Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Marta nie marudaj o tym zamknięciu tylko dawaj nowe fotki:p Quote
maartucha Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pegaza napisał(a):Marta nie marudaj o tym zamknięciu tylko dawaj nowe fotki:p udusze was kiedys :evil_lol: i co Ja mam teraz zrobic?!:D Quote
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='maartucha']udusze was kiedys :evil_lol: i co Ja mam teraz zrobic?!:D www.fotosik.pl :eviltong: i wklejać :evil_lol: Quote
maartucha Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='nane']www.fotosik.pl :eviltong: i wklejać :evil_lol: skrosik a nie Fotosik :P Quote
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='maartucha']skrosik a nie Fotosik :P ale ty marudna dzisiaj :mad: możesz i przez żabę :eviltong: tylko ma być efekt widoczny :cool3: Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Boski Toffiś :loveu::loveu::loveu: Miłej nocki życzymy :* Quote
nane Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :loveu:Boski Tofiś :loveu: A i Koleżanko widzę, że nawet zmieściłaś sie w regulaminie max 5 Fotek :crazyeye: Quote
maartucha Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [CENTER]Dziękujemy :) Dobranoc :* [/CENTER] Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nie warz sie zamykac galeri !!!!! :mad: Do nas tez tylko te same osoby a ciebie to juz tam z 10 lat nie bylo :angryy: Pa:* Quote
maartucha Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='nane']:loveu:Boski Tofiś :loveu: A i Koleżanko widzę, że nawet zmieściłaś sie w regulaminie max 5 Fotek :crazyeye: Posrany (ze tak brzydko powiem) ten NEw regulamin :siara: aa i Toffik spiący juz dziekuje :D HA :D Quote
maartucha Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie warz sie zamykac galeri !!!!! :mad: Do nas tez tylko te same osoby a ciebie to juz tam z 10 lat nie bylo :angryy: Pa:* wybaczyc :P jutro siadam i wszystkie nadrabiam :* Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Martuś! Nie zamykaj galerii, do mnie też dużo osób nie wchodzi, ale są wakacje, nawet ja niektóre omijam :oops: Przynajmniej dawaj fotki dla tych 2 osób :loveu: http://images28.fotosik.pl/15/f7a2a99027f8571e.jpg Slicznie Tofficzkowi w tak spiętych włoskach :loveu: Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 maartucha napisał(a):wybaczyc :P jutro siadam i wszystkie nadrabiam :* Trzymam za słowo hihi :D:) Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dzien dobry :* (no to nie zamykam, nawet dla tych 2 osob :*) Kilka foteczek z wczorajszeego Toffikowego zasypiania i poranne dwie :D Uwielbiam Go takiego sennego :D Ehh ale dziś pogoda :( Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 A tu Moja Maleńka zaspana mordziulka mówi wszystkim dzień Dobry :* (ten regulamin nowy :angryy: szlak by Go trafi ł:angryy:) Quote
Aga76 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Martuś, cudne zdjęcia śpiochającego Tofficzka Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Mnie tez wkurza ten nowy regulamin :( Quote
Pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cze maruda:p boski Tofik jak moja tak spi to bym ją zaniańczyła,zacałowała na śmierć:roll: http://images24.fotosik.pl/15/e0f2c5ea8c0b42cc.jpg pozdrowionka dla srebnego Toficzka:p oraz pańci Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Martuś, cudne zdjęcia śpiochającego Tofficzka Hej Aguś :* Dzieękujemy :D [quote name='Pinczerek-Jacky']:loveu::loveu::loveu::loveu: Mnie tez wkurza ten nowy regulamin :( i Wszystko jasne :P [quote name='Pegaza']Cze maruda:p boski Tofik jak moja tak spi to bym ją zaniańczyła,zacałowała na śmierć:roll: pozdrowionka dla srebnego Toficzka:p oraz pańci Odrazu tam maruda :oops: Ehh a spać z nim?:D Całaaaa przyjemnosc :D niezapomniane noce :D Ajj :D Quote
Magda Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Normalnie same ochy i achy:loveu: Posiwiał Tobie kawaler:eviltong: Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Normalnie same ochy i achy:loveu: Posiwiał Tobie kawaler:eviltong: Dojrzewa :loveu: hahaha :D Quote
Pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Marta gdybyś miała wybierać z kim wolisz przespać nocke z Tofikiem czy z swoim Tz?:eviltong: Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pegaza']Marta gdybyś miała wybierać z kim wolisz przespać nocke z Tofikiem czy z swoim Tz?:eviltong: Osz Ty szalona :crazyeye: Jak mozesz takie pytania zadawac :mad: Moj tz-cik zaglada tu na dogo czasami :D Aaaaaaa :evil_lol: Quote
Recommended Posts