Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witaj Martusiu:) Piękne u Was foteczki cudnie mały wyglada :) Ileż on musiał sie wyczekaj by zaspokoic puściutki brzyszek Pozdrowionka dla Was i gorące buziaczki Quote
maartucha Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [FONT=Book Antiqua]Witamy Cieplutko :) Przychodzimy z kolejna daweczka dzisiejszych zdjątek :D Co u nas? Hmm ostatnie dni nauki :/ szkoda ze tylko kilka dni na poprawianie, ale i zaraz wakacji dwa miesiace Ehhh.... A tofficzek jak urwis był - tak jest :D [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]". . . zaraz Cię dorwe... maleńka:cool3: . . . " ". . . A Pańcia znowu prowokowała bym szczekał. . . Ja to się z nią mam Ehhh :roll:. . . " :loveu: Mój cudowny, maleńki robaczek :loveu: ". . .a Ku KU . . .Znajdz Mnie :D . . ." [/FONT][/FONT] Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Book Antiqua][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2] Hihi jaka pozycja :loveu::loveu::loveu::loveu: Hau hau :evil_lol::evil_lol: Ta mordka miodzio :loveu::loveu::loveu: Hmmm ciekawe gdzie jest Toffiś :???::???::???::???::???: [/FONT][/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hej!:loveu: Też mam dla mojego taką piłeczke tylko czerwoną:eviltong: No i większą chyba:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
maartucha Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej!:loveu: Też mam dla mojego taką piłeczke tylko czerwoną:eviltong: No i większą chyba:evil_lol: Pozdrawiam! hehe :D wątpie :D myśle ze to My mamy wieksza :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 maartucha napisał(a):hehe :D wątpie :D myśle ze to My mamy wieksza :evil_lol: Haha, no dobra niech Wam będzie:evil_lol: Quote
maartucha Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Haha, no dobra niech Wam będzie:evil_lol: no ja mysle :D lepiej nas nie zaczepiajcie bo poszczuje psem! :D o jej ale zadyme zrobiłam dzis na spacerze, ide a tu wielki, ogromny gogant biegnie na nas.. a włascicielka siedzi i "kila chodz.. nie wolno.. zostaw pieska" no to ja poczekalam ttroszke :D a pozniej w kierunku tej laleczki i mowie "przepraszam,.. ale panstwo nie jestescie tu sami. w takie peiski w takich miejscach sie trzyma na smyczy".. a ona mi odburknela "aha, dobrze" No to jaa złoo :angryy: i powiedzialam jej, ze sie zamknela :D I poszlam i specjalnie kolo nich chodzilam :D haha :P <wredna Marciaaa...> :D Quote
maartucha Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 OoO i moje malenstwo kochane wroci ze spacerku,wiec ide szykowac zakład kosmetyczny :D robimy dzis sie na piekności :D (czyt. Tofficzek ma kapiel i inne zabiegi) :D Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam Martusiu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Sliczne foteczki Tofficzka on ma taki słodziachnego pysiolka :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego popołudnia:lol: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 maartucha napisał(a):no ja mysle :D lepiej nas nie zaczepiajcie bo poszczuje psem! :D o jej ale zadyme zrobiłam dzis na spacerze, ide a tu wielki, ogromny gogant biegnie na nas.. a włascicielka siedzi i "kila chodz.. nie wolno.. zostaw pieska" no to ja poczekalam ttroszke :D a pozniej w kierunku tej laleczki i mowie "przepraszam,.. ale panstwo nie jestescie tu sami. w takie peiski w takich miejscach sie trzyma na smyczy".. a ona mi odburknela "aha, dobrze" No to jaa złoo :angryy: i powiedzialam jej, ze sie zamknela :D I poszlam i specjalnie kolo nich chodzilam :D haha :P <wredna Marciaaa...> :D Haha dobrze jej powiedzialas :D:D Moze jakies foteczki z kapieli :loveu::loveu::multi: Quote
basia bonnie Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hej Wam :multi::loveu::loveu::loveu: Fajne fotki ;):loveu: Czekamy na kolejne:evil_lol: Mogą być te z kąpieli :cool3::loveu: Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej Wam :multi::loveu::loveu::loveu: Fajne fotki ;):loveu: Czekamy na kolejne:evil_lol: Mogą być te z kąpieli :cool3::loveu: hej :) Własnie czekamy na foteczki z kąpieli :D:loveu: Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Hmm halo halo.. wchodze tu na dogo i co? Dogo nawala!? :angryy: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):Hmm halo halo.. wchodze tu na dogo i co? Dogo nawala!? :angryy: Noo :placz::placz::placz::placz: Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Noo :placz::placz::placz::placz: super ze mam 50 postow :D ale to nic :D ehh dziś mi została jeszcze do zaliczenia Fizyka :/ Sobota a ja w szkole :/ bylam juz rano, jeszcze mi głupia pipa kazała przyjść o 14 :/ Na poprawienie humorku dziś Tofficzka wykapiee i nareszccccieee z Moim Kubulkiem :loveu::multi: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):super ze mam 50 postow :D ale to nic :D ehh dziś mi została jeszcze do zaliczenia Fizyka :/ Sobota a ja w szkole :/ bylam juz rano, jeszcze mi głupia pipa kazała przyjść o 14 :/ Na poprawienie humorku dziś Tofficzka wykapiee i nareszccccieee z Moim Kubulkiem :loveu::multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzis w szkole :D Powodzenia :):) I czekamy na fotki :D:D Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzis w szkole :D Powodzenia :):) I czekamy na fotki :D:D No niestety :) Odrabiamy :) A Fotki zaraz wrzuce kilka, każda z innej beczki :) A wieczorkiem tu zasiade i powrzucam :) I zaraz filmik jakis :D :* Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Hmm no to najpierw może taki zachodzić ostatni z mego okna widziany :D A tu zabłakane kaczuszki... niedaleko mnie jest stawik i z niego przyszly :( Biedulki sie nie wiedzialy gdzie podziac... (a to z mojego balkonu widok hihi) :D a To Moje rybeczki i Moj Toffiulek czający sie na nie :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):No niestety :) Odrabiamy :) A Fotki zaraz wrzuce kilka, każda z innej beczki :) A wieczorkiem tu zasiade i powrzucam :) I zaraz filmik jakis :D :* Tak tak filmik :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Tak tak filmik :multi::multi::multi::loveu::loveu: [FONT=Book Antiqua]:loveu: :D Mowisz i masz :D :loveu:[/FONT] Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wow ale super :multi::multi: Jakie malutkie kaczusie:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Nie no przerósł ryby :D Toffiś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A kto to sie tam na Toffisia drze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A kto to sie tam na Toffisia drze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: buahahaha :D mama :D bo film oggladala a ten jaki głupi szczekal :D Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):buahahaha :D mama :D bo film oggladala a ten jaki głupi szczekal :D Jaki głupi!!!!:mad::mad::mad::angryy::angryy: Hihi :D:D Moj to ciagle szczeka i szczeka :D:D Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jaki głupi!!!!:mad::mad::mad::angryy::angryy: Hihi :D:D Moj to ciagle szczeka i szczeka :D:D Toffilon osttanio sie rozszczekal ze hej :D Quote
Recommended Posts