Pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 hahah wiesz ja to mam w łożku trójkąt a TY haha musisz wybierać,podejrzewam że Tofik idzie w odstawke:cool1: :eviltong: Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pegaza']hahah wiesz ja to mam w łożku trójkąt a TY haha musisz wybierać,podejrzewam że Tofik idzie w odstawke:cool1: :eviltong: hahaha tez o tym pomysle :D No to jeszcze Filmik i dobranoc :* Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='maartucha']Dobranoc :* :loveu: dobranoc :loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 super filmik, Toffiś ma słodki szczek:D dobranoc:* Quote
Sara_i_Aris Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witaj Martuś! http://images25.fotosik.pl/15/b4f2320586ee26ab.jpg Toffiś ma bardzo śliczny pycholek, aż się chce go całować :loveu: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='nane']:loveu: dobranoc :loveu: :loveu: DZIEN DOBRY :D :loveu: [quote name='Helga_psiaki']super filmik, Toffiś ma słodki szczek:D dobranoc:* Dziękujemy :D Miłego Dnia zyczymy :* [quote name='Yorkie']Witaj Martuś! Toffiś ma bardzo śliczny pycholek, aż się chce go całować :loveu: Pozwalam Go wycalowac :P Grrr dzis mi rano nie dał spac :mad: Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hihi...ale kochane maleństwo:loveu: Ciesz się dopóki możesz, że nie może wskoczyć na wyrko:evil_lol: Quote
arkana Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Alez piekny mezczyzna! :loveu: A jak obrabial misia! No istny waleczny rycerz. Wymiziaj go od nas. Pozdrawiamy. Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hihi...ale kochane maleństwo:loveu: Ciesz się dopóki możesz, że nie może wskoczyć na wyrko:evil_lol: Ehhh mówisz?:D To ja się doczekać nie mogę kiedy zacznie wskakiwać a Ty mi tu oOo :D wczoraj wskoczył do rodziców na łozko, ale tam nizej :D arkana napisał(a):Alez piekny mezczyzna! :loveu: A jak obrabial misia! No istny waleczny rycerz. Wymiziaj go od nas. Pozdrawiamy. Witaamy Cieplutko u nas :* Baaaa, że waleczny :D Jak na faceta z krwi i kości przystało :P Wimiziany :* buŚśka i pozdrawiamy Cieplutko;) Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ehh co za dzień... zimno, cały czas pada :( I co tu robic?:( Nawet na spacer nie mozna isc :angryy: Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 On ślicznie wygląda przy tym białym miśQ..słooodko:loveu: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Helga_psiaki napisał(a):On ślicznie wygląda przy tym białym miśQ..słooodko:loveu: hihi dziękujemy :D Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Słodko Bosko i Beztrosko :) - Ale mi sie rymło :D:D Jakie Toffiś ma gustowne okularki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Słodko Bosko i Beztrosko :) - Ale mi sie rymło :D:D Jakie Toffiś ma gustowne okularki :loveu::loveu::loveu::loveu: haha okularki odziedziczone :D :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oj biedny a te "szłapki" jego jakie biedne :lol: Witam:cool1: Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Panci okularki :D? U nas w galeri narazie 3 fotki z dzisijeszego meczu :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Marta mozesz mi wytlumaczyc jak sie zmniejsza kilka fot naraz w tym Infiev czy jakos tak :P:P? Quote
maartucha Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Marta mozesz mi wytlumaczyc jak sie zmniejsza kilka fot naraz w tym Infiev czy jakos tak :P:P? Jutro Ci Kingus przesle na meila, ale po Angielsku masz tak?:) Quote
Guest Agata_B Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='maartucha']:loveu: Dzien Doby :loveu: Ale słodko macha :loveu: Quote
maartucha Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Agata_B napisał(a):Ale słodko macha :loveu: hihi urwisek moj maleńki :D Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hi Marta:p nauczyłaś Toficzka machać łapkami na powitanie cioteczkom:lol: słodki pycholek:loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 jejku jaki słodziaczek, ja się napatrzeć nie mogę, a już nie mówię o zdjęciu z ava...:loveu: mam je na tapecie :D:D a u nas sporo nowych fotek i nikt nie chce ich oglądać... Quote
Recommended Posts