Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

nane napisał(a):
hura :sweetCyb:
Toffiś już się dobrze czuje :loveu:
Martuś jestem z ciebie dumna, że poszliście z nim do weta :thumbs: bo jak byście poczekali z tym do następnego dnia to nie wiadomo co by to było :-(

Dzień Dobry Martuśśśś:**

Pojechaliśmy z tego względu, że się bałam, że będzie się męczył w nocy :-( i Całe szczęście, że pojechaliśmy. Dziś jedziemy na kontrolę i odrobaczenie :D

ale już na szczęscie jest wszystko dobrze :multi:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Martusiu!!:lol:
Ojejciu dopiero teraz przeczytałam że Toficzek tak sie rozchorował! To że dostał kroplówke to niczym sie nie martw to tylko dla jego zdrówka! Mój Matrix też miał kropóweczki i przez pare dni nawet wenflon i dzieki kroplówką wzmocnił sie i szybciutko wyzdrowiał!!
:multi: :multi: :multi: A tym bardziej ciesze sie że z Tofficzkiem już wszystko dobrze!!:multi: :multi: :multi:
Toficzku kochany nie strasz wiecej tak swojej panci!!!!!:loveu:
Tulaski dla was cieplutkie!!:loveu: :calus:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witam Martusiu!!:lol:
Ojejciu dopiero teraz przeczytałam że Toficzek tak sie rozchorował! To że dostał kroplówke to niczym sie nie martw to tylko dla jego zdrówka! Mój Matrix też miał kropóweczki i przez pare dni nawet wenflon i dzieki kroplówką wzmocnił sie i szybciutko wyzdrowiał!!
:multi: :multi: :multi: A tym bardziej ciesze sie że z Tofficzkiem już wszystko dobrze!!:multi: :multi: :multi:
Toficzku kochany nie strasz wiecej tak swojej panci!!!!!:loveu:
Tulaski dla was cieplutkie!!:loveu: :calus:

Witaj KAsiu :* Dziękujemy za miłe słowo :* Całe szczęście już wszystko cacy :) szczeka, biega, ładnie je, nie wymiotuje :) :multi:

Posted

:Cool!: Witamy Cieplutttko :Cool!:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nareszcie nam się pogoda zrobiła śliczna :loveu: Ostatnio tu troszkę mniej zaglądam, a to dlatego, że jeśli już mam chwilkę wolnego to poświęcam Ją Mojemu Tz-cikowi i Toffiśkowi, a w między czasie, czasami zakupki :)

No więc Toffiś na całe szczęście czuję się już dobrze... ufff... W sobotę pojechaliśmy do lekarza, dostał zastrzyk (jakiś antybiotyk na dalszą część leczenia), odrobaczyliśmy i kupiliśmy coś na kleszcze i inne robactwa :) Wróciliśmy, apetyt dopisuję, wszystko co trzeba ładnie robi ( ! Toffik sporadycznie załatwia potrzeby w domku, już się kochany nauczył, że siuśki i kupki na dworze się robi ! ).

W niedzielę pojechaliśmy nad morze, z Tofficzkiem, Tz-tem i z moimi rodzicami :) Pogoda uff.. śliczna :loveu: . . Idziemy sobie.. a tu co :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: straszne :placz::placz:
Wielki pies, leży, zgniły, robaki siedziały na nim Fuuujj :placz: Ogólnie było sssuuper :loveu:

A teraz kilka foteczek :) z morza tylko jedną, a kilka z zabaw Toffikowo - żyrafkowych :loveu:

Pozdraaawiamy :* I miłego dnia życzmy :cool3:

[SIZE=2]Ehhh... nie ma jak to nadmorskie patyczki :lol:
[SIZE=2]

[SIZE=2]Tofficzek i Ulubiona koleżanka - Żyrafka

Posted

[quote name='maartucha']

:Cool!: Witamy Cieplutttko :Cool!:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nareszcie nam się pogoda zrobiła śliczna :loveu: Ostatnio tu troszkę mniej zaglądam, a to dlatego, że jeśli już mam chwilkę wolnego to poświęcam Ją Mojemu Tz-cikowi i Toffiśkowi, a w między czasie, czasami zakupki :)

No więc Toffiś na całe szczęście czuję się już dobrze... ufff... W sobotę pojechaliśmy do lekarza, dostał zastrzyk (jakiś antybiotyk na dalszą część leczenia), odrobaczyliśmy i kupiliśmy coś na kleszcze i inne robactwa :) Wróciliśmy, apetyt dopisuję, wszystko co trzeba ładnie robi ( ! Toffik sporadycznie załatwia potrzeby w domku, już się kochany nauczył, że siuśki i kupki na dworze się robi ! ).

W niedzielę pojechaliśmy nad morze, z Tofficzkiem, Tz-tem i z moimi rodzicami :) Pogoda uff.. śliczna :loveu: . . Idziemy sobie.. a tu co :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: straszne :placz::placz:
Wielki pies, leży, zgniły, robaki siedziały na nim Fuuujj :placz:

:-( :-( :-( :-(

[SIZE=4]

Ach oh sliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cze MARTA :lol:

Biedny pies żeby nawet psa nie pochowac to już jest świnstwo:angryy:

słodziutki ten Tofiss:loveu: ale co się dziwić tofiki zawsze są słodkie :eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):

Biedny pies żeby nawet psa nie pochowac to już jest świnstwo:angryy:

słodziutki ten Tofiss:loveu: ale co się dziwić tofiki zawsze są słodkie :eviltong:

prócz tego w Ani mru mru to wszystkie są słodkie :loveu:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
[quote name='maartucha']
Ach oh sliczna fotka:loveu: :loveu: :loveu:

Ehh i jak Tu sie w nim nie zakochac :loveu:

nane napisał(a):
Martuśka tylko się pokarzesz to będziesz miała :mad:
byłaś i nie wpadłaś do mnie :placz:

Jestem. ale nie biiij :placz:

Pegaza napisał(a):

Biedny pies żeby nawet psa nie pochowac to już jest świnstwo

Co do Pieska to wydaje mi sie ze po prostu byl wyrzucony przez morze, Szkoda psinki :( a smierdzialo na kilometr (dosłownie)

nane napisał(a):
prócz tego w Ani mru mru to wszystkie są słodkie :loveu:

:loveu: no ja mysle :D

nane napisał(a):
specjalnie dla Toffika od cioci Marty :loveu:

aaaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: Cudowna :multi:

I znowu tu pusto nie ma Marty :(:(

Juz jestem :D

nane napisał(a):
Marta tak gorąco może byś wpadła na

mmmm :D pyszneee :lol:

Posted

maartucha napisał(a):
:loveu: A no i Dobry wieczór :D :loveu:

YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

maartucha napisał(a):
:loveu: A no i Dobry wieczór :D :loveu:

No wkoncu :multi: :multi: Jak juz jestes to moze wkoncu doczekam sie twojej fotki z Toffisiem :loveu: :mad:

Posted

nane napisał(a):
YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

CO u moich bąbelków słychać i Pani bąbelkowej?:D Mojej Marci srarci :P

No wkoncu :multi: :multi: Jak juz jestes to moze wkoncu doczekam sie twojej fotki z Toffisiem :loveu: :mad:

Hmm pomysle :D a poprosisz ładnie ?:P

Posted

maartucha napisał(a):
CO u moich bąbelków słychać i Pani bąbelkowej?:D Mojej Marci srarci :P

Hmm pomysle :D a poprosisz ładnie ?:P

Aaa ŁADNIE PROSZĘ:loveu: :loveu: