Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Cze Marta:p figlarny wzrok Tofika:p http://images26.fotosik.pl/30/3d0f02f44fe98a29.jpg widze że zabiegana jesteś ostatnio ale dobrze że biznes sie kręci:p pozdrowienia:p Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha'] Paaaaaatiii kupaaaa lat :multi: co się słoneczko z Tobą działo jak Ciebie nie bylo?:D Zaraz lecimy do Twojej galerii... mam nadzieję, że bez fotek na "wielkie wejście" sie nie obyło :D Bo jak nic tam nie ma... toooo... A dużooo się działo... Daisy pływała w farbie olejnej:lol: bolał mnie palec....:diabloti: Dobrze, że wstawiłam foty bo to na obrazku nie za ładnie wygląda:shake: Foteczki z trampuchem(i bez) śliczne! :loveu: Miłego dnia! Quote
pysiulka86 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Tofficzek uroczy :loveu: Idealny dla mojej Kikuni :cool3: Ile on obecnie ma ? Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Czekamy pospiesz sie :D:D tadam i juz :D [quote name='Pegaza']Cze Marta:p figlarny wzrok Tofika:p http://images26.fotosik.pl/30/3d0f02f44fe98a29.jpg widze że zabiegana jesteś ostatnio ale dobrze że biznes sie kręci:p pozdrowienia:p Witaj PEgaza :* A no odpukac ale się kręci :D klientki zadowolone :multi: a to najważniejsz :lol: Teraz byłam kupić palec sztuczny to ćwiczeń i jestem 'Marta sześciopalcny bandyta" [quote name='Pati i Daisy']A dużooo się działo... Daisy pływała w farbie olejnej:lol: bolał mnie palec....:diabloti: Dobrze, że wstawiłam foty bo to na obrazku nie za ładnie wygląda:shake: Foteczki z trampuchem(i bez) śliczne! :loveu: Miłego dnia! szkoda ze Ty w tej farbie nie pływałas :P Bieegna Daisy :loveu: A Jak paluszek? :D [quote name='pysiulka86']Tofficzek uroczy :loveu: Idealny dla mojej Kikuni :cool3: Ile on obecnie ma ? hihi to Raczej Kikunia idealna dla Mojego Toffika :D Ładna z nich para by była (będzie :D) :D a Toffikowi teraz leci 5 miesiąc :D Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Boże !!!!:crazyeye: Komu odrąbałas palec :cool3: Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 maartucha napisał(a): szkoda ze Ty w tej farbie nie pływałas :P Bieegna Daisy :loveu: A Jak paluszek? :D Oszzz ty:-x ja co najwyzej bede pływała jutro na basenie, naszła mnie taka myśl dzięki Kindze bo ona we wszytskich tematach sie chwali że miała iść na basen dzisiaj:evil_lol: paluszek już dobrze, japonki mnie obtarły:siara: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Boże !!!!:crazyeye: Komu odrąbałas palec :cool3: nie powiem :D :cool1: Pati i Daisy napisał(a):Oszzz ty:-x ja co najwyzej bede pływała jutro na basenie, naszła mnie taka myśl dzięki Kindze bo ona we wszytskich tematach sie chwali że miała iść na basen dzisiaj:evil_lol: paluszek już dobrze, japonki mnie obtarły:siara: a to se pływaj :P Ja jutro ide do klientki za to :cool1: Właśnie robie porządki w kuferku bo dziewczynka 4 letnia mojej klientki wszystkie ozdoby wyjęła i mi wysypała w kuferku brokaty, wiec teraz sprzatałam i zaraz wrzucę fotkę moich zbiorów skromnych :eviltong: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 No to wklejam, Moje pazurkowe dobytki miały maleńką sesję :D Mam nadzieje ze nie zostanie skrzyczana przez moda :eviltong: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jezu:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale duzo ja tez chce tyle :D:D Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezu:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale duzo ja tez chce tyle :D:D chcesz?:D no to Ci moge sprzedac :eviltong: mowisz i masz :D Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 maartucha napisał(a):chcesz?:D no to Ci moge sprzedac :eviltong: mowisz i masz :D Ok dam ci za to 2 zlote :D:D Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ok dam ci za to 2 zlote :D:D dla Ciebie promocja :P 1,99 zl :D Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 maartucha napisał(a):dla Ciebie promocja :P 1,99 zl :D Kurde dzieki to juz kupuje :D Ile okolo ty dalas za to kasy moze sobie kiedys tyle kupie :evil_lol: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Kurde dzieki to juz kupuje :D Ile okolo ty dalas za to kasy moze sobie kiedys tyle kupie :evil_lol: Dobra juz jestem, mamie włosy prostowalam :eviltong: A ile na to? nie wiem... ale chyba troszkę dużo :P Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha']Dobra juz jestem, mamie włosy prostowalam :eviltong: A ile na to? nie wiem... ale chyba troszkę dużo :P :D:D Jezeli około 500 zeta to ja dziekuje :D:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ale dobytek pazurowy:lol: przyjde kiedyś do Ciebie to zrobisz mi pazurki:cool3: Quote
goldenka245 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Cześć Marta :D Nono,,, masz tych ozdóbek :D Ja też mam małą kolekcję w domu, bo czasami coś tworzę na pazurach ;-) A ty jeszcze m''tworzysz?" Pzdr. Quote
maartucha Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Dzień Dobry Moi Kochani :D :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ spaaćć Mi się chcce... ale jakiś mały Gnojek nie dał mi spać :angryy::-o :angryy: <Toooooooooooooooooofffffffffffffffikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk> :angryy: Zaraz śniadanko, coś tam coś tam i do klientki śmigam na 11.30 :) A Wam robale życzę miłego dnia :) Ehhh ale cieplutko się robi :multi: Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hejo :D Dobry Toffis :D Co bedziesz sie tak długo wylegiwac sa wakacje trzeba korzystac :D:evil_lol: Miłej pracy :D Jak wrócisz czekamy na fotencje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Cześć Martuś to dziś akryl wygrał i nie ma wolnego? Quote
Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witaj Marta:p o ja piernicze Ty masz walize:crazyeye: chyba zatrudniłaś strongmena do jej noszenia :eviltong: dobytek w niej iście oszałamiający aż by się chciało tym zabawić, pomieszać, sprobować:eviltong: szkoda że Ty tak daleko mieszkasz...buuu poka nam jeszcze jakies fajne pazurki zrobione wiesz wzorki itp..:cool1: Quote
maartucha Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejo :D Dobry Toffis :D Co bedziesz sie tak długo wylegiwac sa wakacje trzeba korzystac :D:evil_lol: Miłej pracy :D Jak wrócisz czekamy na fotencje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz smrodek śpi, bym Go obudziła ale nie mam serca :P Grrrr:P I dziękuje :) Ja Tobie Miłego Dnia Kinguś zyczę :) A Fotki jak wróce to wrzucę :loveu: [quote name='Aga76']Cześć Martuś to dziś akryl wygrał i nie ma wolnego? Hej Aguś :) NO dziś wygrał, dziś tylko jedna klientka, bo pożniej mam angielski :D ale jutro za to trzy :crazyeye: Jutro wygra potrójnie :crazyeye: Miłego Dnia Tobie zycze i dziewczynkom :loveu: [quote name='Pegaza']Witaj Marta:p o ja piernicze Ty masz walize:crazyeye: chyba zatrudniłaś strongmena do jej noszenia :eviltong: dobytek w niej iście oszałamiający aż by się chciało tym zabawić, pomieszać, sprobować:eviltong: szkoda że Ty tak daleko mieszkasz...buuu poka nam jeszcze jakies fajne pazurki zrobione wiesz wzorki itp..:cool1: Problem w tym, że ja się sama muszę bawić w tego strongmena. Sama walizka jak ją kupiłam ważyła coś ok 2 kg i teraz cała z tym majdanem :crazyeye: strach pomyśleć :D Mówisz i masz, wsiadam w pociąg i jestem u Ciebie :P ale na miotłę :D Pazurasy pokaże jak wróce :* :loveu: MIłego :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witaj Martusiu:loveu: nadrobiłam zaleglości Foteczki sa rewelacyjne Tofficzek jest taki piekny i sliczniutki i kochaniutki:loveu: :loveu: Ty to kobieto nabiegasz sie z tym całym majdanem tak na 10 sierpnia zapraszam do mnie bo na wesele ide i pieknymi akrylkami mozna by było zabłysnac ;) Pozdrawiamy i przyjemnego wieczorka życzymy :lol: Quote
Recommended Posts