maartucha Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Hihi napewno :D Narazie to ja sie ciesze na mysl orzeskow :D ale z czasem mysle ze mi przejdzie radosc :P Normalna sprawa chyba.. [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] wiecie co.. JA bym chciala GO tak dobrze wychowac, to moj pierwszy psiak wiec mam nadzieje ze moge na was liczyc :placz: Quote
Jotbe Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='maartucha']mam nadzieje ze moge na was liczyc :placz:Masz to jak... w banku, forum dla tych co w potrzebie:loveu: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Jotbe']Masz to jak... w banku, forum dla tych co w potrzebie:loveu: Dzieeeekuje :loveu: Ksiazki przestudiowane ale to nie wszystko mysle :P jejQ Ale juz chodze nakrecona :D nie mozna sie ze mna porozumiec :evil_lol: :evil_lol: tak sie nie moge doczekac tego malego urwiska Quote
Magda Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jak tak sobie czytam, to mi adrenalinka roĆnie i czujÄ sie jakbym to ja miaĆa jechaÄ po psiaka:lol: Pozdrawiamy!! 13 dni! Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 co wy tak przeĆŒywacie :crazyeye: przecieĆŒ trzeba szykowaÄ wyprawkÄ dla malucha :cool3: a nie tylko siedzieÄ i pisaÄ jak to bÄdzie ;) wiesz co Marta najlepsze zabawki dla Yorka sÄ w Mc'Donalds :loveu: oczywiĆcie tylko i wyĆÄ cznie pluszaki :lol: dobre sÄ teĆŒ pluszaki po 2 zĆ z IKEI :evil_lol: bezpieczne bo bez noskĂłw i oczu takĆŒe maĆy siÄ nie zadĆawi przy "operacji nosek i oczko" :mad: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisaĆ(a):Jak tak sobie czytam, to mi adrenalinka roĆnie i czujÄ sie jakbym to ja miaĆa jechaÄ po psiaka:lol: Pozdrawiamy!! 13 dni! Uff.. wlasnie wrocilam z koszyczkiem :D hihhi fajnie ze sie cieszycie ze mna :multi::multi: Dzieekuje, MI to tak cisnienie rosnie ze o jaaaa :D nane napisaĆ(a):co wy tak przeĆŒywacie :crazyeye: przecieĆŒ trzeba szykowaÄ wyprawkÄ dla malucha :cool3: a nie tylko siedzieÄ i pisaÄ jak to bÄdzie ;) wiesz co Marta najlepsze zabawki dla Yorka sÄ w Mc'Donalds :loveu: oczywiĆcie tylko i wyĆÄ cznie pluszaki :lol: dobre sÄ teĆŒ pluszaki po 2 zĆ z IKEI :evil_lol: bezpieczne bo bez noskĂłw i oczu takĆŒe maĆy siÄ nie zadĆawi przy "operacji nosek i oczko" :mad: Haha chyba zajade do Ikei.. a tak w ogole to co Ja mam wziÄ Ä jak bede po niego jechala..?:) Quote
Zuza96 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ć»yczÄ Ci Marto, ĆŒeby TwĂłj psiak trafiĆ do Ciebie szybciej, niĆŒ myĆlisz. :p Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 maartucha napisaĆ(a):Uff.. wlasnie wrocilam z koszyczkiem :D hihhi fajnie ze sie cieszycie ze mna :multi::multi: Dzieekuje, MI to tak cisnienie rosnie ze o jaaaa :D Haha chyba zajade do Ikei.. a tak w ogole to co Ja mam wziÄ Ä jak bede po niego jechala..?:) :hmmmm:napewno musisz zabraÄ smycz i obrĂłĆŒ :razz: a na podrĂłĆŒ najlepiej zainwestowaÄ w kontenerek maĆy w czasie drogi bÄdzie siÄ tam czuĆ bezpiecznie :thumbs: a w przyszĆoĆci bÄdzie go traktowaĆ jak swĂłj azyl do ktĂłrego nikt nie ma prawa wstÄpu moja Tanya juĆŒ uwielbia swojÄ klateczkÄ a ma w tej chwili 4 i pĂłĆ miesiÄ ca :loveu: peĆno naznosiĆa sobie zabawek i jak jest zmÄczona to Ćmiga spaÄ do klateczki miÄdzy zabawki :sleeping: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hej Marta!;) Bardzo siÄ ciesze ĆŒe bedziesz miaĆa Toficzka:loveu: i czekam aĆŒ bÄdzie razem z TobÄ :loveu: maartucha napisaĆ(a):Na poczatku musze napisac nowinke, wczoraj z tata rozmawialam i tak pomyslac ze moze 13-go pojedziemy :multi::multi: ja juz sie cieszylam, ale spojrzal w kalendarz i zobaczyl ze piatek 13-go, z racji ze przesadni jestesmy to tata stwierdzil ze sie z domku nie ruszamy :placz::placz: To u nas byĆo tak ĆŒe mogliĆmy pojechaÄ po Daisy albo w piÄ tek, albo w sobote 13-go (nie mogĆam czekaÄ do poniedziaĆku a w niedziele nie mogĆam) W koĆcu tata powiedziaĆ ĆŒe "piÄ tek zĆy na poczÄ tek" i pojechaliĆmy w sobote 13-go;) Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nane napisaĆ(a):wiesz co Marta najlepsze zabawki dla Yorka sÄ w Mc'Donalds :loveu: oczywiĆcie tylko i wyĆÄ cznie pluszaki :lol: dobre sÄ teĆŒ pluszaki po 2 zĆ z IKEI :evil_lol: bezpieczne bo bez noskĂłw i oczu takĆŒe maĆy siÄ nie zadĆawi przy "operacji nosek i oczko" :mad: pluszaki z Mc`donalds - mamy 3:evil_lol: pluszaki z ikei - mamy 1 Nane chyba kupujemy te same zabawki:lol: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pati i Daisy napisaĆ(a):pluszaki z Mc`donalds - mamy 3:evil_lol: pluszaki z ikei - mamy 1 Nane chyba kupujemy te same zabawki:lol: bo sÄ najlepsze :cool3: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nane napisaĆ(a):bo sÄ najlepsze :cool3: OczywiĆcie :happy1: Quote
maartucha Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Zuza96'] Ć»yczÄ Ci Marto, ĆŒeby TwĂłj psiak trafiĆ do Ciebie szybciej, niĆŒ myĆlisz. :p Witamy serdecznie u nas :lol: Dziekujemy za zyczonka i WesoĆych swiat zyczymy :loveu: [quote name='nane']:hmmmm:napewno musisz zabraÄ smycz i obrĂłĆŒ :razz: a na podrĂłĆŒ najlepiej zainwestowaÄ w kontenerek maĆy w czasie drogi bÄdzie siÄ tam czuĆ bezpiecznie :thumbs: a w przyszĆoĆci bÄdzie go traktowaĆ jak swĂłj azyl do ktĂłrego nikt nie ma prawa wstÄpu moja Tanya juĆŒ uwielbia swojÄ klateczkÄ a ma w tej chwili 4 i pĂłĆ miesiÄ ca :loveu: peĆno naznosiĆa sobie zabawek i jak jest zmÄczona to Ćmiga spaÄ do klateczki miÄdzy zabawki :sleeping: No to moze wezme jego legowiske po ktore jade we wtorek :multi: i jakis kocyk hmm.. jak bede juz wyjezdzala to sie skonsultujemy. w ogole juz tylko 12 dni :multi: [quote name='Pati i Daisy']Hej Marta!;) Bardzo siÄ ciesze ĆŒe bedziesz miaĆa Toficzka:loveu: i czekam aĆŒ bÄdzie razem z TobÄ :loveu: To u nas byĆo tak ĆŒe mogliĆmy pojechaÄ po Daisy albo w piÄ tek, albo w sobote 13-go (nie mogĆam czekaÄ do poniedziaĆku a w niedziele nie mogĆam) W koĆcu tata powiedziaĆ ĆŒe "piÄ tek zĆy na poczÄ tek" i pojechaliĆmy w sobote 13-go;) Dziekujemy bardzo :multi::multi: tak bardzo sie nie moge doczekac :placz::placz: [quote name='Pati i Daisy']pluszaki z Mc`donalds - mamy 3:evil_lol: pluszaki z ikei - mamy 1 Nane chyba kupujemy te same zabawki:lol: [quote name='nane']bo sÄ najlepsze :cool3: hahaah chyba tez sie w nie zaopatrze w takim razie :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 juĆŒ skoĆczyĆyĆmy czÄĆÄ pierwszÄ naszego bloga :multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 maartucha napisaĆ(a):hahaah chyba tez sie w nie zaopatrze w takim razie :evil_lol: Polecamy :p Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Pati i Daisy napisaĆ(a):Polecamy :p sÄ baaaaaardzo wytrzymaĆe :cool3: Quote
maartucha Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisaĆ(a):juĆŒ skoĆczyĆyĆmy czÄĆÄ pierwszÄ naszego bloga :multi: Przepraszam ze wczesniej nie dokonczylam, ale zawolali mnie i musialam sie isc szykowac bo do rodzinki na obiadek, jutro z samego rana przeczytam reszta :loveu: teraz wpadlam na chwilke, szczaic co i jak i lulu zmykam:loveu: wiec Dobraanoccc :oops: Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witaj Martucha slodziutki ten TOFICZEK az ci zazdroszcze znĂłw miec takiego szkraba w domu.Te parenaĆcie dni szybko zleci chociaĆŒ moge zrozumiec, ĆŒe siÄ doczekaÄ nie umiesz:eviltong: wprawdzie ja tego problemu nie miaĆam u nas to byl taki "spontan" jeĆli chodzi o kupno.A z jakiej miejscowoĆci kupujesz ze az 150 km musisz jechaÄ po niego? Quote
Jotbe Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']co wy tak przeĆŒywacie :crazyeye: przecieĆŒ trzeba szykowaÄ wyprawkÄ dla malucha :cool3: Jeszcze kilka wpisĂłw Marty i ja teĆŒ zacznÄ szykowaÄ wyprawkÄ.:eviltong: To jest zaraĆșliwe.:mad: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pegaza napisaĆ(a):Witaj Martucha slodziutki ten TOFICZEK az ci zazdroszcze znĂłw miec takiego szkraba w domu.Te parenaĆcie dni szybko zleci chociaĆŒ moge zrozumiec, ĆŒe siÄ doczekaÄ nie umiesz:eviltong: wprawdzie ja tego problemu nie miaĆam u nas to byl taki "spontan" jeĆli chodzi o kupno.A z jakiej miejscowoĆci kupujesz ze az 150 km musisz jechaÄ po niego? Pegaza myĆmy po nasze Yorki jechali z Koszalina do Warszawy takĆŒe nie wiem czy to coĆ dziwnego, ĆŒe Marta jedzie po Toffika 150km :cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Pegaza']Witaj Martucha slodziutki ten TOFICZEK az ci zazdroszcze znĂłw miec takiego szkraba w domu.Te parenaĆcie dni szybko zleci chociaĆŒ moge zrozumiec, ĆŒe siÄ doczekaÄ nie umiesz:eviltong: wprawdzie ja tego problemu nie miaĆam u nas to byl taki "spontan" jeĆli chodzi o kupno.A z jakiej miejscowoĆci kupujesz ze az 150 km musisz jechaÄ po niego? No Wiec Witaj Pegaz u nas :loveu: A JA jestem z Elblaga i Jad Po mojego Malucha Do Gdyni :) Wiec wyjdzie cos kolo 150 km :loveu: [quote name='Jotbe']Jeszcze kilka wpisĂłw Marty i ja teĆŒ zacznÄ szykowaÄ wyprawkÄ.:eviltong: To jest zaraĆșliwe.:mad: :multi: I tak mialo byc :eviltong: zostalo tylko 11 dni :multi: [quote name='nane']Pegaza myĆmy po nasze Yorki jechali z Koszalina do Warszawy takĆŒe nie wiem czy to coĆ dziwnego, ĆŒe Marta jedzie po Toffika 150km :cool3: Dzien Dobry Nane, jejq wczoraj do was na chwilke wieczorem wpadlam bo bylam taka zmeczona, teraz tam pedze nadrobic zaleglosci... :loveu: Quote
Pegaza Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :p Witaj MARTUCHA i tu od razu do NANE napisze ĆŒe ja nie widze w tym nic dziwnego nie wiem gdzie Ty to czytaĆaĆ ja tylko zapytaĆam z jakiej miejscowoĆci jest, ĆŒe jedzie po niego 150 km :eviltong: ja mialam na szczÄĆcie bliziutko :p Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pegaza napisaĆ(a)::p Witaj MARTUCHA i tu od razu do NANE napisze ĆŒe ja nie widze w tym nic dziwnego nie wiem gdzie Ty to czytaĆaĆ ja tylko zapytaĆam z jakiej miejscowoĆci jest, ĆŒe jedzie po niego 150 km :eviltong: ja mialam na szczÄĆcie bliziutko :p to pseplasam jezeli cie ulaziĆam :-( ale nie sciaĆam :oops: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dzien dobry Dziewczynki :loveu: Jak Tam dyngusik?:D Psssik Psikk pistoletem?:D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisaĆ(a):Dzien dobry Dziewczynki :loveu: Jak Tam dyngusik?:D Psssik Psikk pistoletem?:D u nas kiepska pogoda na dyngusa:mad: zimno i jeszcze w dodatku pada deszcz :placz: Quote
Recommended Posts