: Quote
Aga76 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Uuuu, normalnie już poważny mężczyzna się z niego zrobił :cool1: Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Aga76 napisał(a):Uuuu, normalnie już poważny mężczyzna się z niego zrobił :cool1: Pinczerek-Jacky napisał(a):I to nadodatek fotki z kapieli :multi::multi::loveu: Eszz :D toć to już jak by nie było duzi facecik :D (bez zębów :evil_lol:) Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 maartucha napisał(a):Eszz :D toć to już jak by nie było duzi facecik :D (bez zębów :evil_lol:) Szczerbolek :evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [CENTER]zaraz pomniejsze kilka foteczek i jeszcze wam się pokażemy :P Po mimo, że bez fryzurki i brudasek :eviltong: [/CENTER] Quote
Recommended Posts