Helga&Ares Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej:multi: To Wy słoneczko macie tam u siebie? Liczę, że przybędzie mnóstwo nowych Tofficzkowych foteczek:loveu: ja też na to liczę:diabloti: Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj Martusiu Gdzie te foooty, gdzie te obiecane footy są? Quote
maartucha Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dobry wieczór słoneczka Moje Ledwo ze spacerku wróciliśmy :D Toffik cały mokry :D wybiegał się z wcześniej poznanym Feliksem :D A po drodze spotkaliśmy cudownego Yorka, tez Toffika. Fotki oczywiście będą jak tylko brat przyniesie aparacik i zgram :D Słowa dotrzymuje :D brrrr ale zimno mi :placz: A jak wam Minął dzień?:D Pozdrawiamy Cieplutko Quote
Pegaza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cze Marta:p w takim razie czekamy na fotorelacje:p a dzień jak codzień troche słońca trochę deszczu.... pozdrowienia:p Quote
Magda Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 My tez się meldujemy i zapowiadamy, że też czekamy z niecierpliwością na fotki:loveu: Teraz to chyba każdy mały yorczek to Toffi:lol: Quote
maartucha Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 ~~~~~~~~~~~~ :loveu:Witam cieplutko, a raczej gorąco :loveu: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Najpierw przeproszę za naszą chwilową nieobecność, ale mój "biznes" Pazurkowo - akrylowy zaczął się rozkręcać i teraz troszkę mniej czasu. Jest gorąco, ja przez połowę miasta z tym 3 kg kufrem lecę, wracam to jestem padnięta. A jak Mam już wolne to śmigam to Tz-cika i razem odpoczywamy, idziemy na spacerek, jakieś lody, ale po prostu w domku :loveu: Tofficzkowie zaczął się ruszać pierwszy ząb :evil_lol: Jestem ciekawa kiedy Go zgubi na ziemi, albo znając Go to go zje :crazyeye: Hmmm no to teraz kilka foteczek i uciekam zrobić sobie chwilową drzemke :cool1: :loveu: Pozdrawiamy gorącoooo i miłego dnia żczymy :loveu: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Haha :D:D Hej Martus no to zycze zeby dalej twój biznes sie rozkrecal :D:D Moj Jacky to zjadl kilka zebow ale chyba 3 mi sie udalo uratowac :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jak nas daaawno tu nie było :crazyeye: A z Tofficzka już taki mężczyzna, że ząbek będzie wylatywał :loveu: Piękne foteczki :) Pozdrawiamy:* Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Cześć Martuś, Tofficzek wygląda świetnie, włos coraz dłuższy... będzie z niego uroczy szczerbuś :cool1: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Dzień Dobry Moi drodzy :* Dziś wolne od klientek, wypadu na miasto nie mam w planach wiec troszke tu pobuszuje :D Nikogo w domku nie ma to Toffik mi nie pozwala spac :D Jak padne na klawaiturę i będzie coś w stylu: bduihsvhsvbidb, to proszę wybaczyć :D :loveu: Miłego Dnia :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky'] Haha :D:D Hej Martus no to zycze zeby dalej twój biznes sie rozkrecal :D:D Moj Jacky to zjadl kilka zebow ale chyba 3 mi sie udalo uratowac :evil_lol: Nie dziękuję Kinguś :cool1: heheh pełna kontrola jest, ząb na miejscu, rusza się bardziej, czeka chyba na odopowiedni moment, jak pani nie będzie w pobliżu. Miłego Dnia :loveu::loveu: [quote name='Pati i Daisy']Jak nas daaawno tu nie było :crazyeye: A z Tofficzka już taki mężczyzna, że ząbek będzie wylatywał :loveu: Piękne foteczki :) Pozdrawiamy:* Paaaaaatiii kupaaaa lat :multi: co się słoneczko z Tobą działo jak Ciebie nie bylo?:D Zaraz lecimy do Twojej galerii... mam nadzieję, że bez fotek na "wielkie wejście" sie nie obyło :D Bo jak nic tam nie ma... toooo... [quote name='Aga76']Cześć Martuś, Tofficzek wygląda świetnie, włos coraz dłuższy... będzie z niego uroczy szczerbuś :cool1: Hejka Aguś :* Mój mały mężczyzna dojrzewa pełna parą:D Kolorki się wybarwiają, zęby ruszają i przy tym ma wahania humor :evil_lol: Co Ja mam się z Tymi moimi facetami :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha'] Hejka Aguś :* Mój mały mężczyzna dojrzewa pełna parą:D Kolorki się wybarwiają, zęby ruszają i przy tym ma wahania humor :evil_lol: Co Ja mam się z Tymi moimi facetami :evil_lol: Ooo trudny okres w pełnym rozkwicie :roll: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Aga76 napisał(a):Ooo trudny okres w pełnym rozkwicie :roll: a Jaki cFaniaczek się z niego zrobił :roll: zaczepia każdego napotka, łącznie z pieskami troszkę bardziej groźniejszymi od niego (pit bull np :D) :loveu: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :evil_lol: poczuł w sobie męską siłę :evil_lol: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Aga76 napisał(a)::evil_lol: poczuł w sobie męską siłę :evil_lol: Buahaha no napewno :D niech te więszke psy czasami nie poczuja męskiej siły :D a ostatnio przed moim blokiem pies pogryzl Pania starsza jakas :crazyeye: Akurat czesalam Tofficzka i słsyze jak pies szczeka i kobity sie wydzieraja :crazyeye: wyszłam do okna i sasiad krzyknal ze jakas baba puścila boksera i naskoczyl :crazyeye: Finalu nie znam... ale myśle ze nie był miła, a właścicielka stała tylko i "ale on był szczepiony, proszę na policje nie dzwonić..." :roll: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 czasem właścicieli powinni szczepić :evil_lol: ale chyba nie ma jeszcze tak inteligentnych szczepionek :roll: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jaki wpatrzony :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe co tam mówił? :crazyeye: super trampek :multi: świetny i ta różowa podeszwa - rewelacja Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witam:D Sliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: Wiecej :D Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Aga76 napisał(a):Jaki wpatrzony :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe co tam mówił? :crazyeye: super trampek :multi: świetny i ta różowa podeszwa - rewelacja Pancia wczoraj zaszlala na miescie i kupila prezent swemu synkowi :D Ale tramposz sie spodobal i Go na krok nie opuszcza :D Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam:D Sliczne foteczki:loveu::loveu::loveu: Wiecej :D Wiecej bedzie pozniej:D Teraz jednak ide na chwilke na miasto :D ale to chwilka :P Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 maartucha napisał(a): Wiecej bedzie pozniej:D Teraz jednak ide na chwilke na miasto :D ale to chwilka :P Czekamy pospiesz sie :D:D Quote
Recommended Posts