Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejjjka :*

jejQ Ale mnie tu dawno nie bylo :loveu: No wiec wczoraj to wyladowalam u Tz-ta, na solarku i nie bylo czasu, dzis szkola, teraz skonczylam sie zajmowac lekcjami na jutro i w koncu mam czas :lol: No to Tofficzek robi wieeelki postepy :D Nie Budzi nas juz w oogole w nocy, wstaje ok 6 i czeka na kogos :D Kochaniutki :loveu: Matko nie mam nawet czasu mu zdjec zrobic :placz: Ale za kilka dni majoweczka :multi::multi: i pierwszy spacerek :multi:

Posted

[quote name='Aga76']Cześć zabiegana Marto :loveu: Szkoda, że nie ma fotek...

Zaraz wkleje dzisiejsza jak sie ułożył do snu :lol: a takie OoOOO porobie na dniach, naprawde czasu malutko :( całe szczescie ze za niedługo wakacje :multi:

Posted

maartucha napisał(a):
Hejjjka :*

jejQ Ale mnie tu dawno nie bylo :loveu: No wiec wczoraj to wyladowalam u Tz-ta, na solarku i nie bylo czasu, dzis szkola, teraz skonczylam sie zajmowac lekcjami na jutro i w koncu mam czas :lol: No to Tofficzek robi wieeelki postepy :D Nie Budzi nas juz w oogole w nocy, wstaje ok 6 i czeka na kogos :D Kochaniutki :loveu: Matko nie mam nawet czasu mu zdjec zrobic :placz: Ale za kilka dni majoweczka :multi::multi: i pierwszy spacerek :multi:

Nareszcie jestes:multi:
A Toffiś spi z wami w łóżku? :lol:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
No i nawet do nas nie zajrzala :angryy: :mad: Tlumacz sie :evil_lol: :evil_lol:

chwila chwila :D

Pati i Daisy napisał(a):
Nareszcie jestes:multi:
A Toffiś spi z wami w łóżku? :lol:

:loveu: Nieee spi :placz: Ja to juz pierwszej nocy bym Go wziela :D ale rodzice "o nie.. najgorzej jak sie Go przyzwyczai i pozniej beda ciezko.. ble ble ble" :D

nane napisał(a):
gdzieś ty się podziewała ??? co??? :mad:
my tu tęsknimy za Toffisiem i tobą a ty nam takie numery odwalasz??? :evil_lol:

Ja tezz tesknilam :multi: A Toffficzek Wszzzysstkim dziefczynkom bez wyjatku śle mmmmmmmmmmmmmm takiego słodkiego buziaka :D

Posted

maartucha napisał(a):
:loveu: Nieee spi :placz: Ja to juz pierwszej nocy bym Go wziela :D ale rodzice "o nie.. najgorzej jak sie Go przyzwyczai i pozniej beda ciezko.. ble ble ble" :D

rozumie :)
Daisy śpi ze mną w łóżeczku:lol: miło tak sie przytulić do miękkich włosków:p

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
rozumie :)
Daisy śpi ze mną w łóżeczku:lol: miło tak sie przytulić do miękkich włosków:p

Ehh jak tylko rodzice wybyja na noc to ja go juz sobie wezme do lozeczka :loveu:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
I to jaki:loveu: :loveu: Ja chce juz swojego malego facecika:loveu: :loveu: :loveu:

Ehh.. :loveu: Ja mam Duzego facecika i malutkiego :D Zyc nie umierac :loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
Ehh jak tylko rodzice wybyja na noc to ja go juz sobie wezme do lozeczka :loveu:

czekałam tylko aż to napiszesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

maartucha napisał(a):
:cool1: Ale On taki malutki ze ja zgniesc bym mogla :D :evil_lol:

nie martw się wysportowany ja nie brałam Tańki do łóżka do momentu kiedy nie nauczyła się zeskakiwać z łóżka a że ona tłumok taki:evil_lol: więc śpi ze mną i Vasco od 4 miesiąca życia :loveu: oczywiści pod kołdrą przy brzuchu a Vasyl z drugiej strony w nogach także czasem muszę się nagymnastykować żeby rozprostować nogi :lol: ale za to WARTO :loveu:

Posted

[quote name='nane']nie martw się wysportowany ja nie brałam Tańki do łóżka do momentu kiedy nie nauczyła się zeskakiwać z łóżka a że ona tłumok taki:evil_lol: więc śpi ze mną i Vasco od 4 miesiąca życia :loveu: oczywiści pod kołdrą przy brzuchu a Vasyl z drugiej strony w nogach także czasem muszę się nagymnastykować żeby rozprostować nogi :lol: ale za to WARTO :loveu:

Mam Martus rozumiec ze za takie noce oddalabys wszystko ?:D :loveu:

Posted

Moj tak naprawde od zawsze :D Pierwsza noc najgorsza bylam wtedy na dzialce i budzilam sie co 45 minut a ze tam warunki polowe :D musialam spac z mama i wkoncu sie wkurzyla i wziela go do łozka i tak zaczal spac w lozku :D Ale i tak zawsze mnie zostawia i idze do rodzicow:placz: :placz: Nie nie Lucky bedzie spac ze mna nie dam sie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Moj tak naprawde od zawsze :D Pierwsza noc najgorsza bylam wtedy na dzialce i budzilam sie co 45 minut a ze tam warunki polowe :D musialam spac z mama i wkoncu sie wkurzyla i wziela go do łozka i tak zaczal spac w lozku :D Ale i tak zawsze mnie zostawia i idze do rodzicow:placz: :placz: Nie nie Lucky bedzie spac ze mna nie dam sie :evil_lol: :evil_lol:

Walcza o Swoje skarby (Skarba) a co :D