maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 :loveu: Dzien Dobry Moi drodzy :loveu: Ehhh ledwo siedzę, zaraz chyba zasnę :placz: Tofficzek już mi nie dał spać, to mówię trudno, trzeba wstać, Zaraz pójdę kawusie sobie wypiję i troszkę stanę na nogi :) a na 12 znowu na pazurki :) Na szczęścię dziś tylko jedna Pani :) :lol: Miłego Dnia :lol: Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Witamy Martę w końcu:calus: Biedny Toffiś, nie ma kiedy nacieszyć się pańcią:shake: Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć zabiegana Marto :calus: Witaj Aguś witaj :* Helga_psiaki napisał(a):Witamy Martę w końcu:calus: Biedny Toffiś, nie ma kiedy nacieszyć się pańcią:shake: No niestety, a jak juz przychodzę to jestem padnięta, ale pozawalam By Tofficzek po mnie troszke poskakał. Dziś wrócę to się synkiem zajmę :) Dziś zrobimy kompu kompu :D I Chłopaczek bedzie jak rodzynek :loveu: Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 aaaaaaaaa zaaapomniałam :D Własnie TZ-Cik Mi przypomnial :D Mój synuś dziś zaczyna 6 miesiąc 5 misiączków skończonee :multi: :popcorn: Stooo lat dla Mojego małego szkrabika włochatego :popcorn: :laola: Quote
Aga76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Toffiś dzielny :loveu: :loveu: :loveu: jak ten czas szybko mija... Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Aga76 napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Toffiś dzielny :loveu: :loveu: :loveu: jak ten czas szybko mija... PositiveThought napisał(a):cześć Wam! :loveu: wszystkiego najlepszego dla młodego maczo! Pinczerek-Jacky napisał(a):Sto lat dla Toffisia :loveu::loveu: Dziękujeeee Mój "wielki" mencizna :loveu: Teraz prosił bym przekazała: "Dziękuje Moje ulubienice, Musicie Mi wybaczyć, ale jestem zmęczony i ide uciąć sobie zdrzemkę..." :evil_lol: Niestety zdjątek nie bedzie napewno aż do poniedziałku :D Ponieważ dziś braciszek wyjechal na VWManie (<SCIANA>) i wraca dopiero w niedziele późnym wieczorem :-( :loveu: Cmokale, rogale dla Was :loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 sto lat sto lat niech żyje misiaczek nam!! Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Helga_psiaki napisał(a):sto lat sto lat niech żyje misiaczek nam!! Dziekuje :D :D - My :D Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ode mnie dla Toffisia buziaczek w nosek leci:loveu::loveu: no chyba że Martus przekażesz Tofciowi:cool3: Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ode mnie dla Toffisia buziaczek w nosek leci:loveu::loveu: no chyba że Martus przekażesz Tofciowi:cool3: Phiii to oć na kafusiem i go wycałujesz w mokrego nochalka :loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 maartucha napisał(a):Phiii to oć na kafusiem i go wycałujesz w mokrego nochalka :loveu: wow zaproszenie na kafusiem, super na pewno skorzystam a Ares też może wpaść?:D:D Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dzień doberek :D Ale nas tu dawno niebyło xD Helga_psiaki napisał(a):wow zaproszenie na kafusiem, super na pewno skorzystam a Ares też może wpaść?:D:D chwilaaaa, jajka mi sie gotująąa :crazyeye: Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [CENTER]juz :D Alez oczywiscie ze czworonożny partner życiowy jest zaproszony :D [/CENTER] Quote
Helga&Ares Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 no to się nas Martus spodziewaj w najbliższym czasie...zwalimy się do Ciebie - bez zapowiedzi:D:D Quote
maartucha Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no to się nas Martus spodziewaj w najbliższym czasie...zwalimy się do Ciebie - bez zapowiedzi:D:D sspoko :D drzwi otwarte, jak mnie nie bedzie to Moja mama napewno :D Jest cudowna, wspaniała, wyjatkowa . . . ble ble ble :loveu: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hej Martus :multi: Milego dnia i wrzuc nam jakies foteczki :loveu: Quote
maartucha Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Dzien Dobry Kingo :) Dziękujemy i nawzajem Poczytaj kilka postów wcześniej i wtedy bedziesz wiedziała co do zjęć :angryy: Quote
Acia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Toffcio miał miesieczninki, a ja niezauwazyłam :placz: A Toffcio przyjmie spóźnione życzonka? :bigcool: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 witamy się MArtunia i Toffcio:loveu: dzisiaj sobota - porządkowy dzień:placz: Quote
maartucha Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Asia&Misia napisał(a):Toffcio miał miesieczninki, a ja niezauwazyłam :placz: A Toffcio przyjmie spóźnione życzonka? :bigcool: Witaj Asiu :) ależ oczywiśćie, Toffcio spoko chlopaczek :P Wlaśnie wcina royalka z startym serkiem, az uszy się trzesą :D Helga_psiaki napisał(a):witamy się MArtunia i Toffcio:loveu: dzisiaj sobota - porządkowy dzień:placz: Witaj Helguś :* Ehh tam sobota :P ja robie dziś porządek, ale ze soba :D Bo taki na mnie nieład dziś panuje :evil_lol: Za niedługo zmykam na miasto, zakupki :multi::multi: Uwwwwieeelbbbiaaam :loveu: :loveu: Miłego Dnia :loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 maartucha napisał(a):Witaj Asiu :) ależ oczywiśćie, Toffcio spoko chlopaczek :P Wlaśnie wcina royalka z startym serkiem, az uszy się trzesą :D Witaj Helguś :* Ehh tam sobota :P ja robie dziś porządek, ale ze soba :D Bo taki na mnie nieład dziś panuje :evil_lol: Za niedługo zmykam na miasto, zakupki :multi::multi: Uwwwwieeelbbbiaaam :loveu: :loveu: Miłego Dnia :loveu: zazdroszczę...kocham zaQpki:loveu: dzisiaj widziałam yoreczka podobnego do Toffika śliczne takie maleństwo Quote
Recommended Posts