maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [CENTER]zmykam skonsumować obiadek i wracam pomiejszaĆ :D Całe szczęście, że zdążyłam pstryknąć jakieś fotki Bo widzę ze brat sie zbiera i zabiera aparacik :D i wraca dopiero jutro :D Uno momento moje Panie i Panowie :D <obiaaaaadek> [/CENTER] Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [CENTER]i zjedzone :D i zdjęcie pomiejszone :D I Teraz tylko fotosik i wrzucamy :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [CENTER]Strasznie :( Myślałam, że to przez to że ściągam i powyłączałam wszystko a tu dalej :/ :placz: [/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Martuś :multi: ja też z niecierpliwościa czekam na zdjecia chlopaka, bo dawno juz go nie widzialam, a co do dogo to i mnie muli :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ale chłopaczyna urósł - ile już wazy? :loveu: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Ale chłopaczyna urósł - ile już wazy? :loveu: 2,4 kg taaaakii grubas z niego :lol: a jak posiwial :lol: :loveu: kurde klawatura mi szwankuje, chyba musze sie zresetowac :evil_lol: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Jaki on juz duzy :loveu::loveu::loveu::loveu: Hihi mój duzi mencizna :loveu: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='PositiveThought']słodziak nadal, a zadatki na kucorka już w stopniu zaawansowanym :bigok: a będziesz strzygła? ^^ chwilka, zrobie reeseta bo opisac normlanie nawet nie moge :angryy: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 PositiveThought napisał(a):słodziak nadal, a zadatki na kucorka już w stopniu zaawansowanym :bigok: a będziesz strzygła? ^^ i jezdem :loveu: A więc przydałoby się strzygnąć, bo chlopaczkowi gorąco, ale chce się jeszcze z tym troszkę wstrzymać :D A kucorek już jest :D Ale częściej chodzi w samych spineczkach niż w kucorku :D Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Martuś! Ja tez się zastanawiałam, czy ostrzyc Ariska, żeby się nie męczył, ale raczej nie. Może za rok? Wtedy pójdę do innej szkoły i nie będę miała rano czasu, żeby go czesać. http://images26.fotosik.pl/35/12a0cd86020711b5.jpg Toffiś istny pies stróżujący! Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Martuś! Ja tez się zastanawiałam, czy ostrzyc Ariska, żeby się nie męczył, ale raczej nie. Może za rok? Wtedy pójdę do innej szkoły i nie będę miała rano czasu, żeby go czesać. Toffiś istny pies stróżujący! Ehh może my się też dopiero za roczek skusimy, ostatnio widziałam Yoreczka, jak na Moje ok ok 4 miesięcy i ciutke mniejszy od Tofficzka i był calutki ogolony na łyso, aż to tak nie estetycznie jakoś wyglądała, taka chudzinka maleńka. Ale nie o to chodzi, po prostu chce żeby ten włos sobie rósł póki młody, a jak Toffcio dorośnie to będzie miał zabiegi fryzjerskie. Sama nie wiem jak to wyjdzie bo widzę, że mu gorąco, ale na 90 % w te wakacje powstrzymamy sie z ogoleniem, chyba ze tylko delikatne podcięcie. a co U was?:) jakaś przerwa była? :> Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 maartucha napisał(a):Hihi mój duzi mencizna :loveu: :D:cool3::loveu: Misiu nie mial szans z Toffisiem:loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::D:cool3::loveu: Misiu nie mial szans z Toffisiem:loveu::loveu: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: PositiveThought napisał(a):wiesz, to właściwie nie jest kwestia 'za gorąco' bo yorki tak tego nie odczuwają[włosy], a z drugiej strony kłaki są ochroną przed promieniami słonecznymi :cool3: tak tylko pytam, od czasu zakupu maszynki napalona jestem normalnie, ciągle tylko o strzyżeniu :lol: Hahah i wszystko jasne :D Jestem ciekawa jaka jutro pogoda, bo mam w planach się wybrać na miasto w końcu :lol: Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cze Marta :p bylam widzialam Tofika kawalera:loveu: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Marta :p bylam widzialam Tofika kawalera:loveu: Dobry Wieczór :* No to od zaspanego Tofficzka slodki Kissssolek leci dla Ciebie :D Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pegaza napisał(a):oooo jaki słodziak z jęzorkiem:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzien Dobry i Miłego Dnia :D Aga76 napisał(a):Cze Martuś jak się miewa Tofficzek i akrylki? Witaaaj Aguśś :D a Tofficzek dziś ma rewelacyjny humor, właśnie broi na balkonie :D rozmyśla plan jak się dobrać do wora z ziemniakami :evil_lol: A akrylki?:D Rewelacyjnie :D dziś przerwa i jutro :D ale w czwartek do roboty :D Jak bede miała wene to dziś sobie zrobie :D PositiveThought napisał(a):dzień dobry! wtorek chmurzasty, Dusiek humorzasty, a co u Was? :loveu: Witamy wtorkowo :evil_lol: Szukałam fajnego rymu do Toffika i bida :D Wlasnie ze spacerku wróciliśmy :D deszczyk nas złapal :D Ale Lapanie kropel deszczu to wg Toffcia rewelacyjny zabawa :D Tez Chciałam połapać razem z nim ale za dużo ludzi chodzilo :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Martusiu:lol: przesliczne foteczki urosło sie już Tofficzkowi a jak slicznie siwieje cudny :loveu: :loveu: Pozdrowionka dla Was i mocne tulasie:calus: Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):aaa, rozumiem, Ci wszyscy ludzie łapali kropelki i dla Cieie nie starczyło? :calus: bieeedna... jak zrobisz to pokażesz? ^^ nie stajciło :placz: Oczywiście że pokaże :D Kasia_zg napisał(a):Witaj Martusiu:lol: przesliczne foteczki urosło sie już Tofficzkowi a jak slicznie siwieje cudny :loveu: :loveu: Pozdrowionka dla Was i mocne tulasie:calus: A no posiwiał posiwiał :D Matko dziewczyny Ale sie rozmarzyłam :roll: Rozmawialiśmy sobie ostatnio z Tz-tem o Sylwestrze, że chcemy Go spędzić gdzieś w wyjątkowym miejscu i sami w pokoiku przy lampce szmapana :loveu: A że na początku naszej znajomości wybraliśmy się do 3 miasta z naciskiem na Sopot, to tam też chcemy się wybrać na Sylwestra. Teraz sobie siedzę na stronach Hoteli i pensjonatów i Bajka...:loveu: Jakie pokoje cudowne :loveu: O matko.... :roll: A że stwierdziliśmy, że będzie wyjątkowo to chyba skusimy się :loveu: Jak tylko wieczorkiem wróci z pracy to odrazu zobaczy :loveu: Ehhhhhh.... Napatrzeć się nie mogę,a doczekać to już w ogóle :D Quote
Recommended Posts