maartucha Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Witamy Cieplutko :) Ojj widzę, że wszyscy czynnie spędzają wolne :D A ja w domku :D Ha :) Wczoraj byliśmy w gościach, u Mojego Kubusia :) Ojjj jak się kochany cieszył.. ale niestety pogoda nam sie sprzyja na naukę chodzenia na spacerki, Strasznie Mu zimno jest... Brrrr... Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaj Marusiu!! Byłam u Was ostatnio ale złosliwe to dogo jest ostatnio i zeżało mi posta ojoj jak sie tu nie zdenerwowac... Ale ok i tak miałam do Was zajrzec zobaczyć czy nie ma nowych foteczek i co mnie spotyka niespodzianka bo tyle nowych sliczyc fotusiek. Fajniusio że Tofiś tak brykał na dworku słodziachno musiał wygladac taki szkrabic na smyczce. Milusio tak patrzec jak mały brzdac poznaje swiat i wszystkie jest ciekawy z wszystkiego sie cieszy i tak rozkosznie biega... Ależ on ma słodzodkiego pycholka...wymiziaj go konieczie od Nas!! A Tobie zyczymy przyjemnego dzionka...Pozdrowionka :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Marta! Nie tylko ty spędzasz wolne w domku, ja też. Tzn. dopiero zacznę je tak naprawdę spędzać od jutra, bo za 5 min jeszcze lecę na spotkanie do bierzmowania i wrócę o 18 :roll: maartucha napisał(a): Jak słodziutko sobie śpię :siara: Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jak tam mija dzionek?? Byliście z Toficzkiem na spacerku?? Pozdrawiamy :) Jakiż on jest cudowny...słodki śpioszek :):loveu: Tulasek specjalnie dla niego!!:lol: Quote
Kati Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Świetną ma mine takiego małego zbója :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witaj Marusiu!! Byłam u Was ostatnio ale złosliwe to dogo jest ostatnio i zeżało mi posta ojoj jak sie tu nie zdenerwowac... Ale ok i tak miałam do Was zajrzec zobaczyć czy nie ma nowych foteczek i co mnie spotyka niespodzianka bo tyle nowych sliczyc fotusiek. Fajniusio że Tofiś tak brykał na dworku słodziachno musiał wygladac taki szkrabic na smyczce. Milusio tak patrzec jak mały brzdac poznaje swiat i wszystkie jest ciekawy z wszystkiego sie cieszy i tak rozkosznie biega... Ależ on ma słodzodkiego pycholka...wymiziaj go konieczie od Nas!! A Tobie zyczymy przyjemnego dzionka...Pozdrowionka :lol: Hej Kasiu :* :* Co do dogo to mnie to straaasznie denerwuje... GRrr... do tego strasznie wolno chodzi :/ Bleeehh No więc Toffiś został wymiziany :D Grr :D I po cichy prosil bym przekazala ze też wam robi tuli tuli :D Yorkie napisał(a):Cześć Marta! Nie tylko ty spędzasz wolne w domku, ja też. Tzn. dopiero zacznę je tak naprawdę spędzać od jutra, bo za 5 min jeszcze lecę na spotkanie do bierzmowania i wrócę o 18 :roll: Jak słodziutko sobie śpię :siara: Heeeelow :* Ehhh.. wolne.. ale w domku, Bleeh :placz: Do tego pogoda... :placz: :placz: rozpacz! Miłego wieczorku :-* Kasia_zg napisał(a):Jak tam mija dzionek?? Byliście z Toficzkiem na spacerku?? Pozdrawiamy :) Jakiż on jest cudowny...słodki śpioszek :):loveu: Tulasek specjalnie dla niego!!:lol: Ehh Kasiu, dzis nie byliśmy, strraasznie zimno bylo, a to zmarzluch, wiec pewnie by nici bylo z chodzenia, tylko bym musiala Go tulic zeby sie nie trząsł z zimna...:loveu: :loveu: Kati napisał(a):Świetną ma mine takiego małego zbója :evil_lol: Witamy Cieplutko Kati :* A Toffik to nie taki mały zboj :D Oj zaufaj :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 maartucha napisał(a):Hej Kasiu :* :* Co do dogo to mnie to straaasznie denerwuje... GRrr... do tego strasznie wolno chodzi :/ Bleeehh No więc Toffiś został wymiziany :D Grr :D I po cichy prosil bym przekazala ze też wam robi tuli tuli :D Ehh Kasiu, dzis nie byliśmy, strraasznie zimno bylo, a to zmarzluch, wiec pewnie by nici bylo z chodzenia, tylko bym musiala Go tulic zeby sie nie trząsł z zimna...:loveu: :loveu: Martusiu podziekuj Toficzkowi za tuli tuli tak cieplutko na serduszku az sie nam zrobiło :) To faktycznie dobrze że nie byłaś z maleństwem na dworku..u nas bylo całkiem ładnie ale popołudniu zrobiło sie bardzo zimno i do tego deszcz zaczoł padać wiec nawet nie byliśmy dziś na dłóższym spacerku.. A teraz życzymy Wam słodziuchnych milusich snów!! Dobranoc Tulaski dla Was :lol: Quote
Kasia_zg Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Dzieńdobry Martusiu :) Dzieńdobry Tofficzku:) Olaboga ale to dogo konsumuje te pościki!! Zatem odpowiadam jeszcze raz dziekujemy za tuli tuli od Tofisiaa milusio sie zrobiło. To onmały zmarzluszek jest ale dobrze ze z nim wczoraj nie wychodzłas bo zmino U nas było ładnie do południa a potem deszcz a dziś jest słoneczko ale brr zminawo na dworku... Milusiego dzionka wam zyczymy tulaski dla Was:calus: Quote
maartucha Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Dzien Dobry Kasssiu i urwisQ :* Ehh.. mnie to juz szlak trafia z tym zjadaniem postów :/ Grrr... U nas dzis tylko ok 8 stopni, Tofficzek siedzi na balkonie sobie, dlatego moze z nim wyjde na troszkę na dworek :) BuŚŚka i MIłego Dnia :* Quote
Pati i Daisy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Dobry Wieczór Marto:cool3: Wszytskie zdjęcia kawalera cudowne:loveu: Wymiziaj tego przystojniaka od nas i wycałuj:p Pozdrawiamy ciepło! :) maartucha napisał(a): Śliczna to śpiąca foteczka:loveu: Quote
maartucha Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dobry Wieczór Marto:cool3: Wszytskie zdjęcia kawalera cudowne:loveu: Wymiziaj tego przystojniaka od nas i wycałuj:p Pozdrawiamy ciepło! :) Śliczna to śpiąca foteczka:loveu: Hej :* Matko szlak mnie trafia z tymi postami.. pisze i nagle ich nie ma :angryy: :angryy: :angryy: Juz Wymiziowywuje Tofficzka :D Własnie sie nie dawno obudził i sobie Śmiga :* A zaraz bedzie dzisiejsza porcja foteczek:* BuŚŚka Quote
Kincia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Oh dawno tu niebylam ;( Sliczne fotki :D:D Boskie^^ Quote
maartucha Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 aaale sierota jestem :evil_lol: wszystkie zdjątka pozałączałam i przez przypadek wylaczylam wszystko :D Mąądra Marta :D No to Foteczka z dzisiejszego spacerku :) A to Fotunie Pół śpiącego Tofficzka :) Mojego Aniołka (:evil_lol:) Quote
maartucha Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 (fajnie... wczoraj wkleilam nowe zdjecia... napisalam posta.. i co? i nie ma nic :/) Quote
maartucha Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 :multi: Dopiero sie Moje posty wkleiły :multi: Dzien Dobry wszystkim mówimy :* Tym którzy odpoczywają i tym którzy odpoczywaja...ale w domku :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cześć Marta! maartucha napisał(a): Mały york w wielkim mieście. A jak ślicznie pozuje do zdjęć, kto wie, może będzie w przyszłości psim modelem? Quote
