Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze i pa w takim razie jak se poszłaś:-( smacznej kolacji:p

zastępcza Marta wita Pegazę :loveu: jak miło, że wpadłaś dawno cię nie było :evil_lol:

Posted

Hi Girlss and boys :*

Wlasnie przyszlam ze szkolki, bo cos sie troszkę żle czuje Buuuu..

Toffisiuniek strasznie postępy robi, w nocy nikogo nie budzi, nie piszczy w ogole, tylko grzecznie czeka az ktoś się obudzi, przywita sie, pobawi troszke i do amciu :) Co jak co, ale jabardziej nie moge sie doczekac spacerkow i jak Toffiś bedzie mial szanse nauczenia sie, ze pewne sprawy załatwia sie na dworku a nie w domku (Bo pozniej "prawie zawsze" spada na mnie) :D

Milego Dnia Łobuzzy :*

Posted

maartucha napisał(a):
Hi Girlss and boys :*

Wlasnie przyszlam ze szkolki, bo cos sie troszkę żle czuje Buuuu..

Toffisiuniek strasznie postępy robi, w nocy nikogo nie budzi, nie piszczy w ogole, tylko grzecznie czeka az ktoś się obudzi, przywita sie, pobawi troszke i do amciu :) Co jak co, ale jabardziej nie moge sie doczekac spacerkow i jak Toffiś bedzie mial szanse nauczenia sie, ze pewne sprawy załatwia sie na dworku a nie w domku (Bo pozniej "prawie zawsze" spada na mnie) :D

Milego Dnia Łobuzzy :*

Brawo brawo dla Toffisia:loveu:
Mizianko dla niego :):)
I czekamy na wasze foty :*:*
A u nas w galeri fotki z dziecinstwa haha :D

Posted

Dzieńdobry Martusiu !!
Dzieńdobry słodziachny Toficzku!!
Zajrzeliśmy do Was nadroblismy spore zaległości!! Gratuluje Toficzkowi ze jest taki mądry i grzeczniutki!!
A ta foteczka powaliłą mnie on jest cuuuuudowny

Miłego Dnia wam życze Gorece buziolki!!

Posted

Witamy serdecznie :*

Kasiu - Dziekujeeemy bardzo ze do nas zagladasz :* :multi: I miłego dnia oczywiscie ode mnie i Słoddki Kissss od Tofficzka :*

Pati i Daisy
- My Ciebie tez baaardzo cieplutko witamy :)

Pinczerek-Jacky - no to szał :D jeszcze troszeczke i bedze Yorczek :multi:

No to dziś śliczna pogoda, słoneczko świeci od rana Ajjj :loveu: Wróciłam ze szkółki to oczywiście mój maleńki szkrabik mnie przywitał, ogonek latał jak opętany :) I Musimy sie pochwalić: że Toffiś nawet jak śpi, jak usłyszy tylko klamkę od domku to odrazu biegnie do do drzwi (nawet taki zasspaany :loveu:)

W sobotę Tatko mój zrobił na balkonie siateczkę, żeby w takie cieplusie dni jak dziś mógł sobie wyjść i bezpiecznie chodzić. Teraz sobie chociaż spokojnie siedzę na internecie i wiem ze tam nie wypadnie (a mieszkam na II piętrze). Dziś jego Debiut na balkonie, Ajjj a jak się spodobało :) Jak sie uda to Filmik wrzucę :lol:

Miłego dnia Urwiski :*

Martusia i Tofficzek

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
wow juz 103 zł :cool1: :eviltong:

Super filmik! i jaka skoczna muza:lol:

hihi tak sobie leciala :D Generalnie nie sluchama :lol: (jak Moja nagroda?:D)

Posted

Słodziutki jest ten twój Toffi:loveu:

Taka mała, puchata kuleczka. A ta noga to co robiła w kadrze?:eviltong:

Marta o wszystko zadbała, siateczka na balkonie, poduszki dla łatwiejszego wejścia:cool3: A mały od razu zainteresował się szczotą:evil_lol:

Posted

Filmik super :loveu: Nawet noga się załapała :lol:
Na początku filmiku Toffiś tak fajnie szeknął i pisnął, aż Aris podniósł uszka :lol: :loveu: No i jeszcze dodam, że śliczny z niego mały Yorczek, po prostu cud, miód i orzeszki :loveu:

Posted

Cze Marta:p filmik obejrzany kluseczka faktycznie kluseczka heh
a szczotki są najlepsze, pamiętam jak moja mnie drażniła, bo nawet powycierać czy poodkurzać nie szło spokojnie, bo mała chciała ze mną:p
Znikam na spacer bo Soma ma budzik w d....e zawsze wie, że jest 19.:eviltong: