maartucha Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 (tylko szkoda, że tego słoneczka nie ma u nas :() [quote name='Pegaza']Hi Marta:p nauczyłaś Toficzka machać łapkami na powitanie cioteczkom:lol: słodki pycholek:loveu: haa tak jak by :D Jutro mamy gości, w postaci chrzestnej z Krakowa, która nie mogła przyjechać na mojego 18-ste urodzinki, a Tofficzek jest prezentem wiec pomacha cioteczce :evil_lol: Miłego Dnia :* [quote name='Helga_psiaki']jejku jaki słodziaczek, ja się napatrzeć nie mogę, a już nie mówię o zdjęciu z ava...:loveu: mam je na tapecie :D:D a u nas sporo nowych fotek i nikt nie chce ich oglądać... Helguś :* Dzięeekujemy Ci bardzo :* aaa już do was lecę :* nie marudzic! Quote
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 maartucha napisał(a):hihi urwisek moj maleńki :D Ojojoj on taki maleńki to już nie jest :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 maartucha napisał(a): haa tak jak by :D Jutro mamy gości, w postaci chrzestnej z Krakowa, która nie mogła przyjechać na mojego 18-ste urodzinki, a Tofficzek jest prezentem wiec pomacha cioteczce :evil_lol: Najlepiej niech pomacha we wejśćiu, jak cioteczka będzie w drzwiach :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pozdrowienia dla Marty i Tofficzka, słoneczne i wakacyjne Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Aga76']Pozdrowienia dla Marty i Tofficzka, słoneczne i wakacyjne U was jest słonce??:placz::placz: Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witaj Martusiu! http://images30.fotosik.pl/16/ba08e1f3f0ac6d7a.jpg Prawdziwy man z niego :loveu: Do okularków brakuje jeszcze tylko skórzanej kurteczki i motoru :cool3: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 mimo chłodu życze dużo ciepełka:p MARTA jutro szaleje impra w domu Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Pegaza'] mimo chłodu życze dużo ciepełka:p MARTA jutro szaleje impra w domu dziękujemy i wzajemnie :* impra na całego Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dziendoberek :) Jaktam Toffcio? ;* WItam ciepło :):* a Dobrze dobrze, urwiss ze hej :evil_lol: własnie poszedl na spacerek, a Pancia szykuje juz miejsce i bedzie Tofficzek dzis kapany :D wypoczeta?:) Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 maartucha napisał(a):WItam ciepło :):* a Dobrze dobrze, urwiss ze hej :evil_lol: własnie poszedl na spacerek, a Pancia szykuje juz miejsce i bedzie Tofficzek dzis kapany :D wypoczeta?:) Hej to czekamy na fotki z kapieli :cool3::cool3::cool3::loveu: Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wlasnie :D Wypoczeta ze hej i az tak jestem wypoczeta ze zaraz ide spać xD Zaduzo gralam bez przerwy w bilard :P Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ciekawe dlaczego ja tu wcześniej nie trafiłam... Śliczny Tofficzek :loveu: Ile on już ma? Czekam na fotki :) Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [CENTER]Dzien Dobry :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie robiłam Foteczek :) ledwo diabla utrzymalam a Wy jeszcze Fotki chcecie :roll: A Traz Tofficzkowi zaczął sie piąty miesiac :loveu: [/CENTER] Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):Dzien Dobry :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie robiłam Foteczek :) ledwo diabla utrzymalam a Wy jeszcze Fotki chcecie :roll: A Traz Tofficzkowi zaczął sie piąty miesiac :loveu: Hehe :D Wszystkiego najlepszego dla Toffisia:loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hehe :D Wszystkiego najlepszego dla Toffisia:loveu::loveu: Lecci już 5 miesiąc :D 27.06 się zaczął :D Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Pegaza']Pozdrawiam cieplusio Marte i Toficzka Dziekujemy :* Slodki cmokasek leci dla cudownej Pipi od zaspanego Tofficzka :* MIłego Dnia Kochani :) Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):Lecci już 5 miesiąc :D 27.06 się zaczął :D No to spóznione te zyczenia byly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No to spóznione te zyczenia byly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziekujemy :P Łap cmokala :buzi: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):dziekujemy :P Łap cmokala :buzi: Hihi dzieki :oops::oops::evil_lol: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 :loveu: a Tu Kilka foteczek tego śpiącego właśnie urwisa :loveu: Jego ulubiona poduszeczka, jak widzi, że ja Na niej leże to zaraz zazdrosny i też sie na niej kładzie, nie ważne gdzie by lezala, jemu zawsze bedzie na niej cudownie Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Jaki milusi :loveu: toc to diabel wcielony :D Quote
Recommended Posts