Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):Toffilon osttanio sie rozszczekal ze hej :D Musi odstraszac wszystkich szczekaniem bo jest taki malutki :D:D Quote
Sara_i_Aris Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj Martusiu! [quote name='maartucha'] Co Toffiś tutaj gryzie? Jakiś sznurek czy co... Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Yorkie napisał(a):Witaj Martusiu! Co Toffiś tutaj gryzie? Jakiś sznurek czy co... tak :* moj od spodni :D Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ^^ Dziń dobryyyy ^^ Ja tu jakŚ fotek poszukuje ale chyba nieznajde :D Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='maartucha'][SIZE=4]Dobry wieczór :) A dobry:D:D Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A dobry:D:D i całe szczescie :D no to jak obiecalam zaraz lecimy ze zdjątkami :) a co Tu taka ciszaa?:) Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):i całe szczescie :D no to jak obiecalam zaraz lecimy ze zdjątkami :) a co Tu taka ciszaa?:) Ja jestem :D:D Moge zaraz narobic hałasu :D:D Czekam na fotki :D:D A u nas w galeri dzis duuzo fotek sie pojawiło :D:D Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Book Antiqua]Ehhh ta dzisiejsza pogoda... najpierw lało że hej... a pod wieczor? :) [/FONT] Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja jestem :D:D Moge zaraz narobic hałasu :D:D Czekam na fotki :D:D A u nas w galeri dzis duuzo fotek sie pojawiło :D:D Zaraz zaglądne, ale pozwól że się najpierw tu ze swoją uporam :lol: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):Zaraz zaglądne, ale pozwól że się najpierw tu ze swoją uporam :lol: Ok :):) U mnie tez najpierw padało a pozniej ładnie sie zrobiło :) Sliczne te focie z zachodzacym słoneczkiem :loveu::loveu: Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Book Antiqua]Dziś Pancia postanowiła wykąpać swojego maleńkiego Facecika :) :loveu: :loveu: :loveu: C[SIZE=2]hyba po raz pierwszy zdjęcia z kąpieli :D hihi nasz kąpielowy debiu :D [/FONT] Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 "Ehh. . . ja sie z tą Panicą Mam . . ." Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Book Antiqua]A po cięzkim dniu . . przychodzi pora na słodki sen . . . ZZzzZzzz i sobie Tofficzek smacznie zasypia . . i teraz Ciiii bo Tofficzek już spi :loveu: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Haha jaki malutki scurek :loveu::loveu::loveu: Jak słodziutko spiiiii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jejQ, jaki Tofiś jest piękny, a jak słodko zasypia:loveu::loveu: Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 :loveu: :loveu: mój aniołeczek :loveu: Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Book Antiqua][SIZE=2] Daj buziolka :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jaki pysiu :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Iiiiiiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]:loveu: :loveu: :loveu: I love Toffik :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
maartucha Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Witamy Cieplutko :) Pogoda dziś hmmm była ładna, ale chmurki nad nadchodza. Nareszcie wolne i pierwsze niedziela od nie wiem ilu, kiedy nie muszę zaglądać do książek. Dziś pewnie jakiś spacerek z tz-cikiem, z Tofficzkiem oczywiście też :) Dziś Tofficzek zwymiotował, wszystkimi śmieciami jakie zebrał na dworze, Ale juz zjadł posiłek, więc jak widać Go to raczej nie ruszylO :P Życzymy Wam Miłej Niedzieli robaczki :* Pozdrawiamy: MartuSia i Tofficzek Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Zaliczyłas ?? :multi::multi::multi::multi::multi: Cezkamy na jakies foteczki :loveu::loveu: Quote
maartucha Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Zaliczyłas ?? :multi::multi::multi::multi::multi: Cezkamy na jakies foteczki :loveu::loveu: oczywiscie :D A Foteczek nie bedzie, dzis rodzice pojechali z Tofficzkiem i Ja Go prawie w ogole nie widzialam :) Wiec i fotek nie bylo, ale jutro napewno :D Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 maartucha napisał(a):oczywiscie :D A Foteczek nie bedzie, dzis rodzice pojechali z Tofficzkiem i Ja Go prawie w ogole nie widzialam :) Wiec i fotek nie bylo, ale jutro napewno :D To gratuluje :D:D A na co zaliczylas :D:D?/ Łooo szkoda :( poczekamy :D Quote
Pegaza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam wieczorowo:p fotki Toficzka zasypiającego mnie powaliły:loveu: słodkie poprostu:loveu: Quote
maartucha Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Pegaza napisał(a):Witam wieczorowo:p fotki Toficzka zasypiającego mnie powaliły:loveu: słodkie poprostu:loveu: Dobry wieczor Pegaza :* hihi No to Tofficzek sie zaczerwienil :P Quote
Recommended Posts