Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia&Misia']MIAŁY DZIS BYC FOTY ! FOTY!!!! FOTY!!!! :diabloti:

Spokojnie spokojnie, dopiero co ze szkoły wrócilam :)

[quote name='Yorkie']Cześć Marta!
Pięknego masz modela w domu :loveu: Ma śliczny pysio :loveu:

:* Ehhh Istny "aniołek" :loveu:

[quote name='Asia&Misia']Chyba sie.....
.....zakochałam! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a jak tu się nie zakochać?:lol:

[quote name='Magda_Miki']Moja mama się ponownie zakochała w yorkach:loveu::loveu: Czekam na więcej!:multi:

Jakieś plany na weekend?:cool3:

Madziu, spytaj mame jak to w ogole mozna sie odkochać w Yoreczkach?! :lol:
A plany? Hmmm Sobota - zero planow, wszystko zależy od pogody, a niedziela.. hmm wyprawiam urodzinki dla rodziny :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz wruciłaś! no wiec FOTY! FOTY! WIECEJ FOT! WIECEJ FOT! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
juz wruciłaś! no wiec FOTY! FOTY! WIECEJ FOT! WIECEJ FOT! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

jejQ spokojnie :) Fotki bedą wieczorkiem :) Moj TZ-cik przyjdzie to popstrykamy foteczki :) :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):

ło boziuniu, jakie cudo :loveu:

może to zdjęcie pomoże namówić moją mamę na drugiego yorka? :cool3:
jest przecudne...
ale masz słodziaka w domu..
rozrabia?

hihi może i ja z czasem moich rodziców namówię na drugiego :loveu:

Dziękujemy za milusie słowa :*

A czy rozrabia? Hmm... jest żywy strasznie, ale bym narzekała że rozrabia, zadziora mała zaczepna ze łohoho :) ale jest tak cudowny i kochany że nie sposób sie na niego Gniewać. Czasami, ale to czasami juz przesadza troszkę, np. Wczoraj dokopał się do kabla (który był pod wykładziną) o którym istnieniu nie wiedzialam :D

Posted

PositiveThought napisał(a):
ja na początku miałam mieć dwie suczki, wyszedł jeden piesek :cool1:
są plusy i minusy, ale chciałabym dwa wariaty małe... tylko może będę miała kota :roll:

on Ci chciał pokazać Twoje mieszkanie z całkiem innej perspektywy 8) zawsze tak tłumaczyłam Aidka, gdy coś zbroił...
ostrzegam, że to się może nie skończyć - Aidi kocha gazety [drzeć] i stoły... [podróże po nich 8) ]

haha dzis zostala zastosowana drastyczna metoda :D Tofficzka strasznie korciły drzwi od kuchni, to ja wzięłam zmoczyłam palca, nasypałam piepszu i tą oto miksturką nasmarowałam ten fragmencik który obrgryzał. Efekt już widoczny, drzwi mu już sie nie podobają :D :loveu: hihihi:loveu: :loveu: Kochany urwisek :loveu: :loveu: :loveu: Ehhh ta Pańcia to drastyczna :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Słodki Tofficzek na dobranoc :loveu: super maluch :loveu:

własnie chciałam mu zrobić foteczke jak słodko lula, ale tak cudownie śpi, ze pewnie by sie obudzil jak bym robiła "pstryk", a niech juz moja dziecinka sobie sssspii słodko :) :loveu: :loveu:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Dobranoc Martus i Toffik :*:* Bede smacznie spac po tych foteczkach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dobry wieczor i Dobranoc :* NO to kolorwych snów w takim razie :)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej:multi:
Oj mała ta dawka zdjęć.... Takiego maluszka to mogłabym oglądać cały czas:loveu:
A czyje urodzinki jutro?:cool3:

Malutka bo taka na dzien dobry :) dziś w miare pogoda to moze i na dworku porobimy :)

a Urodzinki Moje :) (18-ste :multi:)

Posted

[quote name='maartucha']Malutka bo taka na dzien dobry :) dziś w miare pogoda to moze i na dworku porobimy :)

a Urodzinki Moje :) (18-ste :multi:)

Ojej to będzie impreza!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, że zapytałam, bo jeszcze byś nam nie powiedziała:eviltong: Ja za roczek w kwietniu 18:cool3: Stare rury z nas

Posted

Ooo Martus juz 18 :evil_lol: :evil_lol: To bedzie imprezka :multi: :multi: Slivzna fotka Toffisia :)
To wszytskiego najlepszego juz pisze gdybym nie weszla na dogo :(
Aaa paap:*

Posted

TOFIK! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Czekam na wiecej fotek ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cześć Marta!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18-STYCH URODZIN :new-bday: :BIG:
Nie wiem czy jutro będę...

[quote name='maartucha']

O, jaką Toffiś ma fajną zabawkę :loveu:
Ja zawsze robię zdjęcia z lampą, ładniej wyglądają.

[quote name='maartucha']

Jaki on jest słodziutki :loveu:

[quote name='maartucha']

Nawet ma prosiaczka towarzyszącego mu w spaniu :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Marta!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18-STYCH URODZIN :new-bday: :BIG:
Nie wiem czy jutro będę...

Dzięęęęuje bardzo:* Urodzinki we wtorek a jutro to dla rodzinki :lol: :lol: Już Tofficzek pierwsza imprezke rodzinna ma za soba (iminieny dziadziusia) :D jutro nastepna :D

AAaaa w ogole zapomnialam sie pochwalic, ze odstawilismy spodeczek i Tofficzek juz ładnie je z miseczki :) Dzis dostal piers z kurczaczka z marcheweczka i serkiem.. :) raz w tygodniu dostawać bedzie, a tak to na suchej :) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jaki on silny :D:D Moze isc do psich strongmenow :):)

iiiiiiiiii jaki słodziak:loveu: :loveu: :loveu:

Toffis i przyjaciele :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Martus chyba ci ukradne Toffisia bedzie tylko moj :loveu: :loveu: :loveu:

I jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ POCIECHY Z TOFFISIA :):):):new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: