Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martus?:>
~~~~~~

nie pospieszczac mnie proszę :P Mam jedno zdjęcia z nad morza ale jesr beznadziejna po calosci :D Mogę jutro zrobić i dac? plzzz... jutro nawet pieć dam :D

Posted

maartucha napisał(a):
~~~~~~

nie pospieszczac mnie proszę :P Mam jedno zdjęcia z nad morza ale jesr beznadziejna po calosci :D Mogę jutro zrobić i dac? plzzz... jutro nawet pieć dam :D

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ok to dajesz jutro hmm 6 :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: Ja je policze haha :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ok to dajesz jutro hmm 6 :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: Ja je policze haha :evil_lol: :evil_lol:

bedzie 6 :*

Martuś Moja :* Dobranoc :D :*

Posted

maartucha napisał(a):
~~~~~~

Posted

Dzień dobry Marto :multi:

Toffiś wygląda uroczo, niech chłopak rośnie zdrowo, już bez żadnych złych przygód. Rewelacyjne zdjęcia, to jego spojrzenie jest powalające :mdleje:

Posted

[quote name='nane']:loveu: Dzień dobry :loveu:

Dzien Dobry :*

[quote name='Aga76']Dzień dobry Marto :multi:

Toffiś wygląda uroczo, niech chłopak rośnie zdrowo, już bez żadnych złych przygód. Rewelacyjne zdjęcia, to jego spojrzenie jest powalające :mdleje:

Witamy Aguś :*

Tofficzek dziękuje za miłe słowa :D szepnal mi na uszko ze mam Ci posłac buziaczka słodkiego jak miód :loveu:

[quote name='Pegaza']Witamy i pozdrawiamy:lol:

Witamy i dziekujemy :D Uff jaka sliczna pogoda dziś znowu :D

[quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka :loveu: :loveu:
Dzis bedzie 6 fotek Martuski i Tofficzka:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

A dziecko drogie.. powiedz ty Martusi, byłas dziś grzeczna?:P

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']A dziecko drogie.. powiedz ty Martusi, byłas dziś grzeczna?:P

Kingus byl bardzo grzeczny :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Martusiu!!
Toffiś jest przeuroczny i te zniewalające oczka...słodziachne:loveu:
Zatem czekamy z niecierpiliwością na foteczki :)
Pozdrawiamy Tulaski dla Was !!

Posted

Witam Moje robaczki :*

Marcia was nie olała, tylko nie miała czasu. Dziś mam mega prace klasową z Angola, z gramatyki, wszystkie czasy... wszystko wszystko :placz: i siedzialam i wkuwalam :/ aa do tego byłam bez aparatu :) jejQ.. 3majcie kciuki :(

Posted

maartucha napisał(a):
Witam Moje robaczki :*

Marcia was nie olała, tylko nie miała czasu. Dziś mam mega prace klasową z Angola, z gramatyki, wszystkie czasy... wszystko wszystko :placz: i siedzialam i wkuwalam :/ aa do tego byłam bez aparatu :) jejQ.. 3majcie kciuki :(

Trzymamy :D Ale juz chyba po :evil_lol: :evil_lol:
Ale napewno dobrze ci poszlo :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Marto,

w takim razie mocno trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: i powodzenia.

Ufff.. dziękuje :*

[quote name='Pinczerek-Jacky']Trzymamy :D Ale juz chyba po :evil_lol: :evil_lol:
Ale napewno dobrze ci poszlo :multi: :multi: :multi:

Hejjkka :*

Matko ale zmeczona :(

Wlasnie wróciłam z miasta. Dziewczynki kupilam nową karme, do tej pory Toffis jadl Royala ale jak tylko dostal Eukanube to az uszy mu sie trzesly :) Wiec dziś kupilam Eukanube tylko hmm... Royala dzienna dawka to bylo 50 g, a Tu przy Jego wieku i wadze (skonczone 3 miesiace i 1,6 kg) pisze ze dzienna dawka to 100 g, czy az taak roznica? i teraz nie wiem jak podawac, bo nie chce zeby gruuuuuuuubas był :>