nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):Hej Aguś :* matko ale dziś mój facecik ma bziaczka :D Oszz ta zadziora z niego wyrośnie :D jezdem a ty mniem niewitaż :shake: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Haaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllooooooooooooooo Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzddddddddddd tuuuuuuuuuuuuu kkkkkkkkkkkkktttttooooooooooooooooośśśśśśśśśś?:crazyeye: Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :evil_lol: Toffik górą :sweetCyb: Tuffciu czadu :scream_3: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 No juz juz :D czego szalejesz :D Zupke chyba musze zjesc nie :angryy: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):No juz juz :D czego szalejesz :D Zupke chyba musze zjesc nie :angryy: :ices_bla: :ices_bla: :ices_bla: :grab: :grab: :grab: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nane napisał(a)::ices_bla: :ices_bla: :ices_bla: :grab: :grab: :grab: nO :D Aaa dziś może po szeleczki pojedziemy z naszym Urwicholem :D a co :D Co prawda dopiero na majówkę będzie mógł wychodzić, bo kwarantanna ale spoczko :) Aaa właśnie miałam spytać, czy podczas tej kwarantanny mogę Go śmiało wykąpać?:) Tzn. po prostu chcemy Go zacząć Go po malutku przyzwyczajać do kąpieli :) I troszkę wody w miskę będziemy nalewać i nawet tylko łapeczki myc? Hmmm..?:) Ale ogólnie Marto moje pytanie brzmi: Czy podczas kwarantanny mogę mu Plum Plum zrobić?:) Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Aga76']Ktoś się majta na sznurze :-? to ja :hmmmm: jósz nierzyjem padżem z gury jak aniołek :lilangel: Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Polecam poczekać, ale to wyłącznie moja opinia :loveu: Fajna galeria, można się wieszać i bujać na sznurku :evil_lol: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):nO :D Aaa dziś może po szeleczki pojedziemy z naszym Urwicholem :D a co :D Co prawda dopiero na majówkę będzie mógł wychodzić, bo kwarantanna ale spoczko :) Aaa właśnie miałam spytać, czy podczas tej kwarantanny mogę Go śmiało wykąpać?:) Tzn. po prostu chcemy Go zacząć Go po malutku przyzwyczajać do kąpieli :) I troszkę wody w miskę będziemy nalewać i nawet tylko łapeczki myc? Hmmm..?:) Ale ogólnie Marto moje pytanie brzmi: Czy podczas kwarantanny mogę mu Plum Plum zrobić?:) :lilangel:anioł Marta powiada: morzeż go wykompadź :ylsuper: ale muzirz to zrobidź wieczorem pżed lulu i dokłatnie wyzużyć szuszarkom :mad: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 hahaha Jak ktoś Aguś ma nierówno pod Sufitem (czyt. Nane) to niech sie buja :D A co do kąpieli to skoro tak mówisz to Poczekam :) Wolę spytać Stare Yoraskowe Pancie :) Bo Ja to stażem Yorkasowym młodaa :razz: :cool1: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nane napisał(a)::lilangel:anioł Marta powiada: morzeż go wykompadź :ylsuper: ale muzirz to zrobidź wieczorem pżed lulu i dokłatnie wyzużyć szuszarkom :mad: AnioŁ?:D Hahaha Istna Diablica jestes :diabloti::diabloti: Hahaha ale Dzis Gupawka chyba na mózg siadla co?:D Mi tez troszke w szkole :eviltong: Ale to wszystko objawy przejsciowe i wyleczalne :D Tzn. w moim stadium napewno :D Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):AnioŁ?:D Hahaha Istna Diablica jestes :diabloti::diabloti: Hahaha ale Dzis Gupawka chyba na mózg siadla co?:D Mi tez troszke w szkole :eviltong: Ale to wszystko objawy przejsciowe i wyleczalne :D Tzn. w moim stadium napewno :D :huh: :huh: :huh: :help1: :help1: :help1: Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja ci dam stare hihihi, o żesz ty hihihi :motz: Co człowiek to opinia, na yorkach też możesz o tym poczytać i ewentualnie wykąpać swoje czarne złotko, jeśli uznasz to za stosowne. Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Aga76']Ja ci dam stare hihihi, o żesz ty hihihi :motz: Co człowiek to opinia, na yorkach też możesz o tym poczytać i ewentualnie wykąpać swoje czarne złotko, jeśli uznasz to za stosowne. Agusia racja - ale ja zawsze swoje kąpie i się nic nie dzieje poprzednio jak była mała Tanya to jej braciszek w wieku 3 tygodni się wykupkał:ices_bla: i wymazał - musiał być kąpany bo nie dało rady wytrzymać :grab: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='nane']:huh: :huh: :huh: :help1: :help1: :help1: I wszystko Jasne :loveu: [quote name='Aga76'][SIZE=4]Ja ci dam stare hihihi, o żesz ty hihihi :motz: Co człowiek to opinia, na yorkach też możesz o tym poczytać i ewentualnie wykąpać swoje czarne złotko, jeśli uznasz to za stosowne. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem Agulka, Bo w końcu tyle ile ludzi tyle Opini. Dlatego pytam was, bo obeznane w Temacie. Narazie z domku nie wychodzimy, przeciągów nie ma w domku. Maluszkowie jest cieplutko, dlatego tak pomyslalam ze można Mu Plum zrobić :) Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Rozumiem Ciebie jak najbardziej i to, że chcesz dla Tuffcia jak najlepiej :loveu: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :loveu: wszyscy chcą dobra Toffisia :loveu: bo to w końcu prawie forumowe dziecko jest :cool3: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Aga76']Rozumiem Ciebie jak najbardziej i to, że chcesz dla Tuffcia jak najlepiej :loveu: to Moj Obywatelski Obowiązek :D Dbac o niego I Pielęgnować :D Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A co Tofficzek teraz porabia? Będą dziś świeże zdjęcia brykającego maluszka? Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Aga76']A co Tofficzek teraz porabia? Będą dziś świeże zdjęcia brykającego maluszka? maluszek za szybko się przemieszcza i Marta nie jest pewnie w stanie go uchwycić w kadrze :megagrin: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 A Toffiś pochasał troszkę i własnie sie położyl spaciulkać :D a Fotki beda i Ty martucha pietrucha nie badz taka madrala bo zobaczysz :evil_lol: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='maartucha']A Toffiś pochasał troszkę i własnie sie położyl spaciulkać :D a Fotki beda i Ty martucha pietrucha nie badz taka madrala bo zobaczysz :evil_lol: nie ztrarz mnie bo mam starszom sioztrę :icon_roc: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nane napisał(a):nie ztrarz mnie bo mam starszom sioztrę :icon_roc: taaaaak?:D A Ja Brata HA :D Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):taaaaak?:D A Ja Brata HA :D a ile twój brat ma lat co??? :sg168: Quote
Recommended Posts