Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

Hihi napewno :D Narazie to ja sie ciesze na mysl orzeskow :D ale z czasem mysle ze mi przejdzie radosc :P Normalna sprawa chyba..
[CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[/CENTER]

wiecie co.. JA bym chciala GO tak dobrze wychowac, to moj pierwszy psiak wiec mam nadzieje ze moge na was liczyc :placz:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jotbe']Masz to jak... w banku, forum dla tych co w potrzebie:loveu:
Dzieeeekuje :loveu: Ksiazki przestudiowane ale to nie wszystko mysle :P

jejQ Ale juz chodze nakrecona :D nie mozna sie ze mna porozumiec :evil_lol: :evil_lol: tak sie nie moge doczekac tego malego urwiska

Posted

co wy tak przeĆŒywacie :crazyeye:
przecieĆŒ trzeba szykować wyprawkę dla malucha :cool3: a nie tylko siedzieć i pisać jak to będzie ;)
wiesz co Marta najlepsze zabawki dla Yorka są w Mc'Donalds :loveu: oczywiƛcie tylko i wyƂącznie pluszaki :lol:
dobre są teĆŒ pluszaki po 2 zƂ z IKEI :evil_lol: bezpieczne bo bez noskĂłw i oczu takĆŒe maƂy się nie zadƂawi przy "operacji nosek i oczko" :mad:

Posted

Magda_Miki napisaƂ(a):
Jak tak sobie czytam, to mi adrenalinka roƛnie i czuję sie jakbym to ja miaƂa jechać po psiaka:lol:

Pozdrawiamy!!

13 dni!

Uff.. wlasnie wrocilam z koszyczkiem :D hihhi fajnie ze sie cieszycie ze mna :multi::multi: Dzieekuje, MI to tak cisnienie rosnie ze o jaaaa :D
nane napisaƂ(a):
co wy tak przeĆŒywacie :crazyeye:
przecieĆŒ trzeba szykować wyprawkę dla malucha :cool3: a nie tylko siedzieć i pisać jak to będzie ;)
wiesz co Marta najlepsze zabawki dla Yorka są w Mc'Donalds :loveu: oczywiƛcie tylko i wyƂącznie pluszaki :lol:
dobre są teĆŒ pluszaki po 2 zƂ z IKEI :evil_lol: bezpieczne bo bez noskĂłw i oczu takĆŒe maƂy się nie zadƂawi przy "operacji nosek i oczko" :mad:

Haha chyba zajade do Ikei.. a tak w ogole to co Ja mam wziąć jak bede po niego jechala..?:)

Posted

maartucha napisaƂ(a):
Uff.. wlasnie wrocilam z koszyczkiem :D hihhi fajnie ze sie cieszycie ze mna :multi::multi: Dzieekuje, MI to tak cisnienie rosnie ze o jaaaa :D

Haha chyba zajade do Ikei.. a tak w ogole to co Ja mam wziąć jak bede po niego jechala..?:)

:hmmmm:napewno musisz zabrać smycz i obrĂłĆŒ :razz: a na podrĂłĆŒ najlepiej zainwestować w kontenerek maƂy w czasie drogi będzie się tam czuƂ bezpiecznie :thumbs: a w przyszƂoƛci będzie go traktowaƂ jak swĂłj azyl do ktĂłrego nikt nie ma prawa wstępu moja Tanya juĆŒ uwielbia swoją klateczkę a ma w tej chwili 4 i póƂ miesiąca :loveu: peƂno naznosiƂa sobie zabawek i jak jest zmęczona to ƛmiga spać do klateczki między zabawki :sleeping:

Posted

Hej Marta!;)
Bardzo się ciesze ĆŒe bedziesz miaƂa Toficzka:loveu: i czekam aĆŒ będzie razem z Tobą:loveu:

maartucha napisaƂ(a):
Na poczatku musze napisac nowinke, wczoraj z tata rozmawialam i tak pomyslac ze moze 13-go pojedziemy :multi::multi: ja juz sie cieszylam, ale spojrzal w kalendarz i zobaczyl ze piatek 13-go, z racji ze przesadni jestesmy to tata stwierdzil ze sie z domku nie ruszamy :placz::placz:

To u nas byƂo tak ĆŒe mogliƛmy pojechać po Daisy albo w piątek, albo w sobote 13-go (nie mogƂam czekać do poniedziaƂku a w niedziele nie mogƂam) W koƄcu tata powiedziaƂ ĆŒe "piątek zƂy na początek" i pojechaliƛmy w sobote 13-go;)

Posted

nane napisaƂ(a):

pluszaki z Mc`donalds - mamy 3:evil_lol: pluszaki z ikei - mamy 1

Nane chyba kupujemy te same zabawki:lol:

Posted

Pati i Daisy napisaƂ(a):
pluszaki z Mc`donalds - mamy 3:evil_lol: pluszaki z ikei - mamy 1

bo są najlepsze :cool3:

Posted

[quote name='Zuza96']

Ć»yczę Ci Marto, ĆŒeby TwĂłj psiak trafiƂ do Ciebie szybciej, niĆŒ myƛlisz. :p
Witamy serdecznie u nas :lol: Dziekujemy za zyczonka i WesoƂych swiat zyczymy :loveu:
[quote name='nane']:hmmmm:napewno musisz zabrać smycz i obrĂłĆŒ :razz: a na podrĂłĆŒ najlepiej zainwestować w kontenerek maƂy w czasie drogi będzie się tam czuƂ bezpiecznie :thumbs: a w przyszƂoƛci będzie go traktowaƂ jak swĂłj azyl do ktĂłrego nikt nie ma prawa wstępu moja Tanya juĆŒ uwielbia swoją klateczkę a ma w tej chwili 4 i póƂ miesiąca :loveu: peƂno naznosiƂa sobie zabawek i jak jest zmęczona to ƛmiga spać do klateczki między zabawki :sleeping:

No to moze wezme jego legowiske po ktore jade we wtorek :multi: i jakis kocyk hmm.. jak bede juz wyjezdzala to sie skonsultujemy. w ogole juz tylko
12 dni :multi:

[quote name='Pati i Daisy']Hej Marta!;)
Bardzo się ciesze ĆŒe bedziesz miaƂa Toficzka:loveu: i czekam aĆŒ będzie razem z Tobą:loveu:

To u nas byƂo tak ĆŒe mogliƛmy pojechać po Daisy albo w piątek, albo w sobote 13-go (nie mogƂam czekać do poniedziaƂku a w niedziele nie mogƂam) W koƄcu tata powiedziaƂ ĆŒe "piątek zƂy na początek" i pojechaliƛmy w sobote 13-go;)

Dziekujemy bardzo :multi::multi: tak bardzo sie nie moge doczekac :placz::placz:
[quote name='Pati i Daisy']pluszaki z Mc`donalds - mamy 3:evil_lol: pluszaki z ikei - mamy 1

[quote name='nane']bo są najlepsze :cool3:

hahaah chyba tez sie w nie zaopatrze w takim razie :evil_lol:

Posted

nane napisaƂ(a):
juĆŒ skoƄczyƂyƛmy częƛć pierwszą naszego bloga :multi:

Przepraszam ze wczesniej nie dokonczylam, ale zawolali mnie i musialam sie isc szykowac bo do rodzinki na obiadek, jutro z samego rana przeczytam reszta :loveu: teraz wpadlam na chwilke, szczaic co i jak i lulu zmykam:loveu:
wiec Dobraanoccc :oops:

Posted

Witaj Martucha slodziutki ten TOFICZEK az ci zazdroszcze znĂłw miec takiego szkraba w domu.Te parenaƛcie dni szybko zleci chociaĆŒ moge zrozumiec, ĆŒe się doczekać nie umiesz:eviltong: wprawdzie ja tego problemu nie miaƂam u nas to byl taki "spontan" jeƛli chodzi o kupno.A z jakiej miejscowoƛci kupujesz ze az 150 km musisz jechać po niego?

