Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):bo mialam co niewidac :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe nie:p Tofficek mały męzczyzna:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Uwaga na zboczeńców bo niewiadomo kto ma jeszcze nieczyste myśli:razz: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 No i kolejna porcyjka fotek z dzisiejszych igraszek :D :loveu: Taki jeszcze torszkę zaspanyy :siara: Ehhh... a to zdjątko mojego chłopaczka robione przez drugiego chłopaczka (tego nieco troszkę Starszego) :loveu: :loveu: :loveu: "I Love You" :loveu: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hmm musialo bolec :evil_lol: Co ja tu widze foteczki nowe :multi: Śliczne jak zawsze:loveu: :loveu: I czekam dzis tagze na twoja!!!!!!!:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nane napisał(a):boshe zboczeńcy :eek2: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: maartucha napisał(a):Matko Śłięta :D Co za zboczek :eviltong::eviltong: No wiecie, mnie od zboczeńców...:obrazic: :obrazic: :eviltong: Ja również odradzam karmienie z ręki, bo później może być problem ;) Na razie dawaj mu na jakimś spodeczku/dużej nakrętce/pokrywce i stopniowo zwiększaj miseczki, a później sprzedaj pokaźną kolekcję pokrywek, miseczek, spodeczków, nakręteczek na Allegro :evil_lol: :evil_lol: Żartuję- bez przesady z tymi miseczkami oczywiście- teraz jakąś płaską pokrywkę, a jak już mały dorośnie do głębszej miseczki, to dawaj mu w takiej jedzonko. Ja z Torkiem nie miałam problemów z samodzielnym jedzeniem :niewiem: Od wieku 7 tygodni jadł sam, nawet właził przednimi łapkami do miseczki :evil_lol: Jak spał, to wystarczyło postawić w małej odległości od niego miseczkę, a mały od razu się zrywał i nieporadnie szukał jedzenia i węszył :lol: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dobry wieczor :D NAreszcie troszke wolnego :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Dobry wieczor :D NAreszcie troszke wolnego :multi: :multi: :multi: Dobry dobry :cool3: :cool3: Czekam na twoja fotke :lol: :multi: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry dobry :cool3: :cool3: Czekam na twoja fotke :lol: :multi: Nie zrobilam, całkiem mi z glowy wylecialo :) Ewentualnie moze cos znajdę na kompie w miare takiego.. hmmm ale to posuzkać musze ;) Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Nie zrobilam, całkiem mi z glowy wylecialo :) Ewentualnie moze cos znajdę na kompie w miare takiego.. hmmm ale to posuzkać musze ;) :angryy: :angryy: To szukaj :cool3: Ale wiesz takie cos terazniejszego :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::angryy: :angryy: To szukaj :cool3: Ale wiesz takie cos terazniejszego :evil_lol: :evil_lol: a co Ci tak zalezy?:D Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):a co Ci tak zalezy?:D Normalnie chce wiedziec z kim gadam:evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Normalnie chce wiedziec z kim gadam:evil_lol: :evil_lol: z Super fajna brunetka :D Długie nogi, wymiar 90/60/90, duzy biust, cudowne duze oczy :D haha Zartuje :D Quote
nane Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):z Super fajna brunetka :D Długie nogi, wymiar 90/60/90, duzy biust, cudowne duze oczy :D haha Zartuje :D Marta kom bak :evil_lol: Marta nie kombinuj:mad: bo ci zaraz pif paf zrobimy wszyscy się ujawnili a ty se w kulki lecisz :-o Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nane napisał(a):Marta kom bak :evil_lol: Marta nie kombinuj:mad: bo ci zaraz pif paf zrobimy wszyscy się ujawnili a ty se w kulki lecisz :-o No wlasnie :mad: :mad: Dajesz focie a nie :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Lo jej :D Juz mialam schodzic a mnie pindy dopadly :D zaraz wkleje cos, a jutro zrobie takie mega aktualne foteczki :D Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Lo jej :D Juz mialam schodzic a mnie pindy dopadly :D zaraz wkleje cos, a jutro zrobie takie mega aktualne foteczki :D No z nami lepiej niezadzierac :evil_lol: :evil_lol: A zamawiam jedna fotke z toba i Tofficzkiem :loveu: No i sie pospiesz :evil_lol: :evil_lol: wklejaj szybko raz raz :lol: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No zaraz mnie tu cos trafi :evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 jejQ zaaarazz.. :) Bylam sie z nim pobawic bo wstal własnie :) A dzis foteczka bedzie moja taka z niedawna :) A jutro moze z Toficzkiem :) I sama :) POmysle :D Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Yeah:multi: :multi: Ty to jestes ladna:loveu: Podobna do Nicky Hilton xD Ok ja mykam juz lulu xD I czekam jutro na twoje i Toffisia fotecki :loveu: :multi: Dobranoc:loveu: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Yeah:multi: :multi: Ty to jestes ladna:loveu: Podobna do Nicky Hilton xD Ok ja mykam juz lulu xD I czekam jutro na twoje i Toffisia fotecki :loveu: :multi: Dobranoc:loveu: Dziekuje :oops: Dobranoc :* Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 witamy! dzieciatko Twe sliczne! moje w pierwsza noc nie plakalo wcale... hmm mamusia tez niczego sobie!:cool3: :cool3: :cool3: czekamy na fotosy! Quote
Sara_i_Aris Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wow, Marta, ale z ciebie laska :loveu: :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Siemka Martuś:loveu: Niezapomnij o fotkach:evil_lol: Oglądam Dzień dobry tvn :D:D I czekam az zobacze takich 2 smialkow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts