Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej Martus :loveu::loveu: Gdzie wy juz o Sylwestrze myslicie :evil_lol::evil_lol: Czekamy na foteczki ^^ :D Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Martus :loveu::loveu: Gdzie wy juz o Sylwestrze myslicie :evil_lol::evil_lol: Czekamy na foteczki ^^ :D PositiveThought napisał(a):Ty już o Sylwestrze? :mdleje: ja jeszcze Wielkanocą żyję :siara: haha Ja jestem z innej bajki :D Ja już żyje sylwestrem nawet 2010 :D będzie kosmiczny Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej! Ale mnie dawno nie było:oops: Toffiś naprawdę urósł! Teraz już nie jest szczeniaczkiem, ale prawdziwym kawalerem:loveu: Jaki jest wysoki? Marta! Jest lato, a Ty już myślisz o zimie... brrr... Sylwester w Sopocie:loveu: Mogę jechać z Wami?:evil_lol: Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej! Ale mnie dawno nie było:oops: Toffiś naprawdę urósł! Teraz już nie jest szczeniaczkiem, ale prawdziwym kawalerem:loveu: Jaki jest wysoki? Marta! Jest lato, a Ty już myślisz o zimie... brrr... Sylwester w Sopocie:loveu: Mogę jechać z Wami?:evil_lol: i Lańsko powinnaś za to dostać :P a wysoki?:D NIe wiem:D jest maleńki :D Mój pluszaczek :D a Co do sylwestra to myśle ze możesz jechać:D w trójkę zawsze weselej :evil_lol: Będzzie cudowwnieee, już się doczekać nie mogę Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Trójkąty teraz w modzie!:grins: Nie bij! Zły dotyk boli przez całe życie:placz: Aaa... nie mówiłam jeszcze, że ładny banerek:) Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Trójkąty teraz w modzie!:grins: Nie bij! Zły dotyk boli przez całe życie:placz: Aaa... nie mówiłam jeszcze, że ładny banerek:) Haha jestem skłonna spróbować :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uhhh dziękuję :D Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):hej Marta i Toffiś:) Hejka Helguś :D Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 maartucha napisał(a):Haha jestem skłonna spróbować :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uhhh dziękuję :D W końcu do odważnych świat należy! Ja się zadowolę pilnując Toffisia:loveu: Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):W końcu do odważnych świat należy! Ja się zadowolę pilnując Toffisia:loveu: No to będziesz skazana na siedzenie z rodzicami :D Bo niestety ale wypadzik sylwestrowy bedzie mojego misiolka malego :D Quote
Helga&Ares Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 banerek śliczniutki i zzdjecie z avatarka jest:loveu: loveu loveu Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):banerek śliczniutki i zzdjecie z avatarka jest:loveu: loveu loveu Dziękuję Helguś :D zdjątko jest, ale troche nie umyślnie zrobione, bo zakryte moje ukochane czarne małe migdalki :loveu: a Co u Was?:) Quote
Helga&Ares Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no szkoda tych migawek troszQ... u nas ok, Aresik zdrowieje, jest z nim coraz lepiej rany się goją:) a tak w ogóle Witamy porankowo:loveu: Quote
maartucha Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no szkoda tych migawek troszQ... u nas ok, Aresik zdrowieje, jest z nim coraz lepiej rany się goją:) a tak w ogóle Witamy porankowo:loveu: No to całe szczęście ze Aresik już zdrowieje :* Pozdrowieonka od Małego rozrabiaka Toffikowego :evil_lol: Dzien Dobry i Miłego dnia Moi Kochani :* U nas od rana pogoda nie taka :( Leje jak nie wiem co, a Ja muszę wyjść z domku ehhhh Quote
Helga&Ares Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 u nas na szczęście nie pada wcale,ale pogoda nie pewna coś dzisiaj:( ja chce upały, albo chociaż ciepełko Quote
maartucha Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Helga_psiaki napisał(a):u nas na szczęście nie pada wcale,ale pogoda nie pewna coś dzisiaj:( ja chce upały, albo chociaż ciepełko Ja też :( [SIZE=2]No nic, czekam na mamcie by Toffik nie siedział sam i wybywam :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej Martus :loveu::loveu: U was tez taka pogoda do doopy :placz: Quote
maartucha Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [CENTER]Dziękuje Moje robaczki :* I wróciłam :) ale od rana na tabletkach, tak mnie głowa boli dziś :placz: [/CENTER] Quote
Magda Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 maartucha napisał(a):No to będziesz skazana na siedzenie z rodzicami :D Bo niestety ale wypadzik sylwestrowy bedzie mojego misiolka malego :D No dobra... może będzie fajnie:grins: Wszystkich dzisiaj boli głowa...:mad: (mnie nie):evil_lol: Quote
maartucha Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 i dalej boli :( się obudzilam i nic nie przeszzzlo :placz: Do teeego taaaka beznadziejna pogoda... grrrr <JESTEM DZIŚ MARUDNA :(> Quote
Magda Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hej! Witamy słonecznie! Dzisiaj kierunek zakupy!:cool3: Quote
maartucha Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 PositiveThought napisał(a):dzień dobry w ten słoneczny czwartek! życzymy miłego dnia, pełnego pieszczot i zabawy (; wymiziaj Tofficzka. :calus: Magda_Miki napisał(a):Hej! Witamy słonecznie! Dzisiaj kierunek zakupy!:cool3: Witam moje drogie :* Niedawno co dopiero usiadłam na tyłek, od 12 po klientkach latałam Nawet nie miałam kiedy zjeść czegoś :( Wróciłam ok 21, to poszłam na spacerek z Toffciem i teraz spaać ide, bo taka Jestem zmęczona. :loveu: Dobranoc robaaczku Moje ukochane :loveu: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Idz odpocznij i wracaj do nas z rana z foteczkami :loveu: Dobranoc :) Quote
Recommended Posts