Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):Witamy Cieepluttko :* aaaaaa faktycznie, kojarze :D hihi jaki ten swiat mały :D ale juz tam nie zagladam :) Sporadycznie, jedynie poczytac, popatrzec :) :* Sie tak nie podlizuj :P masz ----------------- u mojego TZ-ta :P Witaaamy Słoneczko :* hihi no to moze byc z Siebie dumny w takim razie :loveu: Wiiitaaamy niedzielnie :* Ehh ale bym pojechala dziś nad morze, a tu nauka :( Ehhh miłej niedzieli Słoneczka wam życze :* Nie tylko nie ------------ :placz::placz::placz::placz: Siemka :) Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie tylko nie ------------ :placz::placz::placz::placz: Siemka :) uuu to musisz Go oficjalnie przeprosic :P Jakie dzien dobry tvn.. czy cos :D Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):uuu to musisz Go oficjalnie przeprosic :P Jakie dzien dobry tvn.. czy cos :D Dobra to niech oglada jutro Dzien dobty tvn :multi::multi::multi::evil_lol: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobra to niech oglada jutro Dzien dobty tvn :multi::multi::multi::evil_lol: o jezu.. o boze.. ale kłamca :O o jezu.. W poniedzialki nie ma dzien dobry TVN :D Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='maartucha']o jezu.. o boze.. ale kłamca :O o jezu.. W poniedzialki nie ma dzien dobry TVN :D A NO TAK BO DZIS NIEDZIELA MYSLALAM ZE SOBOTA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A NO TAK BO DZIS NIEDZIELA MYSLALAM ZE SOBOTA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o jezu.. jaki kłamca :P niech Cie ktoś ukara :D Do pieeekła :P Huuu :P Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):o jezu.. jaki kłamca :P niech Cie ktoś ukara :D Do pieeekła :P Huuu :P Nie klamalam naprawde myslalam ze dzis sobota :-(:-(:-(:-( Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie klamalam naprawde myslalam ze dzis sobota :-(:-(:-(:-( wybaczam :P Jak tam swinka - skarbonka?:D Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):wybaczam :P Jak tam swinka - skarbonka?:D A jakies drobiazgi tam sa musze policzyc :evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 hehe no to ładnie :D jej jak Mi twaaarz płoniee.. tak sobie opalilam wczoraj nad morzem... grrr Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a): Ehh ale bym pojechala dziś nad morze, a tu nauka :( Ehhh miłej niedzieli Słoneczka wam życze :* Ojej.... cała noc przed tobą:eviltong: Leć nad morze:loveu: I pozdrów tego małego smarkacza:loveu: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):hehe no to ładnie :D jej jak Mi twaaarz płoniee.. tak sobie opalilam wczoraj nad morzem... grrr Morze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja tez chce :placz::placz::placz: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ojej.... cała noc przed tobą:eviltong: Leć nad morze:loveu: I pozdrów tego małego smarkacza:loveu: gdybym tylko umiala sie uczyc w nocy to juz bym opala sie nad morze.. ale wieczorem to bedzie tak, ze bede spiaca, zmeczona i stwierdze ze rano wstane i sie poucze.. juz ja siebie znam :D Szkabik własnie mi tu poszczekuje i prowokuje do zabawy :D urwichol maly :P Quote
Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 NO to na co czekasz. Na podłogę i do zabawy. Ja też tak mam z nauką:evil_lol: Pouczę się rano.......a rano i tak się nie uczę:lol: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 haha z kad ja to znam :D no to uciekam sie troszke pobawie z tym swirkiem i do nauki :( a pozniej mam nadzieje przyjemnosci.. spacerek jakis czy cos :D wieczorkiem dam zdjecia Toffika siostrzyczki, tzn. po tym samym ojcu :D a matka juz nie ta :P Ehh ten Sajtan.. robi odskoki w boki i teraz OoO :D wszedzie ma dzieci :evil_lol: Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Book Antiqua]:loveu: Toffikowa cudowna mordeczka :loveu: :Dog_run: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ehh... wszędzie szukałem miejsca - tak gorąco mi bylo Pani szykowała Mi pierś z kurczaka ... to musiałem na nią troszkę poszczekać... Ehh takie powolne ruchy miała a u mnie w brzuszku była pustka "Popatrzcie w Moje oczy..." [/FONT] Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]A Tu jak obiecałam, siostrzyczka Tofficzka, starsza o miesiąc :) (prawda, że troszkę podobna?:D) [/FONT] Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Book Antiqua] Pewnie umieral z goraca :evil_lol: Ale minka :loveu::loveu::loveu::loveu: "Popatrzcie w Moje oczy..." Ahh to spojrzenie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Book Antiqua] Ale sliczna rzeczywiscie podobna do Toffisia :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [CENTER]hihi :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ufff jak goracccccoooo Własnie sie walnął na kafelkach, szkoda ze nie mam aparatu dziś bo bym mu fotke pstryknela :D A brat zabral i wraca wieczorem Ehh [/CENTER] Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):hihi :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ufff jak goracccccoooo Własnie sie walnął na kafelkach, szkoda ze nie mam aparatu dziś bo bym mu fotke pstryknela :D A brat zabral i wraca wieczorem Ehh U mnie popadalo :evil_lol: Szkoda :( Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):U mnie popadalo :evil_lol: Szkoda :( :O Serio?:O Phii a u nas taka cudowna pogoda :D Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a)::O Serio?:O Phii a u nas taka cudowna pogoda :D Serio nawet burza byla :D Quote
goldenka245 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 maartucha napisał(a):Witamy Cieepluttko :* aaaaaa faktycznie, kojarze :D hihi jaki ten swiat mały :D ale juz tam nie zagladam :) Sporadycznie, jedynie poczytac, popatrzec :) :* Ja też tam nie zaglądam:lol: Nic ciekawego tam nie ma:shake::evil_lol: Edit: U nas dziś była taka burza, centralnie nad naszą miejscowością, że komuś się zaczął palić dom, bo im strzeliło, ale ja byłam w kościele i słyszałam tylko tak jakby mi ktoś pistoletem koło ucha strzelił.. Quote
Aga76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Martusiu, [/FONT] [FONT=Georgia]pozdrawiamy bardzo słonecznie[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Tofficzek rośnie aż miło popatrzeć[/FONT] :loveu: Quote
Pegaza Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cze Marta:p śliczne dziewcze :loveu: brzydka pańcia:mad: na drugi raz kłapnij Marte w kostke:eviltong: Quote
Recommended Posts