maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ale żeby nie było... kolejne zdjątka :* Quote
nane Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='maartucha'] [FONT=Courier New]cześć Martuś [/FONT] [FONT=Courier New]a co ty go za Pannę Młodą przebierałaś :crazyeye: [/FONT] [FONT=Courier New]no wiesz co w twoim wieku :mad: [/FONT] Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='PositiveThought']dzień dobry widzę, że maleństwo ładnie rośnie... i jaki bystrzak :loveu: Misiolek :loveu: pozdrawiamy! Dzieeeeekujemyyyyyy :loveu: dla was bigasny miziolek:loveu::loveu::loveu: [quote name='nane'][FONT=Courier New]cześć Martuś [/FONT] [FONT=Courier New]a co ty go za Pannę Młodą przebierałaś :crazyeye: [/FONT] [FONT=Courier New]no wiesz co w twoim wieku :mad: [/FONT] Ehhh Maaaartus :roll: Jak tu nie wyjsc za takiego przytojniaczkaaaa :loveu: a co u was:lol: Quote
nane Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='maartucha']Dzieeeeekujemyyyyyy :loveu: dla was bigasny miziolek:loveu::loveu::loveu: Ehhh Maaaartus :roll: Jak tu nie wyjsc za takiego przytojniaczkaaaa :loveu: a co u was:lol: [FONT=Courier New]maluchy rosną :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New] a wszystkie yorki teraz śpią ;)[/FONT] Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]maluchy rosną :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New] a wszystkie yorki teraz śpią ;)[/FONT] a nasz urwichol szaleje :lol: wlasnie moje palce padly ofiara jego zaczepek :lol: Quote
nane Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='maartucha'] wlasnie moje palce padly ofiara jego zaczepek :lol: :eek2: :eek2: :eek2: Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 nane napisał(a)::eek2: :eek2: :eek2: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ·········································· Wasnie nagralam filmik wsciklego Toffika :lol:zaraz wrzuce :lol: Quote
maartucha Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 No to filmik: http://chuda001.wrzuta.pl/film/7BYKupDkCM/snc11645 i zmykamy na spacerek :* Quote
Kincia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hihi jak on juz umie szczekac :):) Zaraz wypruboje instrukcje :D:D Quote
Pegaza Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witam MARTE:p i witam się łapką z TOFIKIEM tak jak on z nami:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='maartucha']Dziękujemy Ci Kasiu :** Przepraszma, ze do was nie wpadamy, ale ja do siebie wpadam tak przelotem :( Ehhh ta szkoła :/ [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Martusiu !![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A za co Ty mnie przepraszasz przecież to że ja zagladam do Was nie znaczy ze Ty musisz sie rewanżować, ja też nie zawsze mam czas do wszystkich zagladać tak to już jest ;) wiec nie przejmuj sie głupotkami ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A Tofficzek jest rozkoszym słodkim pluszaczkiem słodziak niesamowity :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Śle Wam buziaczki na umielnie dzionka i życze milusiego dzionka z dużą dawka poromyków słonka [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='maartucha']No to filmik: http://chuda001.wrzuta.pl/film/7BYKupDkCM/snc11645 i zmykamy na spacerek :* [FONT=Georgia]Cześć Marto, [/FONT] [FONT=Georgia]Tofficzek to prawdziwy dyskutant i złodziej czyjegoś serca :wink:[/FONT] [FONT=Georgia]Podrawiamy słonecznie :loveu: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Siemka Martus :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Guest Agata_B Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Cześć Marto, Jak tam Toffiś? :cool1: Czekamy za foteczkami Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hej Martus :multi: Czekam na foteczki :D I instrukcje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='maartucha'] Ach jaka kuleczka:loveu::loveu: [quote name='maartucha'] Koniec zdjęć!:evil_lol: Martuś, a TZ'cik nie będzie zazdrosny?:evil_lol: W końcu masz innego faceta w łóżku:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Martusia :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dawno mnie nie było, a Toficzek zdążył już podrosnąć i nawet zauwazyłam jego pierwsza kitkę - słodko w niej wygląda :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak ogólnie to wszytsko u Was ok? Za duze mam zaleglosci zeby wszytsko nadrabiac, wiec tylko fotki oglądam, nie czytam :eviltong:[/FONT] Quote
maartucha Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Agata_B']Cześć Marto, Jak tam Toffiś? :cool1: Czekamy za foteczkami Witamy :* a Toffiśś?:) Własnie już lulka smacznie :) A ogolnie super :D Wczoraj był u lekarza i była wścieklizna, odrobaczenie i preparacik przeciw kleszczom i innym karaluchom :) :D Lekarz był w szoku, Toffis nie pisnal nawet, spisał się na medal :) [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Martus :multi: Czekam na foteczki :D I instrukcje :evil_lol: :evil_lol: Dziś (teraz) dopiero mogę wstawić, bo bardzo intensywna sobota i niedziela za mna :) W sensie bardzo pozytywnego wypoczynku z Tz-cikiem oczywiscie :) [quote name='Magda_Miki']Ach jaka kuleczka:loveu::loveu: Martuś, a TZ'cik nie będzie zazdrosny?:evil_lol: W końcu masz innego faceta w łóżku:diabloti: Oj nie bedzie nie bedzie :P Dla Tego wiekszego łobuza zawsze jest miejsce obok na podusi, mały sie wkreci miedzy nogi :D [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Martusia :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dawno mnie nie było, a Toficzek zdążył już podrosnąć i nawet zauwazyłam jego pierwsza kitkę - słodko w niej wygląda :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak ogólnie to wszytsko u Was ok? Za duze mam zaleglosci zeby wszytsko nadrabiac, wiec tylko fotki oglądam, nie czytam :eviltong:[/FONT] Dagulka :* A u nas?:) ogolnie: Wszystko ok :multi: A w kitce faktycznie słodziutko wyglada :D takie to nieporozne... tu fafa rafa aniołeczek, a to taki wcielony diabeł ze hej :P Quote
maartucha Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 No zdjątka z serii "Śpi gdzie popadnie".. Tofficzkowi jest goraco, dlatego pokłada sie wszedzie, a tu padl Ofiara Mojego Tz-cika, ktory dorwał aparacik :D więc ja z tymi zdjątkami nic wspolnego nie mam :P :D Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 HEj Marta!:loveu: Dopiero tutaj tu trafiłam! Toffi śliczny!:loveu: Ja Cię kojarzę z Wizażu!:loveu: (kara_paz:cool3:) Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='maartucha']No zdjątka z serii "Śpi gdzie popadnie".. Tofficzkowi jest goraco, dlatego pokłada sie wszedzie, a tu padl Ofiara Mojego Tz-cika, ktory dorwał aparacik :D więc ja z tymi zdjątkami nic wspolnego nie mam :P :D No powiedzmy ze on umie robic fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ty robisz ladniejsze :loveu::loveu::loveu::loveu: Dobra ja lece bo ktora godzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj Martusiu! [quote name='maartucha'] Twój TZ też ma talent do robienia zdjęć, ale Twoje lepsze :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witam Toficzka i jego pańcie słonecznie:p myśli o "niebieskich migdałach":eviltong: Quote
nane Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Courier New]:loveu: Dzien dobry :loveu: [/FONT] Quote
maartucha Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 goldenka245 napisał(a):HEj Marta!:loveu: Dopiero tutaj tu trafiłam! Toffi śliczny!:loveu: Ja Cię kojarzę z Wizażu!:loveu: (kara_paz:cool3:) Witamy Cieepluttko :* aaaaaa faktycznie, kojarze :D hihi jaki ten swiat mały :D ale juz tam nie zagladam :) Sporadycznie, jedynie poczytac, popatrzec :) :* Pinczerek-Jacky napisał(a):No powiedzmy ze on umie robic fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ty robisz ladniejsze :loveu::loveu::loveu::loveu: Dobra ja lece bo ktora godzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sie tak nie podlizuj :P masz ----------------- u mojego TZ-ta :P Yorkie napisał(a):Witaj Martusiu! Twój TZ też ma talent do robienia zdjęć, ale Twoje lepsze :loveu: Witaaamy Słoneczko :* hihi no to moze byc z Siebie dumny w takim razie :loveu: Pegaza napisał(a):Witam Toficzka i jego pańcie słonecznie:p myśli o "niebieskich migdałach":eviltong: Wiiitaaamy niedzielnie :* Ehh ale bym pojechala dziś nad morze, a tu nauka :( Ehhh miłej niedzieli Słoneczka wam życze :* Quote
Recommended Posts