Posted

[quote name='nane']co wy tak przeĆŒywacie :crazyeye:
przecieĆŒ trzeba szykować wyprawkę dla malucha :cool3:

Jeszcze kilka wpisĂłw Marty i ja teĆŒ zacznę szykować wyprawkę.:eviltong:
To jest zaraĆșliwe.:mad:

Posted

Pegaza napisaƂ(a):
Witaj Martucha slodziutki ten TOFICZEK az ci zazdroszcze znĂłw miec takiego szkraba w domu.Te parenaƛcie dni szybko zleci chociaĆŒ moge zrozumiec, ĆŒe się doczekać nie umiesz:eviltong: wprawdzie ja tego problemu nie miaƂam u nas to byl taki "spontan" jeƛli chodzi o kupno.A z jakiej miejscowoƛci kupujesz ze az 150 km musisz jechać po niego?

Pegaza myƛmy po nasze Yorki jechali z Koszalina do Warszawy takĆŒe nie wiem czy to coƛ dziwnego, ĆŒe Marta jedzie po Toffika 150km :cool3:

Posted

[quote name='Pegaza']Witaj Martucha slodziutki ten TOFICZEK az ci zazdroszcze znĂłw miec takiego szkraba w domu.Te parenaƛcie dni szybko zleci chociaĆŒ moge zrozumiec, ĆŒe się doczekać nie umiesz:eviltong: wprawdzie ja tego problemu nie miaƂam u nas to byl taki "spontan" jeƛli chodzi o kupno.A z jakiej miejscowoƛci kupujesz ze az 150 km musisz jechać po niego?

No Wiec Witaj Pegaz u nas :loveu: A JA jestem z Elblaga i Jad Po mojego Malucha Do Gdyni :) Wiec wyjdzie cos kolo 150 km :loveu:
[quote name='Jotbe']Jeszcze kilka wpisĂłw Marty i ja teĆŒ zacznę szykować wyprawkę.:eviltong:
To jest zaraĆșliwe.:mad:

:multi: I tak mialo byc :eviltong: zostalo tylko 11 dni :multi:

[quote name='nane']Pegaza myƛmy po nasze Yorki jechali z Koszalina do Warszawy takĆŒe nie wiem czy to coƛ dziwnego, ĆŒe Marta jedzie po Toffika 150km :cool3:

Dzien Dobry Nane, jejq wczoraj do was na chwilke wieczorem wpadlam bo bylam taka zmeczona, teraz tam pedze nadrobic zaleglosci... :loveu:

Posted

:p Witaj MARTUCHA i tu od razu do NANE napisze ĆŒe ja nie widze w tym nic dziwnego nie wiem gdzie Ty to czytaƂaƛ ja tylko zapytaƂam z jakiej miejscowoƛci jest, ĆŒe jedzie po niego 150 km :eviltong: ja mialam na szczęƛcie bliziutko :p

Posted

Pegaza napisaƂ(a):
:p Witaj MARTUCHA i tu od razu do NANE napisze ĆŒe ja nie widze w tym nic dziwnego nie wiem gdzie Ty to czytaƂaƛ ja tylko zapytaƂam z jakiej miejscowoƛci jest, ĆŒe jedzie po niego 150 km :eviltong: ja mialam na szczęƛcie bliziutko :p

to pseplasam jezeli cie ulaziƂam :-( ale nie sciaƂam :oops:

Posted

maartucha napisaƂ(a):
Dzien dobry Dziewczynki :loveu:
Jak Tam dyngusik?:D Psssik Psikk pistoletem?:D

u nas kiepska pogoda na dyngusa:mad:
zimno i jeszcze w dodatku pada deszcz :placz: