maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Asia&Misia']MIAŁY DZIS BYC FOTY ! FOTY!!!! FOTY!!!! :diabloti: Spokojnie spokojnie, dopiero co ze szkoły wrócilam :) [quote name='Yorkie']Cześć Marta! Pięknego masz modela w domu :loveu: Ma śliczny pysio :loveu: :* Ehhh Istny "aniołek" :loveu: [quote name='Asia&Misia']Chyba sie..... .....zakochałam! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a jak tu się nie zakochać?:lol: [quote name='Magda_Miki']Moja mama się ponownie zakochała w yorkach:loveu::loveu: Czekam na więcej!:multi: Jakieś plany na weekend?:cool3: Madziu, spytaj mame jak to w ogole mozna sie odkochać w Yoreczkach?! :lol: A plany? Hmmm Sobota - zero planow, wszystko zależy od pogody, a niedziela.. hmm wyprawiam urodzinki dla rodziny :D Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 juz wruciłaś! no wiec FOTY! FOTY! WIECEJ FOT! WIECEJ FOT! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Asia&Misia napisał(a):juz wruciłaś! no wiec FOTY! FOTY! WIECEJ FOT! WIECEJ FOT! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jejQ spokojnie :) Fotki bedą wieczorkiem :) Moj TZ-cik przyjdzie to popstrykamy foteczki :) :loveu: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 niewiem czy wytrzyamam :placz: , zakochałam sie w Tofiku :loveu: :loveu: . Ucałuj go odemnie :loveu: . Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 PositiveThought napisał(a): ło boziuniu, jakie cudo :loveu: może to zdjęcie pomoże namówić moją mamę na drugiego yorka? :cool3: jest przecudne... ale masz słodziaka w domu.. rozrabia? hihi może i ja z czasem moich rodziców namówię na drugiego :loveu: Dziękujemy za milusie słowa :* A czy rozrabia? Hmm... jest żywy strasznie, ale bym narzekała że rozrabia, zadziora mała zaczepna ze łohoho :) ale jest tak cudowny i kochany że nie sposób sie na niego Gniewać. Czasami, ale to czasami juz przesadza troszkę, np. Wczoraj dokopał się do kabla (który był pod wykładziną) o którym istnieniu nie wiedzialam :D Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 PositiveThought napisał(a):ja na początku miałam mieć dwie suczki, wyszedł jeden piesek :cool1: są plusy i minusy, ale chciałabym dwa wariaty małe... tylko może będę miała kota :roll: on Ci chciał pokazać Twoje mieszkanie z całkiem innej perspektywy 8) zawsze tak tłumaczyłam Aidka, gdy coś zbroił... ostrzegam, że to się może nie skończyć - Aidi kocha gazety [drzeć] i stoły... [podróże po nich 8) ] haha dzis zostala zastosowana drastyczna metoda :D Tofficzka strasznie korciły drzwi od kuchni, to ja wzięłam zmoczyłam palca, nasypałam piepszu i tą oto miksturką nasmarowałam ten fragmencik który obrgryzał. Efekt już widoczny, drzwi mu już sie nie podobają :D :loveu: hihihi:loveu: :loveu: Kochany urwisek :loveu: :loveu: :loveu: Ehhh ta Pańcia to drastyczna :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dzis miały być fotki kochanego Toficzka!!!!! ;(Tofik kochu kochu ;* Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 No to jeszcze maleńka porcyjka zdjątek na Dobranoc :* (wszystkie z lampą, czego strasznie nie lubię, ale już wieczór, więc innej opcji nie było) Quote
Aga76 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Słodki Tofficzek na dobranoc :loveu: super maluch :loveu: Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76']Słodki Tofficzek na dobranoc :loveu: super maluch :loveu: własnie chciałam mu zrobić foteczke jak słodko lula, ale tak cudownie śpi, ze pewnie by sie obudzil jak bym robiła "pstryk", a niech juz moja dziecinka sobie sssspii słodko :) :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dobranoc Martus i Toffik :*:* Bede smacznie spac po tych foteczkach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobranoc Martus i Toffik :*:* Bede smacznie spac po tych foteczkach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dobry wieczor i Dobranoc :* NO to kolorwych snów w takim razie :) Quote
maartucha Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dzien Dobry Wszystkim :* :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=3]:lol: Miłego dnia życzymy :lol: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hej:multi: Oj mała ta dawka zdjęć.... Takiego maluszka to mogłabym oglądać cały czas:loveu: A czyje urodzinki jutro?:cool3: Quote
maartucha Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej:multi: Oj mała ta dawka zdjęć.... Takiego maluszka to mogłabym oglądać cały czas:loveu: A czyje urodzinki jutro?:cool3: Malutka bo taka na dzien dobry :) dziś w miare pogoda to moze i na dworku porobimy :) a Urodzinki Moje :) (18-ste :multi:) Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='maartucha']Malutka bo taka na dzien dobry :) dziś w miare pogoda to moze i na dworku porobimy :) a Urodzinki Moje :) (18-ste :multi:) Ojej to będzie impreza!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, że zapytałam, bo jeszcze byś nam nie powiedziała:eviltong: Ja za roczek w kwietniu 18:cool3: Stare rury z nas Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ooo Martus juz 18 :evil_lol: :evil_lol: To bedzie imprezka :multi: :multi: Slivzna fotka Toffisia :) To wszytskiego najlepszego juz pisze gdybym nie weszla na dogo :( Aaa paap:* Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 TOFIK! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na wiecej fotek ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Spadam na miasto, ale jeszcze kilka foteczek :D :loveu:(senny Toffiś):loveu: Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cześć Marta! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18-STYCH URODZIN :new-bday: :BIG: Nie wiem czy jutro będę... [quote name='maartucha'] O, jaką Toffiś ma fajną zabawkę :loveu: Ja zawsze robię zdjęcia z lampą, ładniej wyglądają. [quote name='maartucha'] Jaki on jest słodziutki :loveu: [quote name='maartucha'] Nawet ma prosiaczka towarzyszącego mu w spaniu :loveu: Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Love Tofik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :loveu: no i kolejna dawka zdjęć :D Tofficzek bawił sie z moim Tz-cikiem :* :loveu: Quote
maartucha Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Marta! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18-STYCH URODZIN :new-bday: :BIG: Nie wiem czy jutro będę... Dzięęęęuje bardzo:* Urodzinki we wtorek a jutro to dla rodzinki :lol: :lol: Już Tofficzek pierwsza imprezke rodzinna ma za soba (iminieny dziadziusia) :D jutro nastepna :D AAaaa w ogole zapomnialam sie pochwalic, ze odstawilismy spodeczek i Tofficzek juz ładnie je z miseczki :) Dzis dostal piers z kurczaczka z marcheweczka i serkiem.. :) raz w tygodniu dostawać bedzie, a tak to na suchej :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jaki on silny :D:D Moze isc do psich strongmenow :):) iiiiiiiiii jaki słodziak:loveu: :loveu: :loveu: Toffis i przyjaciele :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Martus chyba ci ukradne Toffisia bedzie tylko moj :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ POCIECHY Z TOFFISIA :):):):new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Recommended Posts