maartucha Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Martus chyba ci ukradne Toffisia bedzie tylko moj :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ POCIECHY Z TOFFISIA :):):):new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Nigdy Go nikomu nie oddam, za żadne skarby Świata :loveu: aaaa za życzenia bardzo bardzo bardzo dziękuje :* Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 maartucha napisał(a):Nigdy Go nikomu nie oddam, za żadne skarby Świata :loveu: aaaa za życzenia bardzo bardzo bardzo dziękuje :* Ah nie ma za co :D:D:D Moze jakies fotecki na dobranoc :D:D Quote
Acia_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :evilbat: WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJNAJLEPSZEGO!!!!!!!!!! Quote
Sara_i_Aris Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cześć Martusia! Myślałam, że dzisiaj masz urodzinki :oops: Widocznie nie doczytałam... Toffiś to mądry psiaczek, uczy się w zastraszającym tempie :-o Trafił Ci się bardzo uzdolniony psiak :multi: [quote name='maartucha'] Taki mały, a taki silny :-o Aris to już by puścił... Quote
Guest Agata_B Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wszystkiego naj z okazji 18-stki ;) Pozdrawiam :loveu: Quote
Kincia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 I jak tam imorezka :lol: :lol: Ja tu dopiero wpadne we wtorek albo w srode bo jade na wycieczke :eviltong: :placz: Quote
Kincia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Martus mizianko dla Toffisia bede tesknic za wami :placz: :evil_lol: U nas w galeri duza ilosc fotek :evil_lol: :evil_lol: Do zobaczenia :*:loveu: Quote
maartucha Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Heejka wszystkiM :* Agata_B, Yorkie, Asia&Misia, Dziekuje Wam słoneczka bardzo za życzenia :* Ehh urodzinki straasznie udane, moj TZ-cik z cudaśnym bukiecikie, komoda cała w kwiatkach :D do tego dwa bukieciki z osiemnastoma lizaczkami mmmm :D Wczoraj jednego od babulki a dziś od Qmpelki :multi: Faaaajnie :multi: Jutro dorwe aparacik (bo dziś brat gdzieś zabrał i nie ma) i porobię zdjęcia :) Zaraz może kilka z Imprezki wrzucę :) taaki np. jak dmuchałam świeczuszki :lol: :lol: :lol: Buśśa Łobuzy :* Quote
Aga76 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Martusiu :calus: z okazji dzisiejszego święta życzę Tobie spełnienia najskrytszych marzeń, uśmiechu na każdy dzień, pogody ducha i wspaniałych przyjaciół wokół. :laola: :laola: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzien dobry MARTUSIU:lol: z okazji urodzin:new-bday: życze Ci wiele wspaniałych godzin:BIG: ,zdrowia, szczęścia:) , spełnienia marzeń,beczki wina:drinka: i 100 zł co godzina.:calus: :laola: Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :tort: Martusiu Kochana w dniu Twoich urodzin życzę Ci...Sukcesów w dorosłym życiu, szczęscia w miłosci dużo usmiechu, dużo radosci, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. I napotkania na swojej drodze życia, samych wspaniałych i życzliwych ludzi. :BIG: Wszystkiego nalepszego i najpiekniejszego.....:new-bday: :laola: :laola: Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Na osiemnaste urodziny Twoje, przyjmij też zyczenia moje. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo jedzenia. Co byś zdrowa była, dziecek za dużo nie urodziła, życiem się nacieszyła, i wszystko co chciała robiła. Co by te chłopaki szwarne za Tobą latały, i rąk byle kaj nie wkładali. Szufladki za mocno nie czaskały i aby wróbelki do Ciebie pod oknem zawsze mile ćwierkały. Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :loveu: maartucha napisał(a)::loveu: no i kolejna dawka zdjęć :D Tofficzek bawił sie z moim Tz-cikiem :* :loveu: pieknotek! dobrze jest pstrykac mnostwo zdjec dzieciatku takiemu potem (2lata) swietnie sie je oglada:cool3: pozdrawiamy...mamy nadzieje ze impreza udana! wszystkiego dobrego! Quote
maartucha Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Aga76 napisał(a):Martusiu :calus: z okazji dzisiejszego święta życzę Tobie spełnienia najskrytszych marzeń, uśmiechu na każdy dzień, pogody ducha i wspaniałych przyjaciół wokół. :laola: :laola: Pegaza napisał(a):Dzien dobry MARTUSIU:lol: z okazji urodzin:new-bday: życze Ci wiele wspaniałych godzin:BIG: ,zdrowia, szczęścia:) , spełnienia marzeń,beczki wina:drinka: i 100 zł co godzina.:calus: :laola: Kasia_zg napisał(a)::tort: Martusiu Kochana w dniu Twoich urodzin życzę Ci...Sukcesów w dorosłym życiu, szczęscia w miłosci dużo usmiechu, dużo radosci, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. I napotkania na swojej drodze życia, samych wspaniałych i życzliwych ludzi. :BIG: Wszystkiego nalepszego i najpiekniejszego.....:new-bday: :laola: :laola: nane napisał(a):Na osiemnaste urodziny Twoje, przyjmij też zyczenia moje. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo jedzenia. Co byś zdrowa była, dziecek za dużo nie urodziła, życiem się nacieszyła, i wszystko co chciała robiła. Co by te chłopaki szwarne za Tobą latały, i rąk byle kaj nie wkładali. Szufladki za mocno nie czaskały i aby wróbelki do Ciebie pod oknem zawsze mile ćwierkały. :multi: :multi: :multi: JejQ Dzięęękuje wam robaczki :multi: :multi: :multi: :drink1:Za wasze zdrowie :D :drink1: :laola::laola: Quote
maartucha Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Aga76 napisał(a):Martusiu :calus: z okazji dzisiejszego święta życzę Tobie spełnienia najskrytszych marzeń, uśmiechu na każdy dzień, pogody ducha i wspaniałych przyjaciół wokół. :laola: :laola: Pegaza napisał(a):Dzien dobry MARTUSIU:lol: z okazji urodzin:new-bday: życze Ci wiele wspaniałych godzin:BIG: ,zdrowia, szczęścia:) , spełnienia marzeń,beczki wina:drinka: i 100 zł co godzina.:calus: :laola: Kasia_zg napisał(a)::tort: Martusiu Kochana w dniu Twoich urodzin życzę Ci...Sukcesów w dorosłym życiu, szczęscia w miłosci dużo usmiechu, dużo radosci, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. I napotkania na swojej drodze życia, samych wspaniałych i życzliwych ludzi. :BIG: Wszystkiego nalepszego i najpiekniejszego.....:new-bday: :laola: :laola: nane napisał(a):Na osiemnaste urodziny Twoje, przyjmij też zyczenia moje. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo jedzenia. Co byś zdrowa była, dziecek za dużo nie urodziła, życiem się nacieszyła, i wszystko co chciała robiła. Co by te chłopaki szwarne za Tobą latały, i rąk byle kaj nie wkładali. Szufladki za mocno nie czaskały i aby wróbelki do Ciebie pod oknem zawsze mile ćwierkały. pieknotek! dobrze jest pstrykac mnostwo zdjec dzieciatku takiemu potem (2lata) swietnie sie je oglada:cool3: pozdrawiamy...mamy nadzieje ze impreza udana! wszystkiego dobrego! :multi: :multi: :multi: JejQ Dzięęękuje wam robaczki :multi: :multi: :multi: :drink1:Za wasze zdrowie :D :drink1: :laola::laola: Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Marta gdzieś ty się podziewała jak cię nie było ??? :wallbash: ja tak tęsknię a ciebie ani widu ani słychu :bigcry: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Martus i co jak tam imprezka :cool3: :cool3: ? Co u Toffisia :loveu: Quote
maartucha Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 nane napisał(a):Marta gdzieś ty się podziewała jak cię nie było ??? :wallbash: ja tak tęsknię a ciebie ani widu ani słychu :bigcry: czassu w ogole nie mam :placz: :placz: :placz: Pojawie sie tu dzis wieczorkiem na dluzej :* jakies zdjatka cczy cos :D Pinczerek-Jacky napisał(a):Martus i co jak tam imprezka :cool3: :cool3: ? Co u Toffisia :loveu: A imprezka uuuu super :D a u Toffisia?? A chłopaczek taki przystojny ze hej :D Noo to teraz zmykam zjesc obiadek i smigamy z Tofficzkiem do weta i bedziemy "Kuj kuj" robić :D :lol: Quote
Kasia_zg Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześc Martusiu!! Witam słodziachnego Toficzka!! Ojoj dziś kuj kuj ale Tofficzek to dzielny facet i nawet nie poczuje :) Za to mój jak zobaczy strzykawke to go słyszy cała weterynaria :) Czekamy na nowe foteczki małego brzdąca...Miłego popołudnia!! Tulaski dla maluszka i buziaczki dla Ciebie !! Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A imprezka uuuu super :D a u Toffisia?? A chłopaczek taki przystojny ze hej :D Noo to teraz zmykam zjesc obiadek i smigamy z Tofficzkiem do weta i bedziemy "Kuj kuj" robić :D :lol:[/quote] To super :evil_lol: O jej kuj kuj :( Toffis dzielny jest przezyje :D:D Czekam na fotez imprezki :D:D PZdr:* Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hmm no i jak po "kuj kuj" gdzie fotki :mad: Oj Martus przeginasz :D U nas porcja fotek :eviltong: Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 maartucha napisał(a):Dobry Wieczorrr :* MMMMaaaarrrrrtttttuuuuuussssssiiiiiiaaaaa jjjjeeeesssstttt nareszcie :loveu: Quote
maartucha Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 nane napisał(a):MMMMaaaarrrrrtttttuuuuuussssssiiiiiiaaaaa jjjjeeeesssstttt nareszcie :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Nareszzzcie czasu troszke :multi: :multi: :multi: Quote
maartucha Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Ehh no to co? opowiadam co u nas :D Tofficzek każdej nocy przychodzi do mnie, szkoda, że jeszcze nie wskoczy do mnie bo tylko czekam aż będzie wskakiwał mi do łóżeczka. Wczoraj zaliczyliśmy Szczepienie, przy okazji zważyliśmy moją małą mordeczkę, waży azzz (uwaga uwaga) 1,5 kg :multi: Hmmm no i jemy ładnie z miseczki :) Hmmm No i uwaga, musimy się pochwalić, że Tofficzek caaalutką noc trzyma swoje potrzeby, nie ma niespodzianek rano w postaci siuśków czy kupki :loveu: Odbywa regularne spacerki i już wie, że miejsce na załatwianie potrzeb jest na dworze a nie w domku u Pani na dywanie :evil_lol: Drugi dzień z kolei Tofficzek stoi przy drzwiach i piszczy, a wtedy raz ciach smyczkę i na dwór, Toffiś grzecznie załatwia swe potrzeby i wracamy do domku :) Szczeeka już slicznie :D uszzka po malutku stają :) Hmmm... i co by tu jeszcze napisać, może że Toffik nikogo rano nie budzi, albo bawi sie grzecznie sam albo jak tylko ktoś wstanie to on słyszy i sie budzi. Strasznie wszystko szybko łapie, kochany jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no to na tile by bylo :D Quote
Recommended Posts