maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Będzie ich więcej;) D Z I Ę K U J E M Y !:eviltong: No ja mysle :mad: :mad: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Żyjesz jeszcze hihi:evil_lol: :evil_lol: Nane u mnie w galeri fotki ale moje skomentuj stroj jak cos nie mnie :D Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Żyjesz jeszcze hihi:evil_lol: :evil_lol: Nane u mnie w galeri fotki ale moje skomentuj stroj jak cos nie mnie :D matko jaka to maruda :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A zyc zyje, zaraz spadam bo jajecka mi sie na mieeentko gotuja :D Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):matko jaka to maruda :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A zyc zyje, zaraz spadam bo jajecka mi sie na mieeentko gotuja :D :D:D Hihi juz sie napewno srobily na rzadko xD hehe Ale wracaj a nie :D:D Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Boys and grils.. spadaaam BO jajeczka mi sie gotuja :lol: :loveu: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):Boys and grils.. spadaaam BO jajeczka mi sie gotuja :lol: :loveu: Oja ale angielszczyzna zawalilas :cool3: :cool3: :cool3: hihi wracaj szybko z jajcami :evil_lol: Quote
nane Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):Kogo MOje oczeeta widzą :bigcool: MNIE ??? :crazyeye: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 nane napisał(a):MNIE ??? :crazyeye: No a kogo by innego :cool3: :cool3: Martus dalam u siebie fotki wszystkich domownikow xD Jedz szybciej te jajeczka :D:D Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):No ja mysle :mad: :mad: Już są 2 :eviltong: ale okropnego rozczochrańca:p Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Już są 2 :eviltong: ale okropnego rozczochrańca:p Ona kłamie :evil_lol: :evil_lol: Fotki sa super :loveu: :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ona kłamie :evil_lol: :evil_lol: Fotki sa super :loveu: :loveu: Ja kłamie? ja? ja?:mad: :eviltong: A kto kłamał o fotkach w nowych ciuchach i że ma spodenki pod tuniką? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Ja kłamie? ja? ja?:mad: :eviltong: A kto kłamał o fotkach w nowych ciuchach i że ma spodenki pod tuniką? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo mialam co niewidac :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Uwielbiam te siusiaczki-pędzelki :loveu: Quote
nane Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Uwielbiam te siusiaczki-pędzelki :loveu: boshe zboczeńcy :eek2: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: cześć Martuś co słychać??? :loveu: Mamy problem z pogodą :-( możemy nie mieć momentami internetu :placz: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Uwielbiam te siusiaczki-pędzelki :loveu: Matko Śłięta :D Co za zboczek :eviltong::eviltong: Dzien Dobry wszystkiem i miłego dnia zyczę :* Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Uwielbiam te siusiaczki-pędzelki :loveu: nane napisał(a):boshe zboczeńcy :eek2: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: cześć Martuś co słychać??? :loveu: Mamy problem z pogodą :-( możemy nie mieć momentami internetu :placz: Hej Martuś :loveu: A u nas spoczko spoczko :D Tofficzek robi postepy, dzis się obudził dopiero po 4 :multi: i poszedl do rodzicow, tata Go zaniosl na miejsce i zasnal, taka z niego jestem dumnaaa :oops: Quote
nane Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Hej Martuś :loveu: A u nas spoczko spoczko :D Tofficzek robi postepy, dzis się obudził dopiero po 4 :multi: i poszedl do rodzicow, tata Go zaniosl na miejsce i zasnal, taka z niego jestem dumnaaa :oops: prawdziwy menżczyzna z niego :crazyeye: a jaki posusny muszę lecieć się uczyć bo mam dzisiaj koło z Agrobiologii ale internet mam włączony także kontakt będzie Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 nane napisał(a):prawdziwy menżczyzna z niego :crazyeye: Wiadomoo :cool1: tylko kurde za bardzo z miseczki jeszcze nie chce jsc, ak jak by sie bal ale byla za wysoka moze.. nie mam pojecia. Dzis dostal na spodeczku i wszystko wpedzlowal :) a z miseczki ma opory jakies :roll: No to 3mam kciuki :* I tez spadam, bo do szkoly smigam :* Quote
Pegaza Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cze Marta :p moja równiez woli z łapki albo zjada z talerzyka, który jest płytki nie wiem może one tych miseczek się boją:eviltong: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Marta :p moja równiez woli z łapki albo zjada z talerzyka, który jest płytki nie wiem może one tych miseczek się boją:eviltong: Tez dawłam z reki kilka razy, ale po prostu nie chce Go uczyc z reki bo sie ggupolek przyzwyczai i pozniej problem ;) ale z talerzyka no wszytsko zjada, tylko mu sie rozsypuje, ale pozniej sam sprzata do okola :) Quote
nane Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Wiadomoo :cool1: tylko kurde za bardzo z miseczki jeszcze nie chce jsc, ak jak by sie bal ale byla za wysoka moze.. nie mam pojecia. Dzis dostal na spodeczku i wszystko wpedzlowal :) a z miseczki ma opory jakies :roll: No to 3mam kciuki :* I tez spadam, bo do szkoly smigam :* Martuś a spróbuj mu dać ze szklanej miseczki :roll: bo ty masz chyba metalowe co nie??? i podłóż jakiś ręczniczek pod nią żeby nie szorowała po podłodze :razz: możliwe, że był nauczony jedzenia ze spodka ;) Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 nane napisał(a):Martuś a spróbuj mu dać ze szklanej miseczki :roll: bo ty masz chyba metalowe co nie??? i podłóż jakiś ręczniczek pod nią żeby nie szorowała po podłodze :razz: możliwe, że był nauczony jedzenia ze spodka ;) No napewno jadl ze spodeczka, tzn. jak wyjezdzalismy to p. Krysia jeszcze dala mu ze spodka, wiec mysle ze i tak jadła wczesniej :) A miseczka metalowa.. woda ładnie z niej pije, ale jesc nie je :) Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Hej Martuś :loveu: A u nas spoczko spoczko :D Tofficzek robi postepy, dzis się obudził dopiero po 4 :multi: i poszedl do rodzicow, tata Go zaniosl na miejsce i zasnal, taka z niego jestem dumnaaa :oops: Witamy :loveu: To pogratulowac Tofficzkowi:loveu: :loveu: Mądry maluszek :loveu: A widze że tu zboczeniec sie czai :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty sie w szkole kisisz a ja w domu:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Marta! I kolejna galeria, którą musiałam nadrobić :roll: Jeszcze to mnie w ogóle zniechęci i nie będę wchodziła na FotoBlogi, ot co! :evil_lol: [quote name='maartucha'] :siara: Aaaa... yorki dwa :siara: Martusiu, nie ucz Tofficzka jeść z ręki i ze spodka, bo później będziesz miała problem. Aris jak był mały, nie chciał jeść, a ja głupia dawałam mu z ręki. Teraz z miesieczki nie je, tylko pije wodę, a jedzonko musi mieć na talerzyku. Chyba że już naprawdę jest głodny i skubnie parę chrupków z miski, ale to zdarza się rzadko :roll: A Toffiś jest kumaty chłopaczek, zachęć go do miseczki i będzie dobrze ;) Chociaż wszyscy piszą, że ich yorki nie chcą jeść z miseczek, więc widocznie ta rasa tak już ma :loveu: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Marta! I kolejna galeria, którą musiałam nadrobić :roll: Jeszcze to mnie w ogóle zniechęci i nie będę wchodziła na FotoBlogi, ot co! :evil_lol: :siara: Aaaa... yorki dwa :siara: Martusiu, nie ucz Tofficzka jeść z ręki i ze spodka, bo później będziesz miała problem. Aris jak był mały, nie chciał jeść, a ja głupia dawałam mu z ręki. Teraz z miesieczki nie je, tylko pije wodę, a jedzonko musi mieć na talerzyku. Chyba że już naprawdę jest głodny i skubnie parę chrupków z miski, ale to zdarza się rzadko :roll: A Toffiś jest kumaty chłopaczek, zachęć go do miseczki i będzie dobrze ;) Chociaż wszyscy piszą, że ich yorki nie chcą jeść z miseczek, więc widocznie ta rasa tak już ma :loveu: Hejka :* Hmmm sama nie wiem jak z tym jedzonkiem do niego podchodzic. Jak jest bardzo glodny to zje, ale chce zeby w ciagu dnia zjadal dawke przeznaczona dla niego i wiem, ze jezeli dawalabym mu w miseczce to by maruda nie zjadl napewno. Ehh urwisek moj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts