Helga&Ares Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 jakie słodkie niewiniątko:loveu: Dzień Doobry Martusia i Toffisiu Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jakie słodkie niewiniątko:loveu: Dzień Doobry Martusia i Toffisiu Dzien dobry :* te niewiniątka właśnie na mnie szczeka i gryzie w paluchy :cool3: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A Toffcio jeszcze gryzie :cool3: ?? Bo ja Micia niemoge oduczyc :D Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):A Toffcio jeszcze gryzie :cool3: ?? Bo ja Micia niemoge oduczyc :D Gryzie gryzie.. to normalne, dziąsełka Go swędzą i bolą. Teraz ma bardzo spuchnięte i pewnie jakoś na dniach zaczną wypadać myslę :D Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Marta kup mu coś do pogryzienia, mój w czasie ząbkowania lubił porzuć sobie pedigree tubos dla szczeniąt i kostki prasowane Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Marta kup mu coś do pogryzienia, mój w czasie ząbkowania lubił porzuć sobie pedigree tubos dla szczeniąt i kostki prasowane ma tego wiecej niz ustawa przewiduje haha :D wiec gryzakow mu nie brak :P Pinczerek-Jacky napisał(a):Toffis to juz dzielny duzy chlopczyk:D wiadomo :D zuch chłopaczek już taki :D Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dobranoc :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jutro ruszam na Gdańsk więc cały dzień nieobecna :* Więc z góry życzę wszystkim Miłego Dnia i pogodnych humorków:) Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 papa Martusia , będziemy tęsknić i odliczać czas do Twojego powrotu:D milego dzionka jutrzejszego papa:*:*:loveu: Quote
maartucha Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [CENTER]I w domku:) Ale zmęczona :roll: Nogi mi <w . . . .> wchodzą :D Tofficzek szaleństwo jak wróciłam, cały dzień bez Panci :crazyeye: Rodzice mówili, że nie ten piesek,chodził, szwędał się, szczekał na Mojego łóżko. mój malutki :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Helga&Ares Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no to misiaczek sie stęsknił za pańcią weź go wymiziaj pozadnie i będzie dobrze Quote
maartucha Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [CENTER]Łoj wimiziany został jak już wyszłam z samochodu, bo akurat był na dworku :D Fajnie, że dziś w końcu troszkę sloneczka wyszło :) Oby tylko było cieplej i cieplej... [/CENTER] Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hej! Trochę było zaległości, ale już nadrobione. Słodki śpiący aniołeczek:loveu: A dlaczego pańcia nie wzięła małego do Gdańska?:razz: Zostawiła w domu i poszła szaleć... Ty masz słoneczko?:placz: Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Martusiu!!:lol: Witaj słodziutki Tofficzku!!:loveu: :loveu: :loveu: Zdjecia są fantastyczne Tofficzek jest tak uroczy że niemoge sie na niego napatrzeć...taka fajniusia pluszowa maskota do przytulania....chciało by sie go tulic i tulić:calus: :calus: Pozdrowionka dla Was gorace i dobrej nocki życzymy Buziolki:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Martusiu! http://images26.fotosik.pl/19/333e17bb95496726.jpg Tofficzek wie, co najlepsze. Jak Pańcia może, to piesio też :lol: Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 doberek:diabloti: Marta, nigdy nie zmieniaj ava:loveu: Quote
maartucha Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [CENTER]Witam Moje drogie Panie i panowie :) Teraz Moj Tz-cik ma nocna zmiane w pracy i cały dzien dla mnie, to musze to wykorzystywać :D dziś rano akrylki założyłam sobie tylko i tak to cały dzień razem :D Pogoda nareszcie troszke się polepszyla, oby cały czas na lepsze :D Już się doczekać nie mogę tych upałów :D zaraz siadam i do galerii zaglądam :* :loveu: Miłego wieczoru :loveu: [/CENTER] Quote
Kasia_zg Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Martusiu!! Tak na wstepie odrazu bardzo Ci dziekuje...wiesz za co :) Fajniusio że miło spedziłas dzionek...pokaz nam troszke Tofficzka Quote
maartucha Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć Martuś a zdjęcia Tofficzka? :loveu: Czzeeść Aguśśśś :loveu: juuutrrrrrro będą :D Nie mam nowy :D jutro śmigniemy na dworek polatać jak bedzie pogoda to i zdjątka porobimy :D Kasia_zg napisał(a):Witaj Martusiu!! Tak na wstepie odrazu bardzo Ci dziekuje...wiesz za co :) Fajniusio że miło spedziłas dzionek...pokaz nam troszke Tofficzka A zrozumiane wszystko?:P Bo to mój TŻcik informatyk to podpowiadał co i jak :D :* :* :* Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dobry wieczór Martuśśś:loveu: miziu dla małego Tofficzka:loveu: dobrej nocki życzymy... do jutra, jutro do Was wpadnę Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Halo Marta :p pośmigałaś na tym placu już?:eviltong: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej:multi: To Wy słoneczko macie tam u siebie? Liczę, że przybędzie mnóstwo nowych Tofficzkowych foteczek:loveu: Quote
Recommended Posts