Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='maartucha']No niektorzy ludzie to chrzania szkoda gadac:roll: Iiii pysia mysia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No model maly skasowalam niechcacy tamta fotke wiec dam opis :P:P Kochany model jaki szekszowny :D :D Mizi mizi:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiadomo :D :loveu: (nie zauwarzylam Twego wpisu :* Praaaszam :*) No wiesz :placz: :placz: Ale wybaczam :loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 martuś ucałuj go odemnie w prost w ten słodziutki pyszczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , ech a teraz ja odliczam jeszcze 9 dni!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Asia&Misia napisał(a):martuś ucałuj go odemnie w prost w ten słodziutki pyszczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , ech a teraz ja odliczam jeszcze 9 dni!!!!!!!!!!!!! :multi: O jejQ :multi: :multi: :multi: Pamietam jak ja odliczalam :multi: :multi: :multi: A tearz spadam na spacerek :D za niedługo jestesmy :D Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 maartucha napisał(a):O jejQ :multi: :multi: :multi: Pamietam jak ja odliczalam :multi: :multi: :multi: A tearz spadam na spacerek :D za niedługo jestesmy :D No leccie :D Zmienilas avka Aaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tez załozyłam galerie! Musze miec miejsce żeby liczyć! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5314481#post5314481 zapraszam :diabloti: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 i po spacerku :D Uh... ale Toffik wyglada haha :evil_lol: trawa wieksza od niego :D wiec chyba wiadomo jaki jest tego efekt :D Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 A tak Marginesem, gdzie sie podziewa Moja Marciaa:placz: :placz: :placz: :placz: ? Asia&Misia ja to miałam więcej do odliczania :D ale byla zmiana planowa i Tofficzek byl szybciej (o ile przesledziłas poczatkiem galerii to pewnie juz wiesz) :lol: Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wiem, galerie założyłaś 4 kwietnia :cool3: . A tak przy okazji jak pierwszej nocy zachowywał sie twoj Tofik? :roll: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Asia&Misia napisał(a):wiem, galerie założyłaś 4 kwietnia :cool3: . A tak przy okazji jak pierwszej nocy zachowywał sie twoj Tofik? :roll: Piszczał bidulka, trzeba było do niego wstawac, chwilke przy nim siedziec i czekac az zasnie, by czuł sie bezpiczniej. Probowalismy tez zamknac go w kuchni (bo tam ma swoje miejsce), ale nie przeszlo, piszczal jeszcze gorzej... minelo kilka tygodni i najlepsza opcja jest taka: ze Tofficzek kazdej nocy, ok 2 przychodzi do mnie i spi pod moim lozeczkiem :) Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Asia&Misia napisał(a)::roll: a ktorej nocy sie przyzwyczaił? Wiesz, nie ma na to reguły :) Każdy pieseczek sie inaczej przyzwyczaja, jeden szybciej zrozumie ze jest u siebie i krzywda mu sie nie stanie, a inny inaczej. Tofficzek jest u nas ponad trzy tygodnie i dziś nawet nie piszczy w nocy, a jak rano sie obudzi to sam sie bawi i grzecznie czeka aż ktoś się obudzi:) Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no to masz fajnie :lol: , a czemu tak sie ociagasz z fotami? WIECEJ FOT :multi: !!!! :evil_lol: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Asia&Misia napisał(a):no to masz fajnie :lol: , a czemu tak sie ociagasz z fotami? WIECEJ FOT :multi: !!!! :evil_lol: Już nie dziś, więcej jutro porobie :) troszkę odpoczynku od szkoły będzie to poświęce czas na robienie zdjątek :) Quote
Acia_ Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 HURA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: !!!!!!!! To cierpliwie poczekam do jutra na foteczki słodziutkiego Toficzka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Asia&Misia napisał(a):HURA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: !!!!!!!! To cierpliwie poczekam do jutra na foteczki słodziutkiego Toficzka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Bedą bedą :) A Teraz mówię: Dobraanoc :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Martuska gdzie fotki:roll: Mialy byc po spacerku :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 cześć Martusia i znów jestem a cię ani widu ani słychu :placz: :placz: :placz: Quote
Guest Agata_B Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Przeczytałam wątek (połowe :eviltong: ) i jestem panem Toficzkiem zachwycona :loveu: :cool3: :loveu: Cudny poprostu :p Z jakiej hodowli on jest? Ma wogóle rodowód? Jaki przydomek? Quote
maartucha Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='nane']cześć Martusia i znów jestem a cię ani widu ani słychu :placz: :placz: :placz: Szalona MOja :* naaareszcie :D ja teraz jestem w szkole, ale po płudniu tu wpadne i poplotkujemy sobie :D aaaale sie stęsknilam :placz: [quote name='Agata_B']Przeczytałam wątek (połowe :eviltong: ) i jestem panem Toficzkiem zachwycona :loveu: :cool3: :loveu: Cudny poprostu :p Z jakiej hodowli on jest? Ma wogóle rodowód? Jaki przydomek? Hejka Agata :D Jezeli czytałaś połowe to powinnam wiedziec wszystko na temat: z kad mam pieska i czy ma rodowód :D (nie jest z hodolowni, tatuś jego tylko z hodowli jest, a rodowodu nie ma) Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 MIAŁY DZIS BYC FOTY :angryy: ! FOTY!!!! FOTY!!!! :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cześć Marta! [quote name='maartucha'] Pięknego masz modela w domu :loveu: Ma śliczny pysio :loveu: Quote
Acia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='maartucha']Dzieen Dobry :* A teraz Foteczki :* :loveu: Słodka buziulka Mojego Skarbulka :loveu: A tu Tofficzek po spacerku wzbogaca swoj malenki organizm o wodę :evil_lol: A tu rośnie mały model.. Fiu Fiu :cool1: A tu Pancia dawala amciu mmmmm:lol: :roll: Chyba sie..... .....zakochałam! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='maartucha'] Moja mama się ponownie zakochała w yorkach:loveu::loveu: Czekam na więcej!:multi: Jakieś plany na weekend?:cool3: Quote
Recommended Posts