Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga_psiaki']Tofficzek w avatarku jest taki słodki:loveu:, a to spojrzenie powala:loveu::loveu:
Marta dodaj do galeri zdjęcie z avatarka, proszę, bo się napatrzeć nie mogę:cool2:

juz kiedys dodawałam :) Ale zaraz wkleje specjalnie dla Ciebie :D

Guest Agata_B
Posted

Ale ślicznie uszka mu stanęły :loveu:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Witamy Cieplutko :)[/FONT][FONT=Book Antiqua]

[SIZE=5]E
hh no to pokolei. . Wczoraj byliśmy na wieczornym spacerku, Tofficzek zaczął się kręcić w jednym miejscu, patrze, nic tam nie ma - więc Go nie odciągam, ale za chwilkę patrze, coś memla.. podchodze a to ze tak powiem: Qpa :nonono2: Mamcia Mi pomogła, ale biedak nie mógł tego przełknąć, wiec szzyybko do domku, śmierdziało na kilometr, więc i Go podmyłam... Napił się i dałam Mu jego karmę żeby mu tam przeszło, bo jak juz zjadł to trudno.. teraz tylko trzeba było pomóc żeby się nie zakrztusił, czy nie daj boze coś gorszego. Zobaczyłam przez okno, że właśnie nasz kolega Shi-tzu (Felicjan) wyszedł, wiec poszłam na troszkę żeby jeszcze poganiał. Dziś w nocy niestety było rozwolnienie i wymiotował, rano był mój szkrabik strasznie osłabiony, nawet nie chcciało Mu się jeść, dałam mu Jego ulubionego herbatniczka, lekko namoczonego. O 12 zjadł piersi, bo stwierdziłam ze to lekkie, więc niech dziś sobie to zje. Na szczęście już lepiej się czuje. Teraz sobie Śpiulka.. bo biedny prawie nic w nocy nie spał. Więc z racji tej że dziś w domku, to wklejamy zdjęcia Toffisia zmęczonego... :) Wieczorkiem pójdziemy na spacerek i dziś sesja z Felicjanem :D już się umówiłyśmy z Panią i bierzemy apraciki... aaaa i Ta cudowna kokardeczka, to prezent Od Właścicielki naszego wspaniałego kolegi, Felicjana... prezencik z racji, że za niedługo wyjeżdżają na stałe Do Holandi... szkoda, no ale nie mamy przecież na to Wpływu :)

Pozdrawiamy Cieplutko :)
[/FONT]

Posted

[quote name='maartucha']

No to lecimy ze zdjątkami... Zdjęcia z takiej serii już były. ale to dawno, Tofficzek troszkę podrósł, więc myślę że Was nie zanudzimy :eviltong:

Jaka śliczna mordunia, taka zaspana i łapeczka:loveu:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']co on Qpe jadł??[/quote]

dokładnie, na dodatek nie swoją... Pierwszy raz się w ogole zdarzyło, że tknął Qpke :/ No ale nic.. nauczkę bedzie miał :)

Posted

Hihi ruchliwy ten Feliks :):)
Na tym super wyszedł :loveu::loveu::loveu:

Jęzorek :multi::loveu::loveu::loveu:

A to kto :cool3::cool3:

Przyjaciele :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Witamy :*

Ehh i nareszcie dwa miesiące odpoczynku :multi:
A więc Tofficzek już na całe szczęście Ma sie dobrze, je, nie wymiotuje, ładne kupki robi :multi: Aaaa dziś pani poszła do zoo i sprawiła swojemu urwiskowi prezencik. Zdjęcia wkleję wieczorkiem, a mianowicie kupiliśmy nowe szeleczki :D I do tego zabawki były hihi :D

A tak nawiasen, czy ktoś tu do nas w ogóle zagląda? :-(
Wklieiliśmy zdjątka a tu jeden komentarz :(

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :)
No wkońcu Wakacje :multi::multi::multi::multi::multi:
Czekamy na foteczki :)
I także na inne komentarze nie tylko moje :mad::mad:

no własnie :mad:

Posted

Witaj Martusiu!
Nie martw się, ja też ostatnio martwiłam się, że mało osób do mnie zagląda, ale tak to już jest. Słoneczko na niebie, więc nikomu się nie chce siedzieć przy komputerze.

[quote name='maartucha']

Śliczny shih-tzu :loveu: Toffiś też niczego sobie, ma chłopak ten swój czar :loveu: Rozpływam się :mdleje:

Posted

Yorkie napisał(a):
Witaj Martusiu!
Nie martw się, ja też ostatnio martwiłam się, że mało osób do mnie zagląda, ale tak to już jest. Słoneczko na niebie, więc nikomu się nie chce siedzieć przy komputerze.

Śliczny shih-tzu :loveu: Toffiś też niczego sobie, ma chłopak ten swój czar :loveu: Rozpływam się :mdleje:

No tez racja :* Ale co jak co ale dzis sloneczka nie ma :D hihihi :D

Tofficzek dziekuje :D i ;) dla Ciebie od niego :D

Posted

No właśnie, dziś słonka nie ma, więc siedzenie na dogo to obowiązek :lol: I oczywiście jak ktoś nie odwiedzi Toffisiowej galeryjki to :mad: I jeszcze poszczuję go Ariskiem, a co :evil_lol:

Posted

[quote name='maartucha']

:loveu: :D Mowisz i masz :D :loveu:

Hihi.... ale szczek!:evil_lol:

Nie wiem co napisać:loveu: Zatkało mnie! Mój mały facecik:loveu::loveu:

Aż musiałam obejrzeć wszystkie zaległe zdjęcia:cool3: