maartucha Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 nane napisał(a):hura :sweetCyb: Toffiś już się dobrze czuje :loveu: Martuś jestem z ciebie dumna, że poszliście z nim do weta :thumbs: bo jak byście poczekali z tym do następnego dnia to nie wiadomo co by to było :-( Dzień Dobry Martuśśśś:** Pojechaliśmy z tego względu, że się bałam, że będzie się męczył w nocy :-( i Całe szczęście, że pojechaliśmy. Dziś jedziemy na kontrolę i odrobaczenie :D ale już na szczęscie jest wszystko dobrze :multi: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Brawo dla Toffisia :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Kasia_zg Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam Martusiu!!:lol: Ojejciu dopiero teraz przeczytałam że Toficzek tak sie rozchorował! To że dostał kroplówke to niczym sie nie martw to tylko dla jego zdrówka! Mój Matrix też miał kropóweczki i przez pare dni nawet wenflon i dzieki kroplówką wzmocnił sie i szybciutko wyzdrowiał!! :multi: :multi: :multi: A tym bardziej ciesze sie że z Tofficzkiem już wszystko dobrze!!:multi: :multi: :multi: Toficzku kochany nie strasz wiecej tak swojej panci!!!!!:loveu: Tulaski dla was cieplutkie!!:loveu: :calus: Quote
maartucha Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witam Martusiu!!:lol: Ojejciu dopiero teraz przeczytałam że Toficzek tak sie rozchorował! To że dostał kroplówke to niczym sie nie martw to tylko dla jego zdrówka! Mój Matrix też miał kropóweczki i przez pare dni nawet wenflon i dzieki kroplówką wzmocnił sie i szybciutko wyzdrowiał!! :multi: :multi: :multi: A tym bardziej ciesze sie że z Tofficzkiem już wszystko dobrze!!:multi: :multi: :multi: Toficzku kochany nie strasz wiecej tak swojej panci!!!!!:loveu: Tulaski dla was cieplutkie!!:loveu: :calus: Witaj KAsiu :* Dziękujemy za miłe słowo :* Całe szczęście już wszystko cacy :) szczeka, biega, ładnie je, nie wymiotuje :) :multi: Quote
maartucha Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 a tak w ogole to Dobry wieczór Moje drogie Panie i szanowni Panowie :D Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hejo :D:D Pfffff....... Myslalam ze jakies foteczki beda a tu lipa :-( :angryy: :diabloti: :evil_lol: hihi :D Quote
maartucha Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 :Cool!: Witamy Cieplutttko :Cool!: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nareszcie nam się pogoda zrobiła śliczna :loveu: Ostatnio tu troszkę mniej zaglądam, a to dlatego, że jeśli już mam chwilkę wolnego to poświęcam Ją Mojemu Tz-cikowi i Toffiśkowi, a w między czasie, czasami zakupki :) No więc Toffiś na całe szczęście czuję się już dobrze... ufff... W sobotę pojechaliśmy do lekarza, dostał zastrzyk (jakiś antybiotyk na dalszą część leczenia), odrobaczyliśmy i kupiliśmy coś na kleszcze i inne robactwa :) Wróciliśmy, apetyt dopisuję, wszystko co trzeba ładnie robi ( ! Toffik sporadycznie załatwia potrzeby w domku, już się kochany nauczył, że siuśki i kupki na dworze się robi ! ). W niedzielę pojechaliśmy nad morze, z Tofficzkiem, Tz-tem i z moimi rodzicami :) Pogoda uff.. śliczna :loveu: . . Idziemy sobie.. a tu co :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: straszne :placz::placz:Wielki pies, leży, zgniły, robaki siedziały na nim Fuuujj :placz: Ogólnie było sssuuper :loveu: A teraz kilka foteczek :) z morza tylko jedną, a kilka z zabaw Toffikowo - żyrafkowych :loveu: Pozdraaawiamy :* I miłego dnia życzmy :cool3: [SIZE=2]Ehhh... nie ma jak to nadmorskie patyczki :lol: [SIZE=2] [SIZE=2]Tofficzek i Ulubiona koleżanka - Żyrafka Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='maartucha']:Cool!: Witamy Cieplutttko :Cool!: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nareszcie nam się pogoda zrobiła śliczna :loveu: Ostatnio tu troszkę mniej zaglądam, a to dlatego, że jeśli już mam chwilkę wolnego to poświęcam Ją Mojemu Tz-cikowi i Toffiśkowi, a w między czasie, czasami zakupki :) No więc Toffiś na całe szczęście czuję się już dobrze... ufff... W sobotę pojechaliśmy do lekarza, dostał zastrzyk (jakiś antybiotyk na dalszą część leczenia), odrobaczyliśmy i kupiliśmy coś na kleszcze i inne robactwa :) Wróciliśmy, apetyt dopisuję, wszystko co trzeba ładnie robi ( ! Toffik sporadycznie załatwia potrzeby w domku, już się kochany nauczył, że siuśki i kupki na dworze się robi ! ). W niedzielę pojechaliśmy nad morze, z Tofficzkiem, Tz-tem i z moimi rodzicami :) Pogoda uff.. śliczna :loveu: . . Idziemy sobie.. a tu co :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: straszne :placz::placz:Wielki pies, leży, zgniły, robaki siedziały na nim Fuuujj :placz: :-( :-( :-( :-( [SIZE=4] Ach oh sliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Martuśka tylko się pokarzesz to będziesz miała :mad: byłaś i nie wpadłaś do mnie :placz: Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cze MARTA :lol: Biedny pies żeby nawet psa nie pochowac to już jest świnstwo:angryy: słodziutki ten Tofiss:loveu: ale co się dziwić tofiki zawsze są słodkie :eviltong: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Cze MARTA :lol: Biedny pies żeby nawet psa nie pochowac to już jest świnstwo:angryy: słodziutki ten Tofiss:loveu: ale co się dziwić tofiki zawsze są słodkie :eviltong: prócz tego w Ani mru mru to wszystkie są słodkie :loveu: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):I znowu tu pusto nie ma Marty :(:(:( Marta tak gorąco może byś wpadła na Quote
maartucha Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):[quote name='maartucha'] Ach oh sliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: Ehh i jak Tu sie w nim nie zakochac :loveu: nane napisał(a):Martuśka tylko się pokarzesz to będziesz miała :mad: byłaś i nie wpadłaś do mnie :placz: Jestem. ale nie biiij :placz: Pegaza napisał(a):Cze MARTA :lol: Biedny pies żeby nawet psa nie pochowac to już jest świnstwo słodziutki ten Tofiss:loveu: ale co się dziwić tofiki zawsze są słodkie :eviltong: Co do Pieska to wydaje mi sie ze po prostu byl wyrzucony przez morze, Szkoda psinki :( a smierdzialo na kilometr (dosłownie) nane napisał(a):prócz tego w Ani mru mru to wszystkie są słodkie :loveu: :loveu: no ja mysle :D nane napisał(a):specjalnie dla Toffika od cioci Marty :loveu: aaaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: Cudowna :multi: Pinczerek-Jacky napisał(a):I znowu tu pusto nie ma Marty :(:( Juz jestem :D nane napisał(a):Marta tak gorąco może byś wpadła na mmmm :D pyszneee :lol: Quote
maartucha Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 :loveu: A no i Dobry wieczór :D :loveu: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 maartucha napisał(a)::loveu: A no i Dobry wieczór :D :loveu: YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 maartucha napisał(a)::loveu: A no i Dobry wieczór :D :loveu: No wkoncu :multi: :multi: Jak juz jestes to moze wkoncu doczekam sie twojej fotki z Toffisiem :loveu: :mad: Quote
maartucha Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 nane napisał(a):YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: CO u moich bąbelków słychać i Pani bąbelkowej?:D Mojej Marci srarci :P Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu :multi: :multi: Jak juz jestes to moze wkoncu doczekam sie twojej fotki z Toffisiem :loveu: :mad: Hmm pomysle :D a poprosisz ładnie ?:P Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 maartucha napisał(a):CO u moich bąbelków słychać i Pani bąbelkowej?:D Mojej Marci srarci :P Hmm pomysle :D a poprosisz ładnie ?:P Aaa ŁADNIE PROSZĘ:loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Aaa ŁADNIE PROSZĘ:loveu: :loveu: phi :P byś się wstydziła :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 maartucha napisał(a):phi :P byś się wstydziła :evil_lol: Bardzo ale to bardzo ale bardzo PROSZE :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tylko szybko bo musze leciec :evil_lol: :evil_lol: :-( Quote
maartucha Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Bardzo ale to bardzo ale bardzo PROSZE :loveu: :loveu: hmm no to szukam :) w takim razie :P Quote
Recommended Posts