maartucha Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Marta:p świetna fotka MAŁY przytula się z żyrafą:eviltong: Żyrafa pewnie zadowolona :loveu: być w objęciach takiego przystojniaka:eviltong: pozdrawiamy i miziamy małego urwisa:lol: Hej Pegaza:* hihih Wiadomo ze Tofficzek przystojnicha :loveu: :loveu: a Zyrafa byla w 7niebie :loveu: :loveu: :loveu: Pozdraiwiamy Cieplutko:) :* I udanej, słonecznej soboty :* Quote
Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Co ty w kulki lecisz !!!! :cool3: :cool3: Gdzie fotki !! Gdzie wiadomosci !! Co jest ?:-( :evil_lol: Pozdrawiam :* Mizianko dla Toffisia :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cześc Martusiu!! Co tam u Ciebie, nie pojawiasz sie wcale?? Co tam u Toficzka?? My tu jesteśmy spragnieni wiadomości o nim i foteczek :) Pozdrawiamy Was cieplutko....I mocno tulimy:calus: Quote
nane Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Halo Marta :roll: Halo Marta :roll: Gdzie jesteś????? :placz: :placz: :placz: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Co ty w kulki lecisz !!!! :cool3: :cool3: Gdzie fotki !! Gdzie wiadomosci !! Co jest ?:-( :evil_lol: Pozdrawiam :* Mizianko dla Toffisia :loveu: Hejka :lol: A w kulki nie lece, bez takich prosze :eviltong: Fotki dodalam (nie skomentowałas nawet) wiec nie marudzic :evil_lol: [quote name='Kasia_zg']Cześc Martusiu!! Co tam u Ciebie, nie pojawiasz sie wcale?? Co tam u Toficzka?? My tu jesteśmy spragnieni wiadomości o nim i foteczek :) Pozdrawiamy Was cieplutko....I mocno tulimy:calus: Hej Kasiu :* A nie wpadałam hmm.. jakoś czasu nie było :) wszyscy pozatym poznikali na majówkę i na dodatek dogo szwankowało i tak jakoś wyszlo :lol: A u Tofficzka co? Hmmm... z jakis tydzień temu była przełomowa noc, teraz Toffik śpi u mnie (ale nie w lozku, tylko na mojej podusi która zawsze rzucam na podłogę). Było w nocy piszczenie i drapanie w moje drzwi, otworzyłam to cichutko był, nawet rano nikogo nie budzil, tylko sie sam u mnie bawil i czekal aż ktoś wstanie. Teraz na noc zostawiam drzwi otwarte, bo i tak i tak przyjdzie :D [quote name='nane']Halo Marta :roll: Halo Marta :roll: Gdzie jesteś????? :placz: :placz: :placz: Jestem Marciu :multi: :multi: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O jezu jaki pysio misio ^^ BOSKIE fotki :D:D Wkoncu tu dotarlam :) I posty sie wyswietlily :D Mizianko ^^ A to niby co ma byc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja ci tu dam mnie osadzac :evil_lol: :evil_lol: O Toffis rozrabiaka :) A jaki madry ze Cie nie budzi hihi:evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']A to niby co ma byc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja ci tu dam mnie osadzac :evil_lol: :evil_lol: O Toffis rozrabiaka :) A jaki madry ze Cie nie budzi hihi:evil_lol: :evil_lol: po kimś to musi mieć :D :lol: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O jezu jaki pysio misio ^^ BOSKIE fotki :D:D Wkoncu tu dotarlam :) I posty sie wyswietlily :D Mizianko ^^ maartucha napisał(a):po kimś to musi mieć :D :lol: haha czy ja wiem czy po tobie :evil_lol: :evil_lol: ;) Nie no ty spoko babka jestes :lol: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']haha czy ja wiem czy po tobie :evil_lol: :evil_lol: ;) Nie no ty spoko babka jestes :lol: upsss... gafa :D wiadomoo :cool1: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 maartucha napisał(a):upsss... gafa :D wiadomoo :cool1: Haha :D:D No wiesz ja nadal czekam na foto twoje i Toffika i sie doczekac nie moge :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cze MARTA:lol: no przydałyby sie nowe fotki:eviltong: Tofika Quote
maartucha Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Dzien Dobrry :* O jej.. ale mnie dziś głowa boli :( W szkole od 8 do 15 :/ Po szkole z mama poszłyśmy i z Tofficzkiem na spacerek, deszcz nas złapał w drodze powrotnej :D hehe Ja jak ja byłam mokra :D Ale Toffik :evil_lol: :evil_lol: hahaha :D Dziewczynki (i chlopaczki) Fotki dziś bedą :* Obiecuje, ale pod wieczór. Teraz pójdę sie zdrzemnę troszkę a pozniej nauka:placz: więc pojawię się wieczorkiem z Foteczkami :loveu: BuŚŚka i miłej reszty dnia :* Quote
Kasia_zg Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Martusiu!! Witam mocnym tulaskiem Toficzka:calus: Skoro bedą obiecane foteczki wieczrkiem to obowiązkowo zajrzymy...czekamy na focie z niecierpliwością... Przyjemnego odpoczywania i milusiego popołudnia Pozdrawiam :) Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Łoboze jaki cudny misiaczek :loveu: A jak na spacerkach? Chętnie chodzi? :lol: Ile Toffiś już ma? A jak z uszkami? Ogolone? :) Quote
Kincia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Mnie wczoraj zlapal:roll: :lol: :lol: Czekamy na fotki:multi: :multi: Mizianko dla chłopcyka :lol: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='maartucha'] Co za cudeńko!! Marta udał Ci się ten chłopaczek:loveu: Już go sobie wyobrażam jak będzie duży. Jak chce takiego maluszka!!!!:placz: [quote name='madziasto4']Łoboze jaki cudny misiaczek :loveu: A jak na spacerkach? Chętnie chodzi? :lol: Ile Toffiś już ma? A jak z uszkami? Ogolone? :) Zadaje te same pytania (nie będę się powtarzać:lol:) Ale Madziu na jedno mogę odpowiedzieć Toffiś ma już 2 miesiące i troszke:eviltong: Masz na poprzedniej stronie. Teraz widać, że czyta się tylko ostatnią strone:evil_lol: Quote
maartucha Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witaj Martusiu!! Witam mocnym tulaskiem Toficzka Skoro bedą obiecane foteczki wieczrkiem to obowiązkowo zajrzymy...czekamy na focie z niecierpliwością... Przyjemnego odpoczywania i milusiego popołudnia Pozdrawiam Fotki zrobione, ale czekam na Brata :D zakupilismy nowy aparacik i cos nie bardzo umiem z niego zgrywac:evil_lol: <gafa?> :D za niedługo powinien byc :D [quote name='madziasto4']Łoboze jaki cudny misiaczek :loveu: A jak na spacerkach? Chętnie chodzi? Ile Toffiś już ma? A jak z uszkami? Ogolone? Haj Madziulka :* A Tofficzek ma skonczone pełne dwa misiące zaczął nam sie trzesi miesiąc Spacerki? Chetniej chetniej Pierwsze spacery to byla (moje) stanie w miejscu, a teraz sobie kochany juz biega ze hej jak tylko zrobi sie cieplo zafundujemy sobie jakis wypadzik za miasto A Uszka ogolone i juz ładnie po malutku stają [quote name='Pinczerek-Jacky']Mnie wczoraj zlapal:roll: :lol: :lol: Czekamy na fotki Mizianko dla chłopcyka Moj chlopczyk dziekuje za mizianko :D [quote name='Magda_Miki']Co za cudeńko!! Marta udał Ci się ten chłopaczek:loveu: Już go sobie wyobrażam jak będzie duży. Jak chce takiego maluszka!!!!:placz: Maadziua :* Ehh Tofficzek oj udal sie udał :D Moj skarbek malenki, jestem w nim zakochana po uszzyyy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy Cieplutko :* Czekam na brata i wstawiam foteczki :D (obiecane) Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Magda_Miki napisał(a): Zadaje te same pytania (nie będę się powtarzać:lol:) Ale Madziu na jedno mogę odpowiedzieć Toffiś ma już 2 miesiące i troszke:eviltong: Masz na poprzedniej stronie. Teraz widać, że