Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nane napisał(a):
pada jakies takie przymulone sa

Bleh dzisiaj pogoda... :confused: jestem taka Ciekawa co teraz Moj Tofficzek robi, jutro bedziemy dzwonic, bo dzis nie wypada bo w sumie swieta jeszcze i jutro jedziemy po wszystko :multi:

Posted

maartucha napisał(a):
Bleh dzisiaj pogoda... :confused: jestem taka Ciekawa co teraz Moj Tofficzek robi, jutro bedziemy dzwonic, bo dzis nie wypada bo w sumie swieta jeszcze i jutro jedziemy po wszystko :multi:

super :sweetCyb:

Posted

tez sie strasznie ciesze :multi: oczywiscie zdjatka obowiazkowo wkleje wszystkich zakupkow:)

Ale sie marudna robie... :placz: taka beznadziejna pogoda:
- nic mi sie nie chcce
- boli mnie glowa i nie tylko
- mam ochote na cos slodkiego
- Chce do Toffika
- Chcce do mojego TZ (Kubusia)
aaaaaaaa :placz::placz::placz::placz:

Posted

maartucha napisał(a):
tez sie strasznie ciesze :multi: oczywiscie zdjatka obowiazkowo wkleje wszystkich zakupkow:)

Ale sie marudna robie... :placz: taka beznadziejna pogoda:
- nic mi sie nie chcce
- boli mnie glowa i nie tylko
- mam ochote na cos slodkiego
- Chce do Toffika
- Chcce do mojego TZ (Kubusia)
aaaaaaaa :placz::placz::placz::placz:

:shake: źle z tobą to chyba po tej wojnie :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
:shake: źle z tobą to chyba po tej wojnie :evil_lol:

MAdziulindy zostały poszczelone a ja szczelona :D cesz czekoladki?:D BO własnie sobie wynalazlam :D " terravita.. terravita :D czekolada wysmienita...czekolada smakowita. terravita" haha :D

Posted

maartucha napisał(a):
MAdziulindy zostały poszczelone a ja szczelona :D cesz czekoladki?:D BO własnie sobie wynalazlam :D " terravita.. terravita :D czekolada wysmienita...czekolada smakowita. terravita" haha :D

czekolada dobra na wszystko :cool3: nie będę cię objadać :loveu:
ale ja mam sernik :evil_lol: i biszkopt z powidłami, budyniem i czekoladą, i jeszcze makowiec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a może one nie przeżyły tej wojny????

Posted

nane napisał(a):
czekolada dobra na wszystko :cool3: nie będę cię objadać :loveu:
ale ja mam sernik :evil_lol: i biszkopt z powidłami, budyniem i czekoladą, i jeszcze makowiec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a może one nie przeżyły tej wojny????

o oł ale mi smaczka narobilas :roll::roll: serrrniczek mmmmm :roll: :roll: :roll:

mowie Ci polecialy po nagrode tak sie przestrachaly :D Madziulinda myslala ze nie odgadniemy PFi :P cwana mucha :D

Posted

maartucha napisał(a):

mowie Ci polecialy po nagrode tak sie przestrachaly :D Madziulinda myslala ze nie odgadniemy PFi :P cwana mucha :D

:talker:myślały że nie odgadniemy :splat:a to przecież jasne, że jak się pakują to pies jest pierwszy w oknie :B-fly:

Posted

nane napisał(a):
:talker:myślały że nie odgadniemy :splat:a to przecież jasne, że jak się pakują to pies jest pierwszy w oknie :B-fly:

no przeciez ze tak :D U Ciebie to okien starczy hihi ?:D KOchane urwwwissski :loveu::loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
no przeciez ze tak :D U Ciebie to okien starczy hihi ?:D KOchane urwwwissski :loveu::loveu:

na szczęście u mnie są duże okna :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
na szczęście u mnie są duże okna :evil_lol:

huuu to całe szczescie :D u mnie Toffiś bedzie mial do wyboru cztery pokoje i wszystkie okna do jego dyspozycji haha :D

Posted

jejQ juz mnie posladki bola od siedzenia przy kompie :D taka nuda ze nic innego nie pozostaje :D ale za nie cala godzinke sie zmyje bo MOj Kubus przyjdzie do mnie i bede sie nim musiala zajac :D ale do was wroce pozniej oczywiscie :D

Posted

Cześć Marta!
[quote name='maartucha'][SIZE=2]A Tofiś jest niestety bez rodowodu, Tatus pochodzi z Hodowli i ma rodowod, mamcia domowe warunki i rodowod, wiecej szczegułow dowiem sie Jak pojade pod odbiór... Jak bylam wybrac to powiem tak: rodzice rozmawiali a ja w ogole nie sluchalam :D BO bylam wpatrzona w mojego malego i jego szalona rodzinke hihi :loveu:

Aris też jest bez rodowodu, jego tata miał, ale mama nie. Szkoda... chociaż teraz bym go nie zamieniła na innego psa, za bardzo go kocham :loveu:
Jak po niego pojechaliśmy, to chyba z godzinę moi rodzice z tym człowiekiem rozmawiali, ja byłam zajęta Arisem (którego od razu wypatrzyłam), a moje rodzeństwo innymi szczeniakami :lol:

Posted

[quote name='maartucha']NO! :P Porzadek musi byc :multi::multi:

hihihi ale zdjęcie!!!
aż bać się strach :)
kochany maluszek :loveu:

już coraz bliżej, by był u Ciebie... :)

pozdrawiamy
Tajfunek & niunia