maartucha Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Marta! Mały york w wielkim mieście. A jak ślicznie pozuje do zdjęć, kto wie, może będzie w przyszłości psim modelem? hejka :* hihi w takim wielkim to może nie :D ale dla Niego napewno tak :D Dziś chodziliśmy troszkę po mieście i teraz jest bez sił i Śpi :D Quote
Kincia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 O jezu jaki pysio misio ^^ BOSKIE fotki :D:D Wkoncu tu dotarlam :) I posty sie wyswietlily :D Mizianko ^^ Quote
maartucha Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O jezu jaki pysio misio ^^ BOSKIE fotki :D:D Wkoncu tu dotarlam :) I posty sie wyswietlily :D Mizianko ^^ Heejka :) Uff chyba dogo zaczyna po mału dobrze dzialac :multi: :multi: Quote
basia bonnie Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hej! Jejku...jaki słodki pyszczunio:loveu: Ahhh...:loveu: Małe jest piękne! Pozdrawiamy i miziamy łobuza:evil_lol::loveu: :buzi: :wink: Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Marto :multi: przepiękne zdjęcia Tofficzka, słodko sobie śpi mały przystojniaczek :razz: Quote
Kasia_zg Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witam Martusiu!! Witam Slodkiego Tofficzka i mizianko dla niego!! Mam nadzieje ze tym razem nie znikną moje posty....:angryy: Foteczki są bombowe jak zwykle wogole to uwielbiam ogladać małego szkraba jest uroczy i te oczka słodziachne... Pozdrawiamy Was cieplutko! Milusiego weekendu życzymy!! A teraz słodkich kolorowych snów, niech czuwa nad Wami aniołek... Dobranoc śpijcie milusio!! Tulaski dla Was!! Quote
maartucha Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='ß@$!@'] Hej! Jejku...jaki słodki pyszczunio:loveu: Ahhh...:loveu: Małe jest piękne! Pozdrawiamy i miziamy łobuza:evil_lol::loveu: :buzi: :wink: Witaj Basiu :* dziękujemy baardzo :loveu: Tofficzek wymiziany :loveu: [quote name='Aga76']Cześć Marto :multi: przepiękne zdjęcia Tofficzka, słodko sobie śpi mały przystojniaczek :razz: Dziekujeemy Aguś :* Buziaczek od Tofficzka dla Ciebie leci :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']No ale mi zjada posty jeszcze ;(;( Mi tez chyba.. [quote name='Kasia_zg']Witam Martusiu!! Witam Slodkiego Tofficzka i mizianko dla niego!! Mam nadzieje ze tym razem nie znikną moje posty....:angryy: Foteczki są bombowe jak zwykle wogole to uwielbiam ogladać małego szkraba jest uroczy i te oczka słodziachne... Pozdrawiamy Was cieplutko! Milusiego weekendu życzymy!! A teraz słodkich kolorowych snów, niech czuwa nad Wami aniołek... Dobranoc śpijcie milusio!! Tulaski dla Was!! Hej Kassiu :* Eh Aniołeeek chyba dziś nad nami nie czuwał, Toffiś w nocy przychodzi od kilku dni do mnie i u mnie śpi i dziś w nocy zwymiotował, kruszynka Moja, ale Nawpierniczał sie wczoraj a spacerze wszystkiego i ma... sie nauczy moze gnojeczek moj mały :loveu: Ehh.. Jestem taka dumna z Tofficzka :D Kochany na dworku już wszystkie schody :D i te male i wieksze :D aaa i dziś pierwszy raz wszedł sam po klatce :multi: nic a nic mu nie pomagalam :D taka jestem z niego dumna :cool1: Quote
Pegaza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cze Marta:p świetna fotka MAŁY przytula się z żyrafą:eviltong: Żyrafa pewnie zadowolona :loveu: być w objęciach takiego przystojniaka:eviltong: pozdrawiamy i miziamy małego urwisa:lol: Quote
Recommended Posts