Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Marta , sliczną masz psinkę :loveu: fajny okres przed tobą ,chociaż mnie się wydaje ,że mój Tuffiasty ciągle pozostał szczeniorkiem , nic tylko psocenie i zabawy mu w głowie ...:evil_lol: Sama Pańcia małego Tofficzka nieczego sobie, dziewczyny maja rację laseczka z Ciebie ...:loveu::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Helloww :* (dziekuje za taki milutkie komenatrze) [SIZE=2]A no i witamy nowe osobki :* A Dziss jestem z Toffiska baardzo dumna. Obudzil sie o 1, pochodzil, zobaczyl ze wszyscy spiulkaja i tez postanowił to zrobic :). Tak sama sytuacja byla ok 4. A tak na troszke bardziej dobre obudzil sie o 6 i bylo szwendanie i takie ciuchutkie piszczenie ("Ejjj pobawcie sie ze mna") :D A Panciulka wstala o 8 i sie przywitala i dala jedzonko, o jejQ jak sie cieszyl :loveu: A dziś smigamy na jakies zakupki :) Smyczka, szleczkie Hmmm zobaczymy :) Miłego Dnia :* Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='maartucha']Helloww :* (dziekuje za taki milutkie komenatrze) [SIZE=2]A no i witamy nowe osobki :* A Dziss jestem z Toffiska baardzo dumna. Obudzil sie o 1, pochodzil, zobaczyl ze wszyscy spiulkaja i tez postanowił to zrobic :). Tak sama sytuacja byla ok 4. A tak na troszke bardziej dobre obudzil sie o 6 i bylo szwendanie i takie ciuchutkie piszczenie ("Ejjj pobawcie sie ze mna") :D A Panciulka wstala o 8 i sie przywitala i dala jedzonko, o jejQ jak sie cieszyl :loveu: A dziś smigamy na jakies zakupki :) Smyczka, szleczkie Hmmm zobaczymy :) Miłego Dnia :* Gratulacje dla Tofficzka :loveu: I milych zakupow :multi: :multi: poprosimy sie pochwalic czy zakupki sie udaly :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No i piękna czerwona szeleczeka kupiona :) a Praktycznie to takie pol szeleczki, a jak jechalismy do zoo taaaki przestraszony moj urwisek byl ze hej :( ale Mu tulii tuli takie mocne zrobilam i sie troszkę uspokoił :* Foteczki jeśli juz to wkleje wieczorkiem:) Hihi smiesznie w szeleczkach, tak dupka kreci :D Quote
Pegaza Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cze Marta ja tu wchodze sobie na galeryjke a tu mnie wita jęzor:eviltong: komu to pokazywałas tego jęzora hę?przyznaj się bez bicia:mad: :eviltong: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ooo :multi: Czekamy na fotki :) Zapraszamy do siebie nowe fotki:P Ahh niema to jak przytulic sie do mamusi:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Hoho ale lacha:cool3: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Martus gdzie ty sie podziewasz:placz: :cool3: :cool3: Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam słonecznie śliczną Martusię i cudnego Tofficzka :loveu: Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Aga76']Witam słonecznie śliczną Martusię i cudnego Tofficzka :loveu: [quote name='Pati i Daisy']Witamy w niedziele:multi: Dzien Dobry :D I Miłego dnia zyczymy :D (życza: w pelni swiadoma Marta i zaspany Tofficzek) Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Pegaza']O dzięki że zostałam zauwazona:cool1: <mega GAFA> Dzien Dobry Pegazaa :* Najcudowniejszego Dnia Ci zyczymy :D Quote
Pegaza Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 O to to rozumiem:p :eviltong: tylko gdzie odpowiedz na moje wyzej przedstawione pytanie?:eviltong: również życze miłego dnia:p Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pegaza napisał(a):O to to rozumiem:p :eviltong: tylko gdzie odpowiedz na moje wyzej przedstawione pytanie?:eviltong: również życze miłego dnia:p Aaa jęzorka komu?:D Wszystkim dogomaniakom :D HA :D a w szczegolnosci Tobie :eviltong: zartuje :* stare zdjecie :D Dla Mojego Tz-cika chyba robilam....:roll: Quote
Magda Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oj Marta miałam nadzieję, że po takiej długiej nieobecności zobaczę full zdjęć Tofficzka, a tu tylko gadanie:mad: Proszę się poprawić Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Oj Marta miałam nadzieję, że po takiej długiej nieobecności zobaczę full zdjęć Tofficzka, a tu tylko gadanie:mad: Proszę się poprawić Przepraszam MAdziu :D NIe ma kurde czasu :( szkola do 16, pozniej do lekcji trzeba siadac i juz wieczor i taka robota... Ale Poprawie sie :cool1: :cool1: :cool1: sspoko spoko :P Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hihihi, Martusia dziś słodka jest świątecznie :calus: Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Aga76']Hihihi, Martusia dziś słodka jest świątecznie :calus: hihi a dlaczego tak?:P Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Ziomki spadam na chwilkę, ale sie tu jeszcze pojawię :) Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='maartucha']hihi a dlaczego tak?:P Niedziela chyba wpływa na ciebie łagodząco albo brak drugiej Marty... widzę coraz mniej języka :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 maartucha napisał(a):Ziomki spadam na chwilkę, ale sie tu jeszcze pojawię :) no to czekamy na Ciebie i na foteczki:evil_lol: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej Martus :multi: Mialy byc fotki zakupu :angryy: :cool3: :cool3: Co tam u was :multi: ? Quote
nane Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Oj Marta miałam nadzieję, że po takiej długiej nieobecności zobaczę full zdjęć Tofficzka, a tu tylko gadanie:mad: Proszę się poprawić my ci z Madzią zrobimy chyba pif paf za ten brak zdjęć :mad: wiesz Koszalińska Mafia działa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Marta :) Co u maluszka? Rozrabia? :lol: Quote
Recommended Posts