Jump to content
Dogomania

. . . : : : Martusia i Tofficzek : : : . . .

Recommended Posts

Posted

maartucha napisał(a):
Hej Aguś :* matko ale dziś mój facecik ma bziaczka :D Oszz ta zadziora z niego wyrośnie :D

jezdem a ty mniem niewitaż :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllooooooooooooooo
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzddddddddddd
tuuuuuuuuuuuuu kkkkkkkkkkkkktttttooooooooooooooooośśśśśśśśśś?:crazyeye:

Posted

maartucha napisał(a):
No juz juz :D czego szalejesz :D Zupke chyba musze zjesc nie :angryy:

:ices_bla: :ices_bla: :ices_bla: :grab: :grab: :grab:

Posted

nane napisał(a):
:ices_bla: :ices_bla: :ices_bla: :grab: :grab: :grab:

nO :D Aaa dziś może po szeleczki pojedziemy z naszym Urwicholem :D a co :D Co prawda dopiero na majówkę będzie mógł wychodzić, bo kwarantanna ale spoczko :)

Aaa właśnie miałam spytać, czy podczas tej kwarantanny mogę Go śmiało wykąpać?:) Tzn. po prostu chcemy Go zacząć Go po malutku przyzwyczajać do kąpieli :) I troszkę wody w miskę będziemy nalewać i nawet tylko łapeczki myc? Hmmm..?:) Ale ogólnie Marto moje pytanie brzmi:
Czy podczas kwarantanny mogę mu Plum Plum zrobić?:)

Posted

maartucha napisał(a):
nO :D Aaa dziś może po szeleczki pojedziemy z naszym Urwicholem :D a co :D Co prawda dopiero na majówkę będzie mógł wychodzić, bo kwarantanna ale spoczko :)

Aaa właśnie miałam spytać, czy podczas tej kwarantanny mogę Go śmiało wykąpać?:) Tzn. po prostu chcemy Go zacząć Go po malutku przyzwyczajać do kąpieli :) I troszkę wody w miskę będziemy nalewać i nawet tylko łapeczki myc? Hmmm..?:) Ale ogólnie Marto moje pytanie brzmi:
Czy podczas kwarantanny mogę mu Plum Plum zrobić?:)

:lilangel:anioł Marta powiada:
morzeż go wykompadź :ylsuper: ale muzirz to zrobidź wieczorem pżed lulu i dokłatnie wyzużyć szuszarkom :mad:

Posted

hahaha Jak ktoś Aguś ma nierówno pod Sufitem (czyt. Nane) to niech sie buja :D

A co do kąpieli to skoro tak mówisz to Poczekam :) Wolę spytać Stare Yoraskowe Pancie :) Bo Ja to stażem Yorkasowym młodaa :razz: :cool1:

Posted

nane napisał(a):
:lilangel:anioł Marta powiada:
morzeż go wykompadź :ylsuper: ale muzirz to zrobidź wieczorem pżed lulu i dokłatnie wyzużyć szuszarkom :mad:

AnioŁ?:D Hahaha Istna Diablica jestes :diabloti::diabloti:

Hahaha ale Dzis Gupawka chyba na mózg siadla co?:D Mi tez troszke w szkole :eviltong: Ale to wszystko objawy przejsciowe i wyleczalne :D Tzn. w moim stadium napewno :D

Posted

maartucha napisał(a):
AnioŁ?:D Hahaha Istna Diablica jestes :diabloti::diabloti:

Hahaha ale Dzis Gupawka chyba na mózg siadla co?:D Mi tez troszke w szkole :eviltong: Ale to wszystko objawy przejsciowe i wyleczalne :D Tzn. w moim stadium napewno :D

:huh: :huh: :huh: :help1: :help1: :help1:

Posted

Ja ci dam stare hihihi, o żesz ty hihihi :motz:

Co człowiek to opinia, na yorkach też możesz o tym poczytać i ewentualnie wykąpać swoje czarne złotko, jeśli uznasz to za stosowne.

Posted

[quote name='Aga76']Ja ci dam stare hihihi, o żesz ty hihihi :motz:

Co człowiek to opinia, na yorkach też możesz o tym poczytać i ewentualnie wykąpać swoje czarne złotko, jeśli uznasz to za stosowne.
Agusia racja - ale ja zawsze swoje kąpie i się nic nie dzieje
poprzednio jak była mała Tanya to jej braciszek w wieku 3 tygodni się wykupkał:ices_bla: i wymazał - musiał być kąpany bo nie dało rady wytrzymać :grab:

Posted

[quote name='nane']:huh: :huh: :huh: :help1: :help1: :help1:

I wszystko Jasne :loveu:

[quote name='Aga76'][SIZE=4]Ja ci dam stare hihihi, o żesz ty hihihi :motz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem Agulka, Bo w końcu tyle ile ludzi tyle Opini. Dlatego pytam was, bo obeznane w Temacie. Narazie z domku nie wychodzimy, przeciągów nie ma w domku. Maluszkowie jest cieplutko, dlatego tak pomyslalam ze można Mu Plum zrobić :)

Posted

[quote name='Aga76']A co Tofficzek teraz porabia?
Będą dziś świeże zdjęcia brykającego maluszka?
maluszek za szybko się przemieszcza i Marta nie jest pewnie w stanie go uchwycić w kadrze :megagrin:

Posted

[quote name='maartucha']A Toffiś pochasał troszkę i własnie sie położyl spaciulkać :D a Fotki beda i Ty martucha pietrucha nie badz taka madrala bo zobaczysz :evil_lol:
nie ztrarz mnie bo mam starszom sioztrę :icon_roc: