nane Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='maartucha']Ufff.. dziękuje :* Hejjkka :* Matko ale zmeczona :( Wlasnie wróciłam z miasta. Dziewczynki kupilam nową karme, do tej pory Toffis jadl Royala ale jak tylko dostal Eukanube to az uszy mu sie trzesly :) Wiec dziś kupilam Eukanube tylko hmm... Royala dzienna dawka to bylo 50 g, a Tu przy Jego wieku i wadze (skonczone 3 miesiace i 1,6 kg) pisze ze dzienna dawka to 100 g, czy az taak roznica? i teraz nie wiem jak podawac, bo nie chce zeby gruuuuuuuubas był :> AAAAA Marta już jest :loveu: Martuś zdjęcia Tofficzka poprosimy ;) Quote
maartucha Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='nane']AAAAA Marta już jest :loveu: Martuś zdjęcia Tofficzka poprosimy ;) Juz ide pyknać sesję:D zaraz wrzuce fotki jak Toffiś zasna ostatnio :D Maaartus a jak z tą karma?:> Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 maartucha napisał(a):Juz ide pyknać sesję:D zaraz wrzuce fotki jak Toffiś zasna ostatnio :D Maaartus a jak z tą karma?:> Co do karmy to ja niewiem :evil_lol: :evil_lol: A wiesz musisz wrzucic 6 fotek swoich z Tofficzkiem :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witaj Martuś! Obiecałaś 6 fotecek swoich z Tofficzkiem i widzę, że obietnicy nie dotrzymałaś :diabloti: Wstydź się, wstydź. Nie dostaniesz na Gwiazdkę prezentu od Mikołaja :obrazic: :evil_lol: [quote name='maartucha'] [SIZE=2] Tylko jedno znad morza? A Toffiś chociaż pływał? Quote
Kincia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wiesz co Martus obiecalas 6 fotek z toba i Tofficzkiem :placz: :placz: :placz: :angryy: Quote
Pegaza Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Marta w kule sobie z nami pogrywa:mad: dajesz te foty albo :-x :eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 maartucha napisał(a):Juz ide pyknać sesję:D zaraz wrzuce fotki jak Toffiś zasna ostatnio :D Czekamy..:mad::mad::mad: Quote
Kincia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Marcia wczoraj mialo byc 6 zdjec twoich i Toffisia :placz: :mad: :mad: :mad: I specjalnie bylam grzeczna a tu lipa.......:mad: :mad: :mad: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 WIESZ CO JAK MOZESZ NAS TAK OLEWAC BEZ WIADOMOSCI :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: JA CHCE 6 TYCH FOTEK Z TOBA I TOFFIKIEM :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
AlKil Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dzień dobry! Coś jakoś tu mało zdjątek widzę...:eviltong: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hej Martusia! Cieszę się, że z małym wszystko już dobrze;) Dzielny z niego facet. Ech...tak sobie patrzę na te zdjęcia to widzę, że to wypisz, wymaluj mały Miki:loveu: Jest bardzo podobny z pyszczka do mojego skubańca. I te jego czerwone szeleczki. Pozdrawiamy! Quote
maartucha Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 ~~ Witamy Cieplutko :* ~~ Na wstępie napiszę, że o was nie zapomnieliśmy :* I pozostaje nam tylko was przeprosić za naszą nieobecność :) Teraz taki okres w szkole, ostatnie zaliczenia, poprawiania jeszcze i co z tym sie wiąże kompletny brak czasu. Sobotę i niedzielę praktycznie spędziłam poza domem, a jak wróciłam to padłam na łóżko i spać ZzzZzZZ. Do tego na sobotę został zaplanowany format, więc wszystko usunięte i zgrane na płytki, formacik niestety nie został zrobiony więc i nie chcę zgrywać zdjęć narazie (a zrobiliśmy ich troszkę). U nas wszystko na całe szczęście dobrze, Toffik już sie czuję rewelacyjnie. Na osiedlu u nas jak maleńki Shi-tzu, wabi się Feliks (Felek), jest cudowany, ulubiony kolega Tofficzka, bawią się niesamowicie :D skaczą na siebie, pokładają sie.. o jej :D no szał ze hej jest :loveu: Jutro jak będzie ładna pogoda to wieczorkiem zrobimy zdjęcia z ich wieczornych zabaw :) O miesiąc młodszy od Toffisia, troszkę mniejszy :D fajny fajny.... Hmmm i co By Tu jeszcze napisać? u nas słoneczko cały czas, tak gorąco, że nic się robić nie chce :/ Bleeehh. . . (szkoła:/) A no i w sobotę idziemy na rodzinną imprezkę, 18-stka mojego kochanego Kuzyna :) Oj coś czuję, że skusimy się na pierwszą yorkasową kokardeczkę :D No to co... BuSssSssiaki dla wszystko :* Toffiś was wszystkich gorąco całuje i obiecuje, że jak tylko stopnie będą powystawiane i będzie loozz w szkole to będziemy tu zaglądać jak do czasu tego szalenstwa szkolnego :/ (Ehhh juz mi sie nie chce do szkoly dreptać) :* Tęsknimy :( Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No dobrze ze masz jakies wytlumaczenie hihi :D:D:) To czekam na foteczki twoje i Toffisia i Toffisia i tego malego shit-tzu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ło jejq, ale mi brakuje tego dogo kurka :( Doba jest zdecydowanie na krótka :/ Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 maartucha napisał(a):Ło jejq, ale mi brakuje tego dogo kurka :( Doba jest zdecydowanie na krótka :/ No nam ciebie brakuje ;(:(:( Quote
maartucha Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dobry wieczor :* No to troszkę czasu mam to usiadłam :* Ehhh na szczęście tylko jutro i dwa dni odpoczynku ;D w sobotę tylko 19-stak Qzyna, ale to, to już sama przyjemnosc :D Quote
maartucha Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Hmm zeby nie było, że was Moi drodzy zaniedbuje to troszkę zdjątek :* Najpierw zdjęcia spacerkowe :) No to szliśmy sobie na spacerek, aż tu wielka suczka się przyczaiła na Naszego maluszka . . . aż ślinka jej ciekła uUuuUuuuU :mad: A o to i Ona w całej okazałości :P (zdecydowanie wolę by Toffik miał partnerkę swoich gabarytów i swojej raski :loveu:) Aaaa i zapomnieliśmy dodać, że Tofficzek właśnie ma swoje pierwsze kitolki :D "skarbów Malutki to Ty tam napewno nie znajdziesz . . ." Ło jejku, jaki brudassss..... :loveu: A tu Tofficzek i Jego Pancia ( :oops:) :loveu: Quote
maartucha Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 :loveu: Nie będę taka i jeszcze troszkę zdjątek :D:loveu: Ehhh kocham zachody <marzyciel> mmmniaaam... Ahhh ta Pancia, usiadzie na łożeczku i tylko kusi jakimiś smakołykami... :angryy: :loveu: Mój model malutkii :loveu: Quote
maartucha Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 No i ostatnie zdjątka, takich ZzzzZzzZzzZz... "słodki sen" edit: i jedna z zabawy :) (komentarz do nich chyba nie jest juz potrzebny... :loveu:) Quote
Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 JEZU MARCIA ILE FOTEK POSTARALAS SIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Iiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: JESZCZE TYLKO 5 FOTEK Z TOBA I TOFFISIEM I BEDZIE U MNIE PLUS ZNOWU :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):JEZU MARCIA ILE FOTEK POSTARALAS SIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Iiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: JESZCZE TYLKO 5 FOTEK Z TOBA I TOFFISIEM I BEDZIE U MNIE PLUS ZNOWU :loveu: :loveu: :loveu: wybredna... za te 5 fotek ile jest Tofficzka marudo :P Quote
Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 maartucha napisał(a):wybredna... za te 5 fotek ile jest Tofficzka marudo :P Dobrze ze tyle jest Toffisia:loveu: :loveu: :loveu: Ale z tamtymi bedzie jeszcze lepiej :D:loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jak ktoś kiedyś powiedział: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... :D:D:D:D śliczniusi tofficzek :bigcool: Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzieńdobry Martusiu i cudowny Tofficzku!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jak milusio popatrzec na tego słodkiego pluszowego szkraba...jestes słodziutki Toficzku[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego dzionka życzymy i buziaczki Wam ślemy!!![/FONT] Quote
Recommended Posts