czyta się tylko ostatnią strone:evil_lol: Csiiii cholero :evil_lol: Musiałam....przeoczyć :p :eviltong: maartucha napisał(a): Haj Madziulka :* A Tofficzek ma skonczone pełne dwa misiące zaczął nam sie trzesi miesiąc Spacerki? Chetniej chetniej Pierwsze spacery to byla (moje) stanie w miejscu, a teraz sobie kochany juz biega ze hej jak tylko zrobi sie cieplo zafundujemy sobie jakis wypadzik za miasto A Uszka ogolone i juz ładnie po malutku stają To super, gól, obcinaj i uszka będą szybko pięknie stać :loveu: Master miał 2-2,5 miesiąca jak uszka stanęły na baczność :) Quote
Kincia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ahh nie ma za co :D:D Ja bym go pomiziala:loveu: :loveu: :loveu: No szybko wgrywaj foteczki !!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dzieen Dobry :* przepraszamy, że wczoraj już nie siadłam i nie wkleiłam, ale brat mój wrócił, tere fere i sie dopadł do komputera, a mnie aż na sen wzieło :placz: No i po szkole juz jestem, a raczej juz i po mieście, poszłam z Tofficzkiem po świeczki na Torcika i nas deszcz złapał :D Problemow nawet w ciastkarni nie bylo, wszyscy zachwycenie "o jej o jej.." A wiecie do mnie wkurza.. jak ide z nim na spacerek i ktos podchodzi " Eh.. pewnie Drogi Ten piesek" "A ile Kosztowal" :angryy: :angryy: :angryy: Ale nie wazne.. jeszcze powiem wam ze strasznie sie dzis zle czuje :( Brzusio bolli ze łohoho :( A teraz Foteczki :* :loveu: Słodka buziulka Mojego Skarbulka :loveu: A tu Tofficzek po spacerku wzbogaca swoj malenki organizm o wodę :evil_lol: A tu rośnie mały model.. Fiu Fiu :cool1: A tu Pancia dawala amciu mmmmm:lol: :roll: Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='maartucha']Dzieen Dobry :* przepraszamy, że wczoraj już nie siadłam i nie wkleiłam, ale brat mój wrócił, tere fere i sie dopadł do komputera, a mnie aż na sen wzieło :placz: No i po szkole juz jestem, a raczej juz i po mieście, poszłam z Tofficzkiem po świeczki na Torcika i nas deszcz złapał :D Problemow nawet w ciastkarni nie bylo, wszyscy zachwycenie "o jej o jej.." A wiecie do mnie wkurza.. jak ide z nim na spacerek i ktos podchodzi " Eh.. pewnie Drogi Ten piesek" "A ile Kosztowal" :angryy: :angryy: :angryy: Ale nie wazne.. jeszcze powiem wam ze strasznie sie dzis zle czuje :( Brzusio bolli ze łohoho :( A teraz Foteczki :* No niektorzy ludzie to chrzania szkoda gadac:roll: Iiii pysia mysia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No model maly skasowalam niechcacy tamta fotke wiec dam opis :P:P Kochany model jaki szekszowny :D:D Mizi mizi:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cze Martucha:lol: ale Ci rośnie przystojniak:loveu: kudłatek kofany Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Martucha:lol: ale Ci rośnie przystojniak:loveu: kudłatek kofany madziasto4 napisał(a):Mrta, on jest śliczny, udał Wam się :) Dziekujemy :* A Teraz leci słodki buziaczek od Tofficzka dla was :D aż sie chłopaczek zaczerwienil :eviltong: Własnie chcialam porobic Mu zdjecia, ale to takie ruchliwe ze o matko :D tylko trzeba mu robić jak jest senny, ale i tak Go kocham :D :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 No niektorzy ludzie to chrzania szkoda gadac:roll: Iiii pysia mysia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No model maly skasowalam niechcacy tamta fotke wiec dam opis :P:P Kochany model jaki szekszowny :D :D Mizi mizi:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiadomo :D :loveu: (nie zauwarzylam Twego wpisu :* Praaaszam :*) Quote
Recommended